(320x240) Walkman 2.0 Temaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
(320x240) Walkman 2.0 Temaları
arkadaslar forumda arattım bulamadım sony ericcson walkman 2.0 skin eklıyorum umarım begenırsınız .

xpress music trible pack resmi

dowland 240x320

Shaolin Baby resmi

dowland 240x320

kullanısına gelınce once teli pcye usb ile baglıoruz daha sonra Skinleri Yüklemek için indirdiğiniz Skin dosyasının içindeki skinin olduğu klasörü Setool veya Diğer programlar ile TPA\SYSTEM\multimedia\MP\SKIN klasörünün içine atacaksınız sonrada walkmanden istediğiniz skini seçip kullanmak size kalmış

arkadaslar lutfen emege saygıyı eksık etmeyelım

Symbiont

Üye
Adam Gibi Başlık Açın Beni Editletmek Zorunda Bırakmayın

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
braın yak bunun baska baslıgı nasıl yazılır bı solesene walkman teması paylasıorum walkman teması yamıamda ne yazacam ????

--------------- Ekleme ---------------

yaaa 1 kısı bıle tesekkur etmez mı ındırırken bı yandanda tesekkur etmek zor mu gelıo arkadaslar

Symbiont

Üye
Zaten Walkmen Bölümünde Walkmen Diye UZUN UZUn Gereksiz Oluyor HAdi UIQ falan neyse Şimdi Başlık Daha İyi Bir Halde

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
:D:D direk tema yazsam sen ne anlardın ??? tabı walkman teması yazacam kı neyın teması oldugunu anlasınlar

Symbiont

Üye
Sen Takıl Öyle O zaman

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
takılacam zaten

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
    Konu Sahibi
ewet yönetıcım senle cok gerıldık konudakı yanlıslar yuzunden benden yana bı yanlıs veya bı kırgınlıgın varsa kusura bakma ok konularım ıcın yorumlarını beklıorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt