Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
taban olarak nokia maps'i kullanıyor sanırım. her defasında wireless a bağlanmak istiyor. ve nokia maps ile kaydettiğim yerlerin hepsi listesinde çıktı. ayrıca adres yada yer poi arama da aynı gibi geldi?
yanlış mıyım?
evet her defasında bağlanmak ister ama sen izin vermezsen bağlanamaz...dışardada navigationunu rahatlıkla yapabilirisn..

monozxr1

monozxr1

Üye
teşekkürler birazdan çıkıp deneyeceğim.
bayadır arıyodum iyi oldu bu. test ettikten sonra bilgi veririm tekrar.

saygılar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar programın kendi sitesindeki açıklamalar şöyle:
Navking ROUTE 66 Maps navigasyon yazılımı iki şekilde çalışabilir.
Çevrimiçi mod : Haritasız sürekli GPRS\3G (ücretli) bağlı olarak gidiceğiz yerleri internet üzerinden indirerek kullanım
Çevrimdışı mod: Harita yüklü şekilde herhangibir GSM (ücretsiz) operatörüne bağlanmadan çalışır.
Ana menüde araçlar içinde bu modlar arasında geçiş yapabilirsiniz..
Yani biz wireless e bağlanıp haritaları indirerek kullanacağız..zaten bir defa bağlanıp bulunduğumuz ilin üzerinde şöyle bir gezinirsek harita yükleniyor..

monozxr1

monozxr1

Üye
nadir sen bu yazılımla navigasyon yaptın mı bilmiyorum? ama ben az önce dışarı çıktım ve 5 km uzakta ki bir yer için -drive to seçeneğni kullanmak isteyince aktivasyon gerekli dedi. bende o an dışarıda olduğumdan 3g ile aktive etmesi için ayarladım cihazı. ve aktivasyonu tamamladıktan sonra europe map diye bir dosya çıktı download dedim indirdi. ve kod istedi. ve navigasyondan kaldı cihaz. serbest gezme için sorun yok evet. wireless ile yüklenen haritada arabada gezerken sorun çıkmadı. ama search yapıp adres bulup, bulduğum yere navi yapmak isterken aktivasyon ve kod istiyor. maalesef bende böyle oldu. sende bu sorun çıkmadı mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen dediğin gibi serbestte bir sorun yok ama drive to da aktivasyon istiyor..

monozxr1

monozxr1

Üye
zaten online çalışması gereken navigasyon yazılımları genelde çok ağır tepki veriyor, butonlara tıkladığınızda telefonun yavaşladığını hissediyorsun. haritada gezerken vs.
çok ümitlenmiştim açıkçası. ama bu program henüz tam oturmamış. samsung lbs versiyonunu arıyorum. samsunglarda mükemmel çalışıyor cidden. s60v5 için garmin ve ndrive kesmiyor. navigon, tomtom, çıkar yakında illaki.
igo çıksa hele varya navigasyonun kralı bence.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
zaten online çalışması gereken navigasyon yazılımları genelde çok ağır tepki veriyor, butonlara tıkladığınızda telefonun yavaşladığını hissediyorsun. haritada gezerken vs.
çok ümitlenmiştim açıkçası. ama bu program henüz tam oturmamış. samsung lbs versiyonunu arıyorum. samsunglarda mükemmel çalışıyor cidden. s60v5 için garmin ve ndrive kesmiyor. navigon, tomtom, çıkar yakında illaki.
igo çıksa hele varya navigasyonun kralı bence.
kardeş samsung lbs de var ama aktivasyon gerekiyor nasıl yapacağız onu? kayıtedebilirsen ben sana programı vereyim..

monozxr1

monozxr1

Üye
eğer link verirsen bakmak isterim?
saygılar.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
burdan indirip deneyebilirsin..

monozxr1

monozxr1

Üye
tamam sağol dostum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonucu bekliyorum...

monozxr1

monozxr1

Üye
lbs yükledikten sonra telefonu kapadım çok yavaşlamıştı çünkü. yeniden açmak istediğimde ekrana nokia yazısı geldi ve öylece kaldı. hafıza kartını çıkarıp açabildim anca. 4-5 denememde de aynısı oldu. malesef lbs yüklü bir 5800 açılmıyor. kartı sökmedikçe.
onun dışında açıp kartı soradan takınca senin bu başlıktaki route 66dan hiç bir farkı yok. aynı onun kadar özelliği çalışıyor. harita içinde olduğu içinde online kalmaya gerek yok.

mustimustich

Üye
gercekten bu programi kurup calistiran varmi!!! route sirketi haritalari bedava dagitmayami baslamis acaba!!!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

mustimustich

Üye
nasıl çalıştığını baştan beri anlatıyorum okumadın mı?
okudum okumasinada senin yazdigin gibi yapipta calistiran varmi acaba diye sormustum...varsa söylesin senin söyledigin gibi yapipta bulundugun yerin haritasini indiren calistiran ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş programı kurunca online olmanı ister sen de Allow once diyeceksin wi-fi ile online ol hemen konumunu bulur zaten sonra da bulunduğun yerin üzerinde biraz dolaştın mı harita oluşur sonra da online olmadan kullanacaksın..eğer harita istiyorsan bir sayfa önceki verdiğim linkte rar dosyasının içinde var..süresiz yapabiliyorsan kullan..

mustimustich

Üye
kardeş programı kurunca online olmanı ister sen de Allow once diyeceksin wi-fi ile online ol hemen konumunu bulur zaten sonra da bulunduğun yerin üzerinde biraz dolaştın mı harita oluşur sonra da online olmadan kullanacaksın..eğer harita istiyorsan bir sayfa önceki verdiğim linkte rar dosyasının içinde var..süresiz yapabiliyorsan kullan..

KAYSERili kardes harita bir yazilimdir online olunca kendi kendine olusmaz o yazilimi yazarlar ve satarlar :) yada kendin bir yerlerden active codunu bulursun calistirirsin haritalari..ama route firmasinin haritalarini simdiye kadar satin almadan calistiran olmadi....:oke:yinede paylasmaya calistigin ve emek harcadigin icin tesekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim programın kendi sitesine gir ve nasıl çalıştığını oku bir..tamam haritasız birçok işlem olmuyor ama online olup şehrin haritasını kaydettikten sonra serbest bir şekilde navigation yapabiliyorsun..bir dene istersen haritayı da bir önceki sayfadan verdiğim linkten indir..son olarakta bu sitede os 9.3 bölümünde bu versiyonun 8 olalnı var ve süresiz yapılmış herkes o programı satın alarak kullanmıyor ben 1 sene hiç para vermeden kullandım..
bu sayfayı bir incele istersen ve en altta programı indirme linki var ordan indir yalnız o programı kurma nokialara uyumsuz..system dosyasının içinde Türkiye haritası var..

ynsrgn

Üye
kullanıma erişim yok diyor yüklemenin ortasında napıcam kardeş. telefon n73

--------------- Ekleme ---------------

ben her zaman bu siteye giremiyorum . şayet cevaplarsan [email protected] a atarmısın ben ordan bakabilyim ltfen

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kullanıma erişim yok diyor yüklemenin ortasında napıcam kardeş. telefon n73

--------------- Ekleme ---------------

ben her zaman bu siteye giremiyorum . şayet cevaplarsan [email protected] a atarmısın ben ordan bakabilyim ltfen
kardeş bu program senin telefona uygun değil sen symbian 3rd os 9.3 bölümünde Reis-i Eagles'in verdiği programı kullan..

Takipçi Satın Al

Üst Alt