Galatasaray'da, altyapı sistemi baştan aşağı değişiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Galatasaray'da, altyapı sistemi baştan aşağı değişiyor
Türk futboluna büyük yetenekler kazandırmasına karşın bununla yetinmeyen Galatasaray'da, altyapı sistemi baştan aşağı değişiyor.

Son yıllarda Türk futboluna büyük yetenekler kazandırmasına karşın bununla yetinmeyen Galatasaray?da, altyapı sistemi baştan aşağı değişiyor. Futbol Akademisi adı verilen yeni oluşumda Hollandalı modeline geçecek olan Sarı-Kırmızılılar?da tüm genç takımlar 4-3-3 sistemiyle oynayacak. İşte bu proje kapsamında bir süredir devam eden plan ve program aşaması tamamlandı. Artık altyapı ile Rijkaard ve Neeskens?in seçtiği Hollandalı 4 teknik adam ilgilenecek. Yeni antrenörlerin isimleri henüz açıklanmadı. Ancak kısa bir süre sonra göreve başlayacakları öğrenildi.

Her sezon 1 genç
Akademinin hedefi, her sezon en az 1 oyuncuyu A takımda doğrudan oynayabilecek şekilde yetiştirmek ve oyuncuların sistemdeki tüm işleyişi ezberlemelerini sağlamak.

SucX

SucX

Üye
Rijkaard altyapıyada el attı :)
Galatasaray bu kadar kariyerli bir antrenörü getirerek büyük bir iş başardı
Bir kaç sene sabredilirse başarılar ard ardına gelicektir.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
olması gereken buydu bence

Cynical

Cynical

Üye
Ajax'taki sistem getiriliyor sanırım. Yani tüm yaş kategorilerinde aynı futbol sisteminin oynatılması. Daha küçüklükten oyuncuların mevkilerinde profesyonelleştirilmesi, vs.
Bu sistemin işe yaraması için şu anki teknik ekiple uzun bir müddet çalışılması da gerekli. 2 yıllık bir zaman diliminde bir getirisi olmaz. Ama uzun vadede bir devamlılık sağlanırsa, ki eğer bu işe soyunuluyorsa uzun vadeli düşünülüyor demektir, ilerki yıllarda büyük getirileri olacağı kesin. Rijkaard ve ekibiyle anlaşıldığı söylendiği anda böyle bir projenin hayata geçirileceğini umut etmiştim. Tebrikler yönetim... Bir kez daha günlük düşünmediğinizi gösterdiniz. Bir iki de iyi scout bulursak çok daha iyi olacak.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ajax'taki sistem getiriliyor sanırım. Yani tüm yaş kategorilerinde aynı futbol sisteminin oynatılması. Daha küçüklükten oyuncuların mevkilerinde profesyonelleştirilmesi, vs.
Bu sistemin işe yaraması için şu anki teknik ekiple uzun bir müddet çalışılması da gerekli. 2 yıllık bir zaman diliminde bir getirisi olmaz. Ama uzun vadede bir devamlılık sağlanırsa, ki eğer bu işe soyunuluyorsa uzun vadeli düşünülüyor demektir, ilerki yıllarda büyük getirileri olacağı kesin. Rijkaard ve ekibiyle anlaşıldığı söylendiği anda böyle bir projenin hayata geçirileceğini umut etmiştim. Tebrikler yönetim... Bir kez daha günlük düşünmediğinizi gösterdiniz. Bir iki de iyi scout bulursak çok daha iyi olacak.
:oke::oke:

arslansem

arslansem

Üye
Tek korkumuz artık Rijkaard ın gitmemesi :)

<~STaT!c-X~>

Üye
Bence Galatasaray Rijkaard'ı seneye gndrir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...