En Acı Günüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
En Acı Günüm
Tarih 14-08-07.2 yıl önce bugün..İkinci bahardaki hayatımızın birden hüzne,acıya dönüştüğü an.Bütün Küçükyalı sessiz o gün..

Olay böyle gelişiyordu..

16'ımıza giren iki gençtik biz.Eski sevgilim(Elif) ve ben...Büyük aşkımızı yaşıyorudk.Herkes biliyordu aşkımızı.

Bir Küçükyalı akşamı..Elif'in evinin yanındaki pastanede birşeyler içiyoruz.Hemen evinin yanındaydı bu pastane.Havadan sudan konuşuyorduk,aşk sarhoşuyduk.Saat geç olmuştu.Pastaneden çıkıp Elif'i eve bırakacaktım.Tam apartmanlarının önüne geldiğimde:

- Aşkım,gel bir karşıya geçelim,bir oyun alacağım CD'ciden.O da Tamam dedi..

Saat 00.24..Yolda hiç araba yoktu.Birbirimize sarılıp aşk sarhoşu gidiyorduk.Yoldan yavaş yavaş geçerken,tahminimce 170'le bir araba geliyordu ve farları açık değildi..Arabanın yanına çok yaklaştığımızı anladım.Elif'e sarılıp kendimizi kaldırıma attık derken Elif ellerimin arasından kayıverdi..Elif en az 20 m sürüklenmişti..Yaınıa gittiğimde öldüğünü anlamıştım.Sıkı sıkı sarılıyordum ona..Yaklaşık 1 saat hiç bırakmadım.Sinir krizi geçiriyordum,çok kötü.Çevrede cam kapı bırakmadım.Ama Elif hala yanımdaydı.Ailelerimiz Elif'in evindeydi zaten,durumdan haberdar olmuşlardı.Aşağı inerlerken ben 50-60 m yüksekliğinde bir tepenin yanına gittim.Atlasam kurtuluşum yok.Aşağısı E-5 çünkü.Ailelerimiz beni durduramıyordu.Tam kurtulmuşken Elif'in babası beni tuttu ve sıkı sıkı sarıldı.Ben hiç tahmin edemeyeceğiniz şekilde ağlıyordum.

Sakinleşemiyordum..3 ay sakinleştiricilerle durdum.En önemlisi kanseri yendim.

Bugün 14-08-09..Yine Küçükyalı'da bir durgunluk var..Yeni bir sayfa açmaya çalışacağım artık.Şu an hala şiddetli olarak ağlıyorum.Sanıyorum ki bu konudan ibret çıkarmışsınızdır,ibret derken;

Sevdiklerinize çok dikkat edin.
Sevdiklerinize iyi bakın,hep yanınızda olsunlar..

İyi Forumlar

İbrahim Ada

• Beğen
Tepkiler: huri$, Mustafa Furkan, Unique_EaqLe ve 4 diğerleri

Sidretül Münteha

Üye
Yaaa İbrahim İş Yerindeyim İnanki Ağladım Yaa Başın Sağolsun Canım Çok Üzüldüm

Ne Diyim Kardeşim Allah Rahmet Eylesin Üzülme Dicem

Ama Kolay Değil Biliyorum Amaa Ölünle Ölünmüyo Bunu Sende Biliyosun Canıım

Büyük Bii İlerleme Kanseride Yenmişin Oo Üzüntüden Sonra Ama Gerçekten Kötü Oldum

Yaa Ne Olursa Olsun Yanındayım İbrahim

Hayat Bir Rol Zaten Herkez Rolünü Oynayıp Gidiyor.

Hepsi Birer Birer Doğup İlerliyor.

Ve Herkesin Yerleri Belli Öbür Taraf Allah Orda Kavuştursun Sizi Ne Diyeyim

Tekrar Allah Rahmet Eylesın Başın Sağolsun ....

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Melek yorumun için teşekkür ederim.
O zamanlar gerçekten zor durumdaydım.
Şimdi düzelmeye çalışıyorum.
Ama kim aklından silebilir ki?
Güzel yorumun için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
O gece aklıma gelince hep ağlıyorum.
Ve suskunluğumu kimse bozamıyor.
Durum bu.
Bir gün biz de gideceğiz zaten bu hayattan...

krugersavaşı

Üye
O halini unutabilir miyim be İbrahim?Bugun size geleyim mi?Konuşuruz,PalyStation oynarız,azcık rahatlarsın.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Gel bakayım,dertleşiriz.

Sidretül Münteha

Üye
Melek yorumun için teşekkür ederim.
O zamanlar gerçekten zor durumdaydım.
Şimdi düzelmeye çalışıyorum.
Ama kim aklından silebilir ki?
Güzel yorumun için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
O gece aklıma gelince hep ağlıyorum.
Ve suskunluğumu kimse bozamıyor.
Durum bu.
Bir gün biz de gideceğiz zaten bu hayattan...

Silemez Kimse Zaten

Kıyamam Ağlama Yaa Üzülüyorum

Evet Gidicek Herkez Bu Diyardan ...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Boşver be Melek,sen olsan ağlamaz mıydın?Gerçekten kötü bir durum.Tamam,ağlamayacağım bir daha.

krugersavaşı

Üye
Geliyorum.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hadi gel.

Sidretül Münteha

Üye
Boşver be Melek,sen olsan ağlamaz mıydın?Gerçekten kötü bir durum.Tamam,ağlamayacağım bir daha.

Sana Ooo Zaman Şunu Diyim Senden Daha Beter Ağlardım

Kesınlıkle Ben Zaten Böyle Şeye Gelemem

Cok Duygusalım Amaa Ağlamak İnsanı Geri Getirmiyor.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Tabii haklısın kesitm ağlamayı :)

aLone

aLone

Üye
ya çok kötü oldum nasıl dayandın ya ne kadar zor bi acı inan çok üzüldüm ya allah sabır versin kardeşim allah kimseye yaşatmasın böyle acılar :(

Cynical

Cynical

Üye
Çok zor bir durum. Basın sağolsun kardeşim, yaşamayan bilemez çektiklerini... Onun için ne desem boş. Inşallah öbür dünyada sonsuza dek beraber olursunuz. Ama hayat da bir şekilde devam ediyor. Daha gençsin, önünde bir çok fırsatlar var. Yeni insanlarla tanışacaksın, seveceksin, sevileceksin... Eminim ki arkadaşın da bu fırsatları değerlendirmeni ve mutlu olmanı isterdi. Acını yürekten paylaşıyorum, tekrar başın sağolsun...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Çok zor bir durum. Basın sağolsun kardeşim, yaşamayan bilemez çektiklerini... Onun için ne desem boş. Inşallah öbür dünyada sonsuza dek beraber olursunuz. Ama hayat da bir şekilde devam ediyor. Daha gençsin, önünde bir çok fırsatlar var. Yeni insanlarla tanışacaksın, seveceksin, sevileceksin... Eminim ki arkadaşın da bu fırsatları değerlendirmeni ve mutlu olmanı isterdi. Acını yürekten paylaşıyorum, tekrar başın sağolsun...
Murat ağabey sağol fakat o gün bu gündür bir kıza yaklaşmayacağıma yemin ettim.:(Çok teşekkür ederim.Yaınına dönmeyi çok isterim
ya çok kötü oldum nasıl dayandın ya ne kadar zor bi acı inan çok üzüldüm ya allah sabır versin kardeşim allah kimseye yaşatmasın böyle acılar :(
Sağol kardeşim.

aLone

aLone

Üye
inşallah cennette buluşursunuz ya :(

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
İnşalah kardeşim.Yorumların için sağol.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Allah seni çok zor bir imtihana sokmuş ve sen intiharın eşiğinden dönmüssün....Acın çok büyük kardeşim derdi veren Allah sabrınıda veriyor....En kısa zamanda bu Travmaları tamamen atlatmanı diliyorum....
Allah sevdiği kuluna ahirette çok iyi yerlere gelmesi için sıkıntı ve belalar vererek onu imtihan eder ve o imtihanlarla kulun günahlarını affeder.....

Salihyet

Salihyet

Üye
allah sabır versin ibrahim, trafik kazası kadar acı bir şey yoktur, annemin karnındayken ben yaşamışım, hayatımda da bir çok kez tanık oldum sevdiklerimin başına bir çok defa geldi.. Başıma kötü bir şey geceleğini hissettiğim zamanlarda ise arabayla kaza yaparken görürüm kendimi rüyamda.. Belkide seni en iyi anlayacak kişi benimdir, güçlü ol, kendin ol. Hala tutunman gereken hayat olduğundan sonuna kadar devam etmelisin

Gücünü kaybettiğin bi anda intihara giderken bulursun belkide kendini, başını dik tut, ama 30-40 yıl sonra bu günlere ağlamayacak kadar da güçlü ol.. Hayat harbiden zor..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1534119' Alıntı:
Allah seni çok zor bir imtihana sokmuş ve sen intiharın eşiğinden dönmüssün....Acın çok büyük kardeşim derdi veren Allah sabrınıda veriyor....En kısa zamanda bu Travmaları tamamen atlatmanı diliyorum....
Allah sevdiği kuluna ahirette çok iyi yerlere gelmesi için sıkıntı ve belalar vererek onu imtihan eder ve o imtihanlarla kulun günahlarını affeder.....
Allah büyük ağabey..Yorumun için sağol.
allah sabır versin ibrahim, trafik kazası kadar acı bir şey yoktur, annemin karnındayken ben yaşamışım, hayatımda da bir çok kez tanık oldum sevdiklerimin başına bir çok defa geldi.. Başıma kötü bir şey geceleğini hissettiğim zamanlarda ise arabayla kaza yaparken görürüm kendimi rüyamda.. Belkide seni en iyi anlayacak kişi benimdir, güçlü ol, kendin ol. Hala tutunman gereken hayat olduğundan sonuna kadar devam etmelisin

Gücünü kaybettiğin bi anda intihara giderken bulursun belkide kendini, başını dik tut, ama 30-40 yıl sonra bu günlere ağlamayacak kadar da güçlü ol.. Hayat harbiden zor..
30-40 yıl yaşayabilirsem..Salih gerçekten beni en iyi sen anlıyorsun..Yorumun için teşekkürler.

vdere

vdere

Üye
و يميت
Yani: Mevti veren odur. Yani: Hayat vazifesinden terhis eder, fani dünyadan yerini tebdil eder, külfet-i hizmetten azad eder. Yani: Hayat-i faniyeden, seni hayat-i bakiyeye alir

Sizlere müjde! Mevt i'dam degil, hiçlik degil, fena degil, inkiraz degil, sönmek degil, firak-i ebedi degil, adem degil, tesadüf degil, failsiz bir in'idam degil. Belki bir Fail-i Hakim-i Rahim tarafindan bir terhistir, bir tebdil-i mekandir. Saadet-i Ebediye tarafina, vatan-i aslilerine bir sevkiyattir. Yüzde doksandokuz ahbabin mecma'i olan alem-i berzaha bir visal kapisidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...