BLACKDREAM
Üye
Başörtüsü serbest olmalımıdır?
Arkadaslar ben kendim gorusumu soyluyeyim bence serbest olmali. Madem demokratik bir ulkede yasiyoruz herkes istedigi gibi giyinmeli neden baskalari engel oluyor. Tutturmuslar universitede ayrimcilik cikacakmis bence bununla ilgisi yok bu sadece bahane. Peki onu anladik neden okul ve devlet dairelerinde namaz kilinmasi suc olarak goruluyor bunun bir aciklamasi var mi? yabanci devletlerde bu tur seyler var mi ? hayir yok hic duymusmusunuz yabanci bir ulkede ibadetlerini yapan birinin suclandigini? Bu tur seyler malesef sadece bizim ulkede oluyor. Ulkenin demokratik olmasi icin bence bu tur seyler engellenmemeli.
daha cok sey soylemek isterdim ama neyse¡ arkadaslar sizinde yorumlarinizi bekliyorum icinizi dokebilirsiniz
daha cok sey soylemek isterdim ama neyse¡ arkadaslar sizinde yorumlarinizi bekliyorum icinizi dokebilirsiniz
Hadi bakalım neler olacak demekten başka çare yok, çünkü bu mevzuyu burada bir açsam sırf benim tek cevabım 2-3 sayfa tutar, üşenmeden yazarım, şu saat oldu maxicep diye kahvaltı yapmadım, yazarım yani 
katılıyorum.
işte bu tip de düşünceler mevcut ...