Sidretül Münteha
Üye
eeee yeter be çok oldunuz artık! özgrlükmüş hep karafatmaların özgürlüğü! bizim gibilere maşallah özgürlük yok! senin kadar bende Müslümanım! çarşafmış! hadi ordan! birşey yazdık çileden çıkartmayın adamı! ahirete çok meraklıysanız sadece kendinizi düşünmeyin! çarşaflılara sonsuz özgürlük, şeriat gelsin, kadınlar zorla çarşafa sokulsun! din anlayışına bak! bravo!
evet irana gitsin şeriat isteyen! kimse benim ne kadar imanlı olduğuma karar veremez! o her seferinde inkar ettiğiniz Atatürk olmasaydı kaçınız şu an hayatta olacaktınız acaba! Türkiye laik bir ülke! Bende laik bir insanım, Kemalist im ben! Battı mı Kemalist olmam! Yeter be! Düşüncemizi söylemek de yasak!
Türkiyeye şeriatın gelmesine asla izin vermicez! Rüyanızda görmeye devam edin! o kadar meraklıysanız şeriata iran sizi bekliyor!
Çokk Olan Kim Pardon Ama ? Karafatmaa Nedir ? Ne Biiçim Konuşma Stili Bu Kimsee Saygısızlık Yapmadı Sende Yapmaa Bari ... Kim Demişkii Zorlaa Bayanlar Kapatılsın Diyee Olayıı Farklı Boyutlaraa Taşımayın.
Çok Olan Sizin Gibi Düşünen İnsanlarda.
Kim Nasıl Olmak İstiyorsa Olurr Bizi, Sizi Veya Kimseyi İlgilendirmezz
Sizz Takmışsınızz Başörtü, Başörtü nee yani Nee Dünyanın Sonu Mu ?
Millet Kapalı Diyee Ne Olmuş Yani Neden Bu Kadarr Büyütüyosunuz Ki
Vs. Kapalılar Diyor Muu Şunlar Açık Bunlar Böyle Vs Vs.
Duydunuz Mu Böyle Bişey Melis Çok Entektuel Düşünüyosunuzz
Şuu Düşünmee Kapasitenizi Açın Diyorum Herşey Özgür Değil Mi ?
Herkesi Özğürlüğüne Bırakın. Kim Neci, Nasıl, Açık, Kapalı Vs Fark Eder Mi ?
Atatürk Zamanında da İnsanların Başı Kapalı İdi ..
Biz De Demiyoruz Ki Atatürksüz Geldik Bu Hayataa
Bizde Neyin Ne Olduğunu Biliyoruz Güzelim
Sende Bişeylerin Değişmeyeceğinee Aklına Sokk Tatlım
Tabi Aklınaa Sokabilecek Düşünme Kapasiten Varsa ..