Aurelio Aslan'a imzayı atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Aurelio Aslan'a imzayı atıyor
Fenerbahçe ile mahkemelik olan milli futbolcunun cuma gününü beklediği ve davanın ardından her konuda anlaşmaya vardığı Galatasaray´a imzayı atacağı öğrenildi.

Lyon’dan Keita’yı, Manchester City’den de Elano’yu alarak taraftarını sevindiren, rakiplerini ise kıskandıran Galatasaray’daki müthiş transfer atağı sürüyor. Son olarak Fenerbahçe ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Lugano’ya talip olup ortalığı karıştıran Cim Bom, diğer yandan sessiz-sedasız Aurelio’nun işini bitirdi. Fener’den bedelsiz bir şekilde ayrılıp Real Betis’e giden ve Sarı-Lacivertli ekiple mahkemelik olan Aurelio’nun cuma gününü beklediği, davanın ardından Cim Bom’a resmi imzayı atacağı öğrenildi. Türkiye’de başka bir takıma gitmesi halinde Fener’e 5 milyon Euro ödemek zorunda olan Aurelio’nun bu cezanın kalkmasını beklediği, kalkmaması halinde bile Sarı-Kırmızılı yönetimin fedakarlığa hazır olduğu kaydedildi.

FANATİK ÖZEL HABER

--------------- Ekleme ---------------

Bu haberi eklememin asıl sebebi bana göre tek 'güvenilir' spor gazetesi olan Fanatik'in Fotogol ile bir farkının kalmadığını anlatmaktır!!!

arslansem

arslansem

Üye
Yalnız şunu söyleyeyim bu haberi bugün 3-4 internet sitesinde gördüm :hmmm

Cynical

Cynical

Üye
Bu haberi eklememin asıl sebebi bana göre tek 'güvenilir' spor gazetesi olan Fanatik'in Fotogol ile bir farkının kalmadığını anlatmaktır!!!

Fanatik güvenilirliğini çoktan yitirdi bu transfer konularında. Haldun'dan önce en azından 1000'de 1 tutturup "biz demiştik" diyebiliyorlardı ama şimdi tüm transfer haberleri içlerinde patlıyor.

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Fanatik güvenilirliğini çoktan yitirdi bu transfer konularında. Haldun'dan önce en azından 1000'de 1 tutturup "biz demiştik" diyebiliyorlardı ama şimdi tüm transfer haberleri içlerinde patlıyor.
Fotomaç 2002'den beri Carlos'u yazıyordu Fener'e.
5 sene yazdılar sonunda geldi:)

Cynical

Cynical

Üye
O zaman bir iki seneye Adriano'yu da seyrederiz Türkiye'de. :ehe

Mebuchadnezzar

Üye
Gazetelere güven olmaz artık ben fox u ve ntv yi takip ediyordum ama artık onlarda doğru dürüst haber vermiyo aslında onlarında bi suçu yok eskiden peşine düştükleri futbolcunun ismini bi şekilde basina duyururdu klüpler artık herşeyi gizliden yürütüyo basına malzeme kalmayıncada en iyi yaptıkları şeyi yapıyorlar yani yalan haber:D

Cynical

Cynical

Üye
Gazetelere güven olmaz artık ben fox u ve ntv yi takip ediyordum ama artık onlarda doğru dürüst haber vermiyo aslında onlarında bi suçu yok eskiden peşine düştükleri futbolcunun ismini bi şekilde basina duyururdu klüpler artık herşeyi gizliden yürütüyo basına malzeme kalmayıncada en iyi yaptıkları şeyi yapıyorlar yani yalan haber:D

Hepsinin gazete uydurması olduğunu sanmıyorum. Kulüpler hedef saptırmak için bu garibanlara yem atıyor da olabilirler.

O zaman Nisterroy geç kaldı :ehe

O da Rijkaard'ın yardımcısı olur artık. :)

Mebuchadnezzar

Üye
2006 da yanlış hatırlamıyorsam galatasarayin bi haberini okumuştum fanatikte araplarla ilgili araplar galatasaraya destek veriyordu dönemin yıldız oyuncuları adriano ronaldinho ve ismini hatırlamadığım 3 4 yıldız oyuncuyu daha galatasaraya getirecekti araplar haberin üstünden 4 sene geçti seneye 5 6 tane yıldız oyuncunuz oluyo hadi yine iyisiniz :D

--------------- Ekleme ---------------

Uydurma kardeş ya baksana bütün gazetelerde farklı isimler var bi iki isim ortak oluyorsa 4 5 isim farklı oluyo

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hem de Türk gelse fena olmaz ama kadro çok bollaştı nereye monte edecez onu.......:D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Fanatik yazmış aman dikkat:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...