N70 ses sorunmum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
    Konu Sahibi
N70 ses sorunmum var
Öncelikle şöyle anlatayım size biri beni aradğında zil sesi net calıyor ve sonra ses birden boğluyor zarıltı yapıyor ama müzik dinledğimde bu sesi yapmıyor arkadaşlar sorun nedir anlayamadım formatda attım genede düzelmedi berki hafiza kartında müzik bozuktur sandım oda sağlam nokyanın kendi zilindede ilk net calıyor ve sonra ses boğluyor zarzar ses yapıyor dışardan biri arayınca yapıyor tercihlerden dinlerken bu sesi yapmıyor biri beni arayınca yapıyor şimdiden teşekür ederim:megafon:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Formatta Sorunu Çözmediyse. çözüm versiyon yeniLemek...

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
    Konu Sahibi
cözmedi yani versiyon hatasmı

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Versiyon Hatasından Ziyade TeLefonun Romunda Sorun oLabiLir. Sorunu Kendim HaLLedeceğim Diyorsanız versiyon GünceLLemesi Yapın. Yok Ben anLamam diyorsanız TeLefoncuya GötürebiLirsiniz..

djsalih91

djsalih91

Üye
aynı sorun bendede var ancak güncellediğim halde ara sıra yine ses gidiyor başka bi çözümü olmalı :agla

By Ali

By Ali

Üye
version guncellesen duzelir

djsalih91

djsalih91

Üye
versiyonun hiç bir etkisi yoooooooooooook aynı şeyi deyip durmayın :@

mcep

mcep

Üye
bnde n70 almayı dusunuyordum :( sizce hangı telefonu almalıyım..:(

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Slm arkadaşlar ben sizlere n 70 konusunda yardımcı olmaya çalışacam ben bir n70 aldım sesi cızırtılı çıkıyodu benim biraz anlamışlığım var bende tuttum n70 içini açıp 6600 hoparlörüyle orjinal hoparlorünü deiştirdim telefonu tekrar topladım ve açtığımda size yeminle söyleyebilirim ses neredeyse 2 3 katı fazla inanamadım size tavsiyem eğer n70 imin sesi az diyorsanız 6600 hoparlörü taktırın birde bişi daha söylemek istiyorum symbian telefonlarda ben bişi farkkettim ekran parlaklığı özelliğini eger ortada kullanırsanız telefonunuzun şarjı 1 haftaya kadar gidiyo ben bunu benim n70 te yaptım oluyo şarzı 5 günden az gitmiyo ha şunu da söyleyeyim n70 imin sesini duyan bu ne diyo bu nası ses çift hoparlörlümü diyolar :)

djsalih91

djsalih91

Üye
sesin az çıkması benim için sorun değil yeterki bozuk çıkmasın zaten benim n99 var sırf ses onun için söküp takmayla uğraşmam

HUYSUZ PRENS

Üye
ya bu sorunu bende yaşıyorum konuda açtım bu sorunu yaşayıp çözen yokmu?

RRRRRrrrrrrrr

Üye
(*)+(3)+(yes)+(on/off) yöntemiylemi formatladın...

khytr89

khytr89

Üye
Kankası 6680 de sorun yok.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Tamam arkadaşlar bende onu diyom ilk aldığımda benimkide cızırtilıydı işte 6600 hoparlörü takınca ne cızırtı kaldı ne bişi

serbest888

serbest888

Üye
:oke::oke::oke::oke::oke::oke:
Slm arkadaşlar ben sizlere n 70 konusunda yardımcı olmaya çalışacam ben bir n70 aldım sesi cızırtılı çıkıyodu benim biraz anlamışlığım var bende tuttum n70 içini açıp 6600 hoparlörüyle orjinal hoparlorünü deiştirdim telefonu tekrar topladım ve açtığımda size yeminle söyleyebilirim ses neredeyse 2 3 katı fazla inanamadım size tavsiyem eğer n70 imin sesi az diyorsanız 6600 hoparlörü taktırın birde bişi daha söylemek istiyorum symbian telefonlarda ben bişi farkkettim ekran parlaklığı özelliğini eger ortada kullanırsanız telefonunuzun şarjı 1 haftaya kadar gidiyo ben bunu benim n70 te yaptım oluyo şarzı 5 günden az gitmiyo ha şunu da söyleyeyim n70 imin sesini duyan bu ne diyo bu nası ses çift hoparlörlümü diyolar :)
dostum 6600 ebatları oluyormu n70 e bende deneyeceğim hoparlör işini

özkan...

özkan...

Üye
ustalar o 3g den kaynaklanıyor
onu duzeltmenın tek yolu var ayarladan sebekeyı gsm yapmak ;) kesın cozum deneyın gorun n70 kullanıcısıyım ;) :oke:

70n4Ld0

Üye
aynen öskan dostum ben diecektim sonlara doğru baktımki sen yazmışsın .... yinede sağol.
ben kafayı yedim telefona format attım, hoparlörü değiştirdim , hafıza kartını değiştirdim yinede çözememiştim ama nasıl farkettiysem benim bu n70 şebekesi 3g de vido aramada tertemiz birses geliyo normal sesli bir aramada şebeke 3g de normal çalıyo ve kısa bir süresonra şebeke amblemi değişince ses bozuluyo.çaldırmayı kapatınca şebeke amblemi 5 saniye fln eski şebekede kalınca bir daha sesli aramada ses normal çalıyo. Biraz karışık ama ben bu şekilde buldum ..arkadaşlara az da olsa yardımcı olduysam ne mutlu bana..

mtnylmz37

Üye
ustalar o 3g den kaynaklanıyor
onu duzeltmenın tek yolu var ayarladan sebekeyı gsm yapmak ;) kesın cozum deneyın gorun n70 kullanıcısıyım ;) :oke:
Teşekkürler. Aynı problem bende de vardı. Dediğiniz gibi yaptım. Sorun düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt