iPhone 3GS Klonlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS Klonlandı
İlginç bir iPhone klonu: iphone T199.

Apple'ın yeni multimedya canavarı iPhone 3GS de klonlandı, ortaya iphoneT199 çıktı.

http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=3174

İnternette yine iPhone 3G S'nin bir klonu ortaya çıktı. "iphoneT199" seçime göre koyu kırmızı, mat siyah veya beyaz renkte sunuluyor ve fiyatı 130 Euro civarında. Ne yazık ki klon, içsel değerler açısından orijinalinin yanına yaklaşamıyor. Cep telefonunda UMTS yok, sadece 1,3 Megapiksel kamerası var ve ancak 2 GB depolama alanı sunabiliyor.

iPhone klonunun minyatür sürümü de satışa sunuluyor. "iphone mini" 99 x 55 x 10 mm ebatlarında, 95 gram ağırlığında ve yine koyu kırmızı ve mat siyah renklerde sunuluyor. Donanımsal açıdan iphoneT199'a benzeyen iphone mini, çift SIM kart desteğiyle beraber geliyor. Dil olarak sadece İngilizce ve Çince destekleniyor.

akolik

akolik

Üye
yakında bizimde çakmamız çıkar :ehe :ehe :D :D

Symbiont

Üye
Bişeye Benzememiş Tipsiz Bir Telefon Olmuş

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Adamı bile klonlar bunlar

samarra25

Üye
Çinde bol bol insan oldugu için yapcakları en son şey adam klonlamak olr bnce xD

devil36

Üye
yakında cin settinide parcalıyıp parcalayıp satıcak adamlar

iphone_3g_china

Üye
Ben aldım (: doğubanktan hemen 250 lira

atakax

atakax

Üye
hocam iphone 3gs in iphone 3g den farkı camerası ve hızı :D (gerçi hızınıda 3.1.2 güncelleyerek aynı yapabiliyoruz) oyuzden hızı benzemediyse camerası benzemediyse neresi 3gs oluyo bunun :D:D eğer resimdeki o telefonsa ana menuyu biraz daha benzetebilmişler sadece ama yakından görsek anlaşılır :D

futbol123

futbol123

Üye
çinliler her taşın altından cıkıyor

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
Bu çinliler kendileri eminim bu telefonları kullanmıyolardır.

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Çinliler kendi üretebildiği hiçbir şeyi ithal etmezler. Google'ın eşdeğerini bulursalar Google kullanmazlar, cep telefonunun eşdeğerini yaparlar ithal etmezler. Bizim gibi Türkiye'de cep telefonu üretip, o çin malıdır deyip almamazlık yapmazlar.

çılga

Üye
yani bu kolon işini de anlamıyorum, nerede kaldı uluslararası patent anlaşmaları? adamlar her şeyi birebir çakma yapıyorlar, apple gibi devlerin kılı kıpramıyor.. bi de merak ediyorum bu çakmaları Türkiye ve ortadoğudan başka pazarlayabildikleri bir pazar var mı acaba? mesela ingiltere'de , Almanya'da çakma bir iphone bulabilir miyiz acaba?

Takipçi Satın Al

Üst Alt