Leagoo iPhone X'e benzeyen S9 modelini tanıttı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Leagoo iPhone X'e benzeyen S9 modelini tanıttı
Çin merkezli Leagoo dış tasarımıyla iPhone X'e benzeyen S9 isimli modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu modelde yüz tarayıcısı yerine parmak izi okuyucusu mevcut.



Sektörde diğer akıllı cep telefonu kullanıcılarının geliştirdiği amiral gemisi modellerini renk alarak klon cihazlar geliştiren Leagoo şirketi, tasarım anlayışı ile iPhone X klonu olarak isimlendirebileceğimiz S9modelini tanıttı. Henüz tam anlamıyla lanse edilmeyen ancak firmaya yakın kaynaklar tarafından görüntüleri kamuoyuna sızdırılan cihaz, sektörün en önemli modellerinden birisi olmayı başaracak gibi duruyor.



Leagoo S9 olarak isimlendirilen bu model tam anlamıyla iPhone X tasarımını ele alacakken, gücünü ise MediaTek P40 işlemcisi ile 6 GB kapasitesindeki RAM bellekten sağlayacak. Cihazda 5.85 inç genişliğinde AMOLED dokunmatik ekran teknolojisi kullanılırken, dahili depolama alanı olarak ise 128 GB kapasiteli bir yer belirlenmiş.







Çıkışını Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle birlikte gerçekleştirecek olan cihaz 16 MP çözünürlüğündeki çift arka kameraya sahipken, arka yüzünde ise parmak izi tarayıcısını barındırıyor. Bu cihazda güvenlik önlemli olarak yüz tarama teknolojisinin kullanılmasının maliyeti arttırıcağı gerekçesiyle konumlandırılan parmak izi tarayıcısı, cihazın arka yüzünde de hiçte çirkin durmamış.



999 dolar karşılığında satışa sunulan iPhone X modelinden neredeyse tasarım olarak hiç farklı görülmeyen Leagoo S9 modeli, 299 dolar karşılığında alıcılarına kavuşacak. Bakalım bu cihaz Çin sınırları içerisinde nasıl bir ilgiyle karşı karşıya kalacak?
Leagoo iPhone X'e benzeyen S9 modelini tanıttı
 
  • Beğen
Tepkiler: KayraBey


Üst Alt