N79 N-Gage ve Gps Aktive etme-Mesaj Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

acinar66

acinar66

Üye
    Konu Sahibi
N79 N-Gage ve Gps Aktive etme-Mesaj Sorunu Çözümü
Arkadaşlar hediye N-gage oyununun aktive edilmesinde bazılarımız sorun yaşadık.işte çözümü :

Telefonda yüklü gelen oyunlardan bir tanesine kutudan çıkan n-gage kitapçığının arkasındaki kodu girerek aktive ediyoruz. Aktivasyon sırasında internete bağlı olunması gerekiyor.eğer evde wireles varsa bunuda ordan halledebilrisniz.önce oyunu indiriyoruz sonra kodu giriyoruz:oke:

Firmware sonrası mesaj yazmak çok zor hale gelmişti.bunu da yazma dilini türkçeden ingilizceye çevirerek halledebilrsiniz:oke:

3 aylık hediye gps'i aktive etmek için ise haritalarda seçeneklerden lisansları güncelle yapıyoruz ve bu sayede 3 ay kullana bilyoruz:oke:

chacked

chacked

Üye
dostum ben şu 3 aylık hediye gps'i aktive etmeyi yapamadım hairtaya tıklayınca direk internete bağlanıyor ve kontrm gidiyor sana zahmet yardımcı olabilcekmisin ?

--------------- Ekleme ---------------

yaptım sanırım yinede tşk ederim :)

yıldız91

yıldız91

Üye
Abi mesaj dilini değiştiriyoruz hızlanıyor tamam ama T9'u nasıl kullanacağız Türkçe olarak var mı bi çözümü???

chacked

chacked

Üye
tamamdır ben yaptım sağolasın =)

PAŞA86

Üye
Arkadaşlar merhaba;

nokıa n79 aldım oyunları active etmeye çalışıyorum bir tanesini active yaptım ama diğerleri halen demo ve activasyon kodunu kabul etmeyip hata uyarısı veriyor connection error accureed diye yardımcı olun lütfen deliricem

srdrtsn

Üye
arkadaslar bnde hala giremedim aktivasyon kodunu uyarı veriyor baglantı ile ilgili

chacked

chacked

Üye
Arkadaşlar merhaba;

nokıa n79 aldım oyunları active etmeye çalışıyorum bir tanesini active yaptım ama diğerleri halen demo ve activasyon kodunu kabul etmeyip hata uyarısı veriyor connection error accureed diye yardımcı olun lütfen deliricem

zaten 1 kere active edeblrsn o kutudan çıkan şifre 1 oyun için ben öyle bilyorum :S

üi,,ğ

üi,,ğ

Üye
evet yalnızca bir oyun için o şifre ve belli bi tarihe kadar sürüyor

AKATLI

AKATLI

Üye
beyler ben N79 alcam ona N gage oyunları atmam için telefonu hacklemem mi lazım telefona oyun atan arkadaşlar bana özelden yardımcı olursa çok sevinirim

acinar66

acinar66

Üye
    Konu Sahibi
beyler ben N79 alcam ona N gage oyunları atmam için telefonu hacklemem mi lazım telefona oyun atan arkadaşlar bana özelden yardımcı olursa çok sevinirim

arkadaşm teli aldıın gibi opda'ya imei ver. sonrasını ben 5dk'da yaptım( hack'i). N-gage de çok kolay emin ol. bikaç pro var n-gage için yüklenmesi gerekn. onlarını yükleyeblmek içn hack veya sertifika gerekli. yapamazsan yardımcı olurum:oke:

sasad

Üye
gps de internete bağlanıyo diyenler navigasyona bağlanırken telefonu hatsız yapın

krool

krool

Üye
gpsde internete baglanmaması ve kontör yememesi için haritalarda ayarlardan internet ayarlarına girin başlangıçta çevrim içi ol seçeneğini ya hayır yada her zaman sor yapın ayrıca araçlar/ayarlar/konumlama/konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps işaretli olsun

sezzz

Üye
bana n-gace uygulamalarının nası olucağını anlatırmısın n79 aldım ne güncelleme yapabiliorum nede istediğim oyunları yükleyebiliroum..

krool

krool

Üye
wirelesten internete bağlan n gage ye gir storeden indirebilirsin pc ye inidirip tlfonu kabloyla baglayp oto kurulumda yapabilirsin güncelleme içinde bi şey diemicem bende yapamadım nokianın servisine yaptırdım

kendal_47

kendal_47

Üye
n82 için bir çözüm yolu bilen varmı yardım olursanız güzel olur

mhmt_07

Üye
arkadaşlar bende n79 var hiç bir şekilde oyun yükleyemedim yardımcı olurmusunuz n-gage sitesinden indirdim oyunları acmadı nasıl yaparız bu işi :) allah razı olsun yardım edenlerden tşkrlerrr....

Üst Alt