LG kp500 cookie oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
LG kp500 cookie oyunlar
Oyunlarımın hepsi çalışır durumdadır capslarını birleştirdim
RF Managerlik ve sity oyunlarında dokunmatik keyifini olarak yaşıyacaksınız...

Güncel!!!Duyuru
Arkadaşlar yakında 2010 oyunları upload ediyorum bekleyin istekleriniz itinayla haledilecek:)
Oyunları Yüklemek
Hafıza kartınız da diğer(other)bölümüne oyunları sallayın daha sonra sırsıyla ***menü,eğlence,dosyalarım***.diğeroyununüzrine gelin e kurun daha sonra oyunlarımdan giriş yapınınz network bağlantısı isteyen oyunlara hayır deyin iyi oyunlar

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dmn.eac, hamzasarayli, bilonemsi ve 299 diğerleri

Odysseus

Odysseus

Üye
Güzel çalışma :oke:

Teşekkürler Erhan

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim:)

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler bnm de LG KP500 Cookie vardı ama beğenmedim.Yerine Samsung Star aldım.Ama aynı neredeyse java oyunlarıda aynı desteklio yani farketmiyor :) sağol...:oke:

mustafa1907

Üye
ya şifresi nedir bilen var mı

--------------- Ekleme ---------------

Erhan kardeş bunun şifresi nedir acaba

Odysseus

Odysseus

Üye
Rar şifresi: "fodder" arkadaşlar.

Erhan arkadaşım altına yazmış zaten

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler bnm de LG KP500 Cookie vardı ama beğenmedim.Yerine Samsung Star aldım.Ama aynı neredeyse java oyunlarıda aynı desteklio yani farketmiyor :) sağol...:oke:
rca ederim melih doğru diyorsun jawa sonucta...:)

mustafa1907

Üye
Slm kardeş sana bir sorum olacak şimdi allok diye bir dönüştürücü program buldum ama 3gp çevirdiğim videolar oynatmıyor destenlenmeyen dosya biçimi diyor mp4 yaptım aynı uyarıyı verdi ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
evet cookie mp4 destekliyor allok dönüştürücüyü boşver total video converter kullan hemde sorunsuz oluyor çok da basit sorun kalmaz sonra....:)cookie için istedğin oyun program varsa hallederm!

mustafa1907

Üye
Saol erhan kardeş ama bunun ekran boyutları var onun ayarlarını yazarsan sevinirim bundan önce hep nokia kullandım ilk defa lg aldım link lerini yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler yardım larının için teşekkürler

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
Saol erhan kardeş ama bunun ekran boyutları var onun ayarlarını yazarsan sevinirim bundan önce hep nokia kullandım ilk defa lg aldım link lerini yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler yardım larının için teşekkürler
, Ekran: 240 x 400, 3 inç akadasım zaten cookie diye eklemişim ekran boyutu telegöre....:oke:
Rica ederim;)

Furcky

Üye
Teskkekurler

sengezerazmi

Üye
Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

hatası veriyor.

hakan6200

Üye
lınkı tazelesek lutfen

Odysseus

Odysseus

Üye
İlgileniyoruz arkadaşlar.

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi süre ilgilenemedim kusra bakmayın yeni haberim oldu hemen upload yapıyorum....Kusura bakmayın

Link yenilendi arkadaşlar

mohawkradio

Üye
haraket sensorlu oyunları varmı bu lg nın?

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached.
To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

hatası veriyor.

hata devam edıo?

destanci

Üye
link çalışmıyor

Odysseus

Odysseus

Üye
Erhan arkadaşıma bilgi verdim link yenilenecek arkadaşlar

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
haraket sensorlu oyunları varmı bu lg nın?

hata devam edıo?

sensörlü oyunları var ama basit bir şekilde var

Adem arkadaşım ilgin için teşekürler link yenilenmiştir...:)