Mobil TV tamamdır!...

Sponsorlu Bağlantılar

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
mobil tv yi seçtim
bnm ki de music edition fark etmez:oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
wap portalı için diosan turkcell wap ı seçtim

ardaaga

Üye
programını gönderebilirmisin buraya paylasabilirmisin yani

aliali1

Üye
senin tel 6630 galiba wap portalından gircen wap.mobiltv.turkcell.com .tr kontör gidermi bilmiorum[/QUOTE]
sağolda benim tel n73 Me farkeder mi

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
setup ı yok mobil tv yazıp 2222 e gönderince inidirip direk yükledi otomatik ztn(kontör gitmedi hiç) dosya ekleme yetkim yok bulursam ama rapid e upload edip yollarım

deejaymixman

Üye
Arkadaşlar ben mobil tv yi izleyemiyorum.3g ye gectim 1 saat mobil tv var ama giremedim.wap tan denedim sistemde hata var dedi(kontor gitmiyor).Mesaj attım telefon modeliniz desteklemiyor dedi halbuki telefonum 5320XM daha onceden tv izlemişliğim var.Ve de n73 vb. telefonlardan bi farkı yok ama n73 te oluyo bunda olmuyo.Sonra bende pc den turkcell in sitesine girdim telefona mobiltv programını yukledim(gayet guzel calısıyo).Yalnız benim telefonuma mobiltv ayarlarını gondermediler Bu yuzden izleyemiyorum.Rica etsem biriniz bana mobiltv erişim noktası ayarlarını yazabilirmi?kendim ayarları yapıp denemek istiyorum.İnşallah derdimi anlatabilmişimdir.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. :sn:

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
ayar mobil tv yazıp 2222 atcan

deejaymixman

Üye
yardım edebilecek kimse yok mu :( bu arada isteyene mobil tv programını ekleyebilirim..

ardaaga

Üye
oğuz telşefopnunuz mobil yv uyumlu dfeil diyor wap adresini veriyor ordan giriyorsun sen programı gönderemezmisin

ardaaga

Üye
deejay kardes sen programı nerden indirdin

mavijest

Üye
mobil tv programını eklersen çok sevinirim

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
n73 me fark etmez!

deejaymixman

Üye
tmm arkadaslar ben birazdan rapide upload ederim yada en iyisi orjinal linki veriyim siz telefonunuza uygun olanı yukleyin :)

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi

arkdaşlar programı sadece burdaki teller kullanabilir diğer listedekilerde wap portalı ile izlecek o nasıl işlio bilmiorum ama

deejaymixman

Üye
bu adresten indirebilirsiniz..

--------------- Ekleme ---------------

Hala bana yardım edebilecek yok mu?

mavijest

Üye
çok sagol kardeşim bir deneyelim bakalım

ardaaga

Üye
bende aynı program kurulu ama olmuyor o listede telefon modellerinde n80 var ama olmuyo yaaa sinir oldum

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
bende aynı program kurulu ama olmuyor o listede telefon modellerinde n80 var ama olmuyo yaaa sinir oldum
olmuo derken izliyemionmu yoksa programmı yüklenmior
pardon kurulu demişsin ztn 1 saat bedavamı olmuo

Üst Alt