Nokia N73 Sertifika sorunu..!

Sponsorlu Bağlantılar

kkk__2323

Üye
arkadaşlar kusuruma bakmayın ama telefonun tarihini nasıl geri alıyoruz

lestatahmet

lestatahmet

Üye
arkadaşım diğer arkadaşlaın dediği gibi telefonun kendi tarihini geri al sorun çözülüyor.ama bu sadece süresi geçmiş sertifika sorununu çözüyor.güvenilmeyen sağlayıcı falan sorunun çözümünü ben aradım bulamadım sen bulursan....

taurus_blade

taurus_blade

Üye
menü>ayarlar>güvenlik>sertifika yönetimi>oradaki tüm sertifikaları silin tüm herseyi yükleyenbilirsiniz.ben kendim denedim bi sorunla karsılasmadım 2 yıldırda bişi olmadı
arkadaşıma katılıyorum.Benmde aynı sorunum vardı ve şimdi yukledim istedigim programı...teLefonumun versionuda V 4.0839.42.0.1....çoq tşkler ;)

angmar55

angmar55

Üye
arkadaşlar vodafone messengeri yükleyemiyorum.indiriyo ama yüklemiyo yardımcı olursanız sevinirim

efsane4222

Üye
joistik bozulmüştur kocçum

hacker_RIO

hacker_RIO

Üye
arkadaslar telefonunuzda *#0000#yapin orada telefonunuzun ne zaman fabrikadan cikitigni yazir sizde zmani o zaman gor edegistirip kullanin

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
arkadaslar telefonunuzda *#0000#yapin orada telefonunuzun ne zaman fabrikadan cikitigni yazir sizde zmani o zaman gor edegistirip kullanin

Bu her zaman çözüm değildir ,, kesin ve tek çözüm SİSTEM MODİFİKASYON dur , HACK dir .

orukm

orukm

Üye
kardeş saat ayarların dan 2009 ise bugün yıl olarak 2007 yap ondan sonra pro.kur ozaman olur

haciorhan

haciorhan

Üye
Yanlış bilgiler vermeyin arkadaşlar sertifika sorunun tek ve gerçek çözümü cihazınıza uygun olan installserver dosyasını C/SYS/BIN klasörüne at sorunun 100%100 biter.

NOT: Telefonunuzun versiyonu V 4.0839.42.0.1 olması lazım. bunun en düşük versiyonlarda işe yaramaz bilginize...

Anlamayanlar pm yoluyla yardımcı olurum.

Saygılar....

USAForever

USAForever

Üye
geri almayı deneyelim

musto211

Üye
helal be tarihi geri aettım oldu saolasınnnnn

rocknrock

Üye
ya bnde aynı sorunu yasıyorum tarihi flanda gerie alıorm ama yine ayı hata

Esendağlı

Esendağlı

Üye
GrabellA

GrabellA

Üye
telefon tarihini geriye al arkdaşım

berk berk

Üye
çok sağol kardeşim 50 yere baktım saçma sapan şeyler söylüyolar sen en akıllısı çıktın hemde en pratiğiyle
:):yuru

oguzozogul

Üye
Aynı sorunu bende E63 için yaşıyorum

sabri04x

sabri04x

Üye
arkadaşlar kesin çözüm hello carbide sitede var googledende bulursun :oke:

enesberat

Üye
Arkadaşlar yüklenemiyor bu dahili bir bileşen diye bi yazı çıkıyor buna ne yapmamız gerekiyor acaba

muharrem6264

Üye
tek bir program yokmu yapamadim olmuyor yani ilginize teşekkürler

Üst Alt