Nokia N73 Sertifika sorunu..!

Sponsorlu Bağlantılar

dark80

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 Sertifika sorunu..!
merhaba..!

Nokia n73 sahibiyim bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadan gayet güzel kullanıyordum her türlü programı kurup kaldırıyordum ama geçtiğimiz günlerde birde sapıttı alet ve bende servise gönderdim geldiğinde ne yapıldığını sordum formatladım yeniden yüklendi dediler ok dedim aldım aradan 3 gün geçti yine aynı sorun oldu kendi kendine menüye girip hiç durmadan bir oraya bir buraya geziniyor menüde yine götürdüm tekrar aldılar nokia ya gönderdiler ve bugün tekrar cihazımı aldım yanlız şöle bir sorun var şuan da da daha önceden kullandığım programları yada Thema ları kullanmıyorum yani şöle bugün hafıza kartımıda formatladım belki dedim virus vardır içinde sağlama alayım dedim formatı bastım ve kullandığım bütün pro. ve themalarda gitti bende şimdi yeniden kurmaya başlıyorum ama kuramıyorum çünkü sertifika hatası veriyor sadece iki tane thema kurabildim 20 thema mın içinden bunun problemini nasıl aşıcağım konusunda bilgisi olan ve benim le paylaşan bana yardımcı olan birileri olursa çok mutlu olurum şimdi den çok teşekkürler..!

• Beğen
Tepkiler: pulili, masal149, koraytek ve 4 diğerleri

elmyra

Üye
sertfika sorunu için tlf nun tarihini bir sene yada iki sene öncesine alıp kurmayı tekrar dene bu senin sertfika sorununn cözecektir yine verirse bir sene daha geriye at

targa911

Üye
telefon tarihini geriye al arkdaşım

yolcu81

Üye
Arkadaşlar, bende n73 var telefon tarihini geriye aldım;ancak sorunum hallolmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

sheaktheregeat

Üye
yaa bu dosyanın şifresi nerde yazıyor töbe töbee :@

korsantv94

korsantv94

Üye
güvenilmeyen sağlayıcıdan fln bir şeyler diyor programın signet olmasına rağmen:(:(:(:(ay tükireyim şu rotate me ye.....

76107610

76107610

Üye
Menü > Araçlar > Uygulama Yöneticisi (uyg. Yön. adıyla geçer) burada Seçenekler'den Yazılım Yükleme sekmesindeki "Sadece İmzalı" seçeneğini "Tümü" olarak değiştirin. hemen altındaki Çevrimiçi Sertifika Kontrolü'nü de Kapalı konumuna getirin..

alıntıdır!

hard rock

hard rock

Üye
elmyra kardeş çok sağol.teli 2 yıl geriye aldım .şimdi proları sorunsuz yüklüyorum.

mehteren

Üye
arkadaşlar kusuruma bakmayın ama telefonun tarihini nasıl geri alıyoruz
n73 aldım yeni bir çok pro da sertifika soruyor
yardım lütfen

munzuur66

Üye
arkadaşlar bu cok özel bi durum buna care yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu korumalu nesne diyor tel. böyle bi hata veriyor bena cözüm bulurmusunuz buldunuzda mail olarak atarmısınız üstatlar iş size düşüyor bence imkansız ama burda hep imkansızlar yapıyolar

resat-ekinci

resat-ekinci

Üye
arkadaslar n73 isie teliniz önce yükleyeceginiz dosyaya ilerleyin .seçenek .bilgileri göster. burda uygulamanın tarihi yazar o tarigi telefonun tarihi yapın ve bu sorundan kurtulun... örnk_eger 2009 oynu yüklenmiyosa hemen secenek . bilgileri göster. 20.08.2007 mi yazıyo. cıkarrsın ordan menü.arclar. ayarlar. saat.tarih ayarlarına girin ve 2009 oynundaki tarihin aynısını oraya yaz ve kur oyunu kurtull.. ben hep yapıyorum...........

orucayus

Üye
elmyra saolasın kardeş

speeds

speeds

Üye
ya arkadaşlar benim telde n73 ben tema yüklemeye basıyorum herşey gayet normal ilerliyor tam yükleme çubuğu doluyor yüklenemiyor hatası veriyor bilen veya çözen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun sertifika dan dolayı böyle yapıyorsa bari müdahale edeyim acele yardım

boncukum53

Üye
yaa arkadaslar analadınız siz ya ole diil işte geçmiş sertifika felan onlar kek kolayda bana sadece sertifika hatası veriorsonra güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan sertifika dio rotate me yi kuramiom bunun için allah rızası için bana yardım edecek kimse yokmu arkadaşla noolur yaa!!!!!!
bnm tel:n73

yasarsanli06_06

yasarsanli06_06

Üye
kardeş çok sagol gerçekten süper bi fikir boşuna dememişler el elden üstündür ddimii :coold:

elux227810

Üye
EVET ARKadaşlar artık sorun yaşamayacaksınız kesin cozumu buldum ve telefonuma yaptım % 100 gerçek 10 numara çalışıyor.Sertifika sorununun tek sebebi telefonunuzun versiyonu
*#0000# yapınca En üstte telefonunuzun versiyonu yazar örn :(V 4.0839.42.0.1) versiyonunuzun boyle olması lazım bu versiyon en yuksek versiyondur eğer bundan değişik bir versiyon yukluyse telefonunuzda sertifika hatası alırsınız versiyon boyle değilse bir telefoncudan bu versiyonu atmasını soyleyın % 100 çalışıyo beyler benden bu kadar

yasadışıblack

yasadışıblack

Üye
usta bendede aynı sorun oluyodu az önce garanti olsun diye 2 sene geriye aldım hiç bi sorun yok allah razı olsun sizden arkadaşlar sorun olan arkadaşlarda aynısını yapsın ii günler

asedme

asedme

Üye
menü>ayarlar>güvenlik>sertifika yönetimi>oradaki tüm sertifikaları silin tüm herseyi yükleyenbilirsiniz.ben kendim denedim bi sorunla karsılasmadım 2 yıldırda bişi olmadı

yusufrhym

yusufrhym

Üye
Telefoncuya gitmeye gerek yoq Nokia nın resmi sitesinden n73 ün yazılımını indirebilirsiniz...

Takipçi Satın Al

Üst Alt