...Adminlere duyurulur...Mesaj sınırlaması!!!Düşük rütbeliler!Destek verin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
...Adminlere duyurulur...Mesaj sınırlaması!!!Düşük rütbeliler!Destek verin!
Ya şu mesaj sınırlamasından nefret ediyorum!İstediğim çoğu şey mesaj sınırlı.Yeni üyeyiz diye neredeyse hiçbir şeyden yararlanamıyoruz.Yararlandığım şeyler de üye olduğum için.

Grup açmak 100 mesaj,yarışmalara katılmak 50 mesaj ve daha onlarca şey!

Bu mesaj sınırlamasının amacı nedir?Daha çok cevap yazdırarak siteyi hit site mi yapmak?Bu yolla değil de başka şeylerle bu işi yapabilirsiniz...

...Adminlere duyurulur...:deal:!:bann:lamayın lütfen!

--------------- Ekleme ---------------

Mesaj sınırlamasını biraz daha düşürün ya da kaldırın.Lütfen!

• Beğen
Tepkiler: batmanlee7272

oguziverson

oguziverson

Üye
bnce 100 mesaj yapmak zor değil siteyi 1-2 gün en fazla 1 saat gezip gereksiz yorum yapmadan cevap yazılırsa eğer, sınırlamalar senide ilgilendirmez demi
100 mesaj gayet yerinde bnce:oke:

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
bnce 100 mesaj yapmak zor değil siteyi 1-2 gün en fazla 1 saat gezip gereksiz yorum yapmadan cevap yazılırsa eğer, sınırlamalar senide ilgilendirmez demi
100 mesaj gayet yerinde bnce:oke:

Dostum sadece o değil o bir örnek :oke: mesela : rütbe altı yazı 5000 mesajdan sonra...

Pure Life

Pure Life

Üye
Mesaj sınırlaması fake üylerin önüne geçmek için konulmuştur.

zibidi39

zibidi39

Üye
KuT§H@L_®@p©hİ™;1488571' Alıntı:
Dostum sadece o değil o bir örnek :oke: mesela : rütbe altı yazı 5000 mesajdan sonra...

rutbe altı yazı cokta onemlı degıl bence olsada olur olmasada yanı basıt seyler bunlar sen forumdan yararlanmaya bak zaten ısterıstemez forumun ıcıne gırınce mesaj sayın ıstesende ıstemsende artıcaktır cunku kopamıcaksın forumdan :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Forumdaki tüm kısıtlamalar kesin kural değildir. Fakat uzun yılların tecrübesi ile oluşturulmuştur. Mesaj sınırlaması üyenin forumda ne derece katılımcı olduğunu anlamak içindir. Günde 2000 kişiye yakın yeni üyeliğin kontrolü ancak bu şekilde mümkün.. Bu forumda o kadar çok içerik ve güzel paylaşım varki bir gün içinde dahi dolaştığınız konulara samimi yorumlar yaparsanız zaten bu sınır sayıları aşmış olursunuz.. :oke:

Mesaj sayısını arttırmak için saçmasapan şeyler yazıldığında ise zaten mutlaka görülür ve kişi ceza alır. Amacımız kalabalık üye sayısı değil.. Amacımız herkesin birbirine her konuda yardımcı olduğu bir ortam sunmak..

Atakan

Atakan

Üye
Mesaj sınırlaması sorun değil ama,bir 30 saniye merakı var.30 saniyede bir mesaj yaz,konu aç,arama yap...
Bunun sebebi nedir?

Da®kness

Da®kness

Üye
Bu forumda o kadar çok içerik ve güzel paylaşım varki bir gün içinde dahi dolaştığınız konulara samimi yorumlar yaparsanız zaten bu sınır sayıları aşmış olursunuz.. :oke:

Mesaj sayısını arttırmak için saçmasapan şeyler yazıldığında ise zaten mutlaka görülür ve kişi ceza alır. Amacımız kalabalık üye sayısı değil.. Amacımız herkesin birbirine her konuda yardımcı olduğu bir ortam sunmak..

Katılıyorum :oke:

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
GerekLi oLan bir sınırLama bence...

Ozan

Ozan

Admin
Mesaj sınırlaması sorun değil ama,bir 30 saniye merakı var.30 saniyede bir mesaj yaz,konu aç,arama yap...
Bunun sebebi nedir?
Güvenlik ..

Bir mesajı gönderip diğer mesajı göndermeniz arasında 30 sn lik bir ara yoksa zaten ya 2-3 kelime birşey yazmışsınızdır yada smiley gönderiyorsunuzdur. Bence normal kullanıcıları etkilemeyecek bir güvenlik önlemi kesinlike bu ..

Salihyet

Salihyet

Üye
Forumda her kural ilgili yerde en doğru şekilde uygulanacak şekilde koyulmuştur, bunu sorgulama gereği bile duymadım hiç bir zaman.. ( forum kuralları ile ilgili düşünceleriniz isimli başlık altında bu şikayetinizi belirtebilirsiniz ) Konu açıklığa kavuşmuştur diye düşünüyorum.. :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt