6300 da KeşfettiğiMiz Özellikleri Burada Paylaşalım Arkadaşlar..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DuygusaL GirL

Üye
    Konu Sahibi
6300 da KeşfettiğiMiz Özellikleri Burada Paylaşalım Arkadaşlar..!
Arkadaşlar daha 3 gün önce 6300 telefon aldım. pdf uzantılı dosyaları açamıyorum word dosyalarını okuyamıyorum birde flash izleyemiyorum. yada şöyle söyleyim bu8 özellikler varda ben mi kullanmayı bilmiyorum. bana hali hazırda hemen tıklayıp indirebileceğim program linkleri verebilir misiniz. mümkünse rapid olmasın. tıkla indirli link istiyorum. yardım eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum şimdiden.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Arkadaşlar daha 3 gün önce 6300 telefon aldım. pdf uzantılı dosyaları açamıyorum word dosyalarını okuyamıyorum birde flash izleyemiyorum. yada şöyle söyleyim bu8 özellikler varda ben mi kullanmayı bilmiyorum. bana hali hazırda hemen tıklayıp indirebileceğim program linkleri verebilir misiniz. mümkünse rapid olmasın. tıkla indirli link istiyorum. yardım eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum şimdiden.
bu işlemleri yapman için gerekli programlar var burada mevcut http://www.maxicep.com/java-uygulamalar-programlar/
istediğini indir ve bulamadıkların için forumun arama özelliğini kullan :oke:

Da®kness

Da®kness

Üye
Nokia 6300'ın son versiyonu 7.21 idi sanırım. Sendeki versiyon nedir. Yenisi çıktımı acaba ?

serhat904

serhat904

Üye
evt benim teldede 7.30 var

DuygusaL GirL

Üye
    Konu Sahibi
versiyon 7.21 bende. 7.30 olunca ne oluyorki anlamıyorum?

Da®kness

Da®kness

Üye
versiyon 7.21 bende. 7.30 olunca ne oluyorki anlamıyorum?

Nokia sistemsel değişikliklere gidiyor. Pek farkına varılamayacak değişiklikler bunlar. Bendeki 5.50 gelmişti (nisan'08) 7.21 ile arasında başka versiyonlarda çıktı. Acele etmeden 7.21 yükledim. Yükledim yüklemesinde bir de baktım Türkçe gitmiş, ingilizce ile israilin kullandığı dil ibranice kalmış. Neyse ki forumdan bilgi edindim. Product kodu diye bir zımbırtı üzerinde standart dağıtıldığı için güncellemeyi bu diller ile yapıyor. Dünya zaten bu iki devletin sayılır. (amerikayı saymıyorum onlar zaten ingilizlerin evlatları sayılır) güncelleme ile ilgili sorun yaşarsanız, siteden bulabilirsiniz. Daha fazla saçmalamadan , işide siyasete dayatmadan bitiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt