nokia n73 yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

onur3266

Üye
ben ilk kez güncelleme yapıcam doğru programı da indirdim ama sorun desteklenmiyor diye birşeyle karşılaşıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim :....;)

SEYBAN

Üye
arkadaşlar ben nokia n73 yazılım yüklerken hata oluştu dedi daha sonra da hatayı temizlemek için onbeş dk daha bekledim sonra devam dedim bir kaç dk sonra pc de yazılım güncelleme proğramı kayboldu ..daha sonra usb yi çıkardım telefon donup kaldı bende bataryayı çıkardım geri taktım vebir daha açılmadı şu anda teknik servisten telefonum geri açılırmı

--------------- Ekleme ---------------

lütfen acilen başından geçen biri yazsın

Emre-45

Emre-45

Üye
onur3266 Telefonun desteklemiyordur yazılım güncellemeyi bu kadar basit ;)

alemburda

alemburda

Üye
bu kadar uğraşcağına bir nokia shop git 15 dk telefonun hazır :oke:

Doğan

Üye
bilgi için teşekkürler dostum :oke:

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
arkadaşlar saka maka inanmasanızda telefonu hiç bir zaman pc de işlem bitti demeden ckartmayın yoksa elinizde kalır 20 tl ye yeni den versiyon yukletirsiniz telefon kapanıyor ama kapandı sanma cunku ekranda ısıgı yanmasada nokia yazıyor en azından kapansa bile o firmware trackları yukledikce reset atıyor korkulcak bişe yok updatede kesinlikle telefonu ellemeyim pc basından kalkın tv izleyin 30 dk da sonra gelin bitti yazar zaten

Emre-45

Emre-45

Üye
arkadaşlar saka maka inanmasanızda telefonu hiç bir zaman pc de işlem bitti demeden ckartmayın yoksa elinizde kalır 20 tl ye yeni den versiyon yukletirsiniz telefon kapanıyor ama kapandı sanma cunku ekranda ısıgı yanmasada nokia yazıyor en azından kapansa bile o firmware trackları yukledikce reset atıyor korkulcak bişe yok updatede kesinlikle telefonu ellemeyim pc basından kalkın tv izleyin 30 dk da sonra gelin bitti yazar zaten
Çok haklısın arkadaşım.

dmr_gg

dmr_gg

Üye
cssccccdv

gececi42

Üye
ben gececi42 zagazuga beni msn eklermisn ben kaydettim sevket die başlıo şimdiden teşekkürler

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
sana katılıorum :oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arkadaşlar ben nokia n73 yazılım yüklerken hata oluştu dedi daha sonra da hatayı temizlemek için onbeş dk daha bekledim sonra devam dedim bir kaç dk sonra pc de yazılım güncelleme proğramı kayboldu ..daha sonra usb yi çıkardım telefon donup kaldı bende bataryayı çıkardım geri taktım vebir daha açılmadı şu anda teknik servisten telefonum geri açılırmı

lütfen acilen başından geçen biri yazsın
telefonuna flash attır.phoneixle sende atabilirsin ama zor .telefoncular atar.10-15 tl falan

26kaplan26

Üye
nasıl yapılıyor ben denedim olmuyor lütfenn yardım şimdiden teşekkürler

apollo640

Üye
telefon ingilizceye dönünce ayarlardan felan türkçe yapılmıyo mu

nokia servisine gitsem kaç para alırlar

kutcher

Üye
teşekkür ederim

gkhngs95

Üye
ya arkadaslar ben n73 guncellerken baglantı kesıldı sonra cektım ve acıllmıor servısıne goturmeden duzeltemezmiyim ???

zorbeyimm

Üye
Teşekkürler

WeNaTiCNi

Üye
arkadaşlar ben hiç güncelleme yapmadım n73ümü aldıımdan beri, bunu nokia yetkili servisine götürsem ücretsiz yaparlar mı, bi de ben evde kendi başıma music edition yazılımı yüklesem telefon servis dışı kalır mı?

Bu Soruyu Bende soruyorum cvb beklyiruz :)

alees

Üye
telm n73 güncelleme yaprken bağlantı kesildi atası veriyor bnde yeniden dene diorm her defasında 5 dk var diyor hiç ilerlemiyor cevaplarsanz sevinirim

Üst Alt