nokia n73 yazılım güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

vaybe35

Üye
    Konu Sahibi
nokia n73 yazılım güncelleme
Arkadaşlar slm,

Nokia n73 telefonum var ve nokianın sitesinden yazılım güncelleme işlemini iki kez yaptım. Birincisi başarılı oldu ama ikincisinde telefonum arızalandı. Nokia müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede kesinlikle Usb kablonun kesinlikle oynatılmaması lazım dediler. Virüs programlarının da dez avantajını düşünerek acaba bu programı bilgisayara indirdikten sonra güncelleyemezmiyiz.

İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

• Beğen
Tepkiler: yasinclk852, Silinen Üye 1929612, ottomon ve 9 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Olur tabii ki de telefon garanti dışı kalabilir.

zagazuga

Üye
Dikkat Nokia

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar N73 de telefon güncellemesini 2. defa yapacagınız zaman. ilk güncellemeden kalma bazı dosyaları silmeniz gerekıyor. Bunlar Uygulama Yöneticisinde Mevcuttur. Onları Sildikten Sonra 2. Güncellemeyi Başarıyla Yapabilirisiz !!

Bu Arada Nokia İle Her Türlü Sorunlara Cevap Verbilirim. E mail adresim
[email protected]

tektabancam

Üye
ya kardeş bu dosyalar mevcut ise biz nasıl görücez

danger03

danger03

Üye
güncelleyebilirsin

technonur

technonur

Üye
dosyaları download ederken ben çıkarttım telefonu hiçbitşey olmadı öylede olması gerekir ztn diyelimki bnm net gitti nolacak nokia öle bişi yapmaz türk yetkililer yanlış biliyo ztn tamamını indirince telefonla iletişim kurup firmware atmaya başlıyo

telci64

Üye
arkadaslar bnm n73 um war ve guncelleme yaparknkesıldı telefon kapndı v bır dha acılmadı napmalıyım ??

mservank

mservank

Üye
arkadaslar bnm n73 um war ve guncelleme yaparknkesıldı telefon kapndı v bır dha acılmadı napmalıyım ??

telefon kapandığında sen usb yi kesip çıkardın mı kabloyu ona göre eğer öyleyse grantiye gödermen gerekiyor

ZiFiRi

Üye
arkadaşlar ben hiç güncelleme yapmadım n73ümü aldıımdan beri, bunu nokia yetkili servisine götürsem ücretsiz yaparlar mı, bi de ben evde kendi başıma music edition yazılımı yüklesem telefon servis dışı kalır mı?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
arkadaşlar ben hiç güncelleme yapmadım n73ümü aldıımdan beri, bunu nokia yetkili servisine götürsem ücretsiz yaparlar mı, bi de ben evde kendi başıma music edition yazılımı yüklesem telefon servis dışı kalır mı?
Yok arkadasım üzretsiz değil fakat 20 ytl ye yeni version yukletebilirsin n73 me yaparsan telefon garnti dışı kalır ama ben sana nasıl yapacağını anlatıyım internetten n73 me için türkiye product kodunu bul nss programı ile product unu degıstır ve ardından nokia software updater ile versıon guncelle ardından telefonun me olsun ben 1.5 senedir kullanıyorum bu son yazılım hariç muthıs bır telefon fakat son yazılım olan v.4.0812.4.2.1 tam anlamıyla rezalet bir versıon telefon kasıyor reset atıyor galeride sistem hataları verıyor genel hafıza dolu deyıp duruyor çok kotu yanı o yuzden bence yenı versıonun cıkmasını bekle cıkar cıkmaz ben sana msj atarım bays:oke::box

crazy_sivas

Üye
selam forum yetılılerı ya benim n73 vardı garantıde guncelledıler fakat bıttı garantı bende kebdım guncellemek ıstedım fakat guncelleme sırasında telefon kapaldı acılmıyo ne yapabılırım lutfen acıl yardım edın tamırı mumkunmudur ne yapıcam cok zor durumdayım lutfen acil!!!yardım lutfen ılgınıze tesekkurler

selam forum yetkılılerı ya benim n73 vardı garantıde guncelledıler fakat bıttı garantı bende kendım guncellemek ıstedım fakat guncelleme sırasında telefon kapaldı acılmıyo ne yapabılırım lutfen acıl yardım edın tamırı mumkunmudur ne yapıcam cok zor durumdayım lutfen acil!!!yardım lutfen ılgınıze tesekkurler lutfennnnnnnnnnnn yardımmmmm

intro1000

Üye
selamlar.

cenk_akbulut

Üye
arkadaşlar ben de aynı sorundan yakınıcam.telefonu int. cafede güncelliyordum.nokia software uygulamasını yükledim.uygulama bilgisayara reset istedi,e bilgisayarlarda da deepfreeze yüklü olduğundan reset atmadan diğer tüm şartları yerine getirerek başlattım uygulamayı.sonlara doğru hata verdi.telefonu usbden çıkarıp tekrar takınca bu sefer telefonu tanımadı.şimd elimde açılmayan bi telefon var.garanti kapsamına girer inşallah.bi daha da yazılım mazılım güncellemicem ders oldu bana

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ah benim arkadaşım cafede yazılım güncellenmeye kalkılırmı hiç Arkadaşlar size tavsiyem 4.07 yazılımını güncelleyin şimdilik daha yukarısına çıkmayın.Unutmadan boş ram (22.5 mb) bu versiyonda

mevlut1993

Üye
emeginize saglık

LOTUS79

LOTUS79

Üye
Hay gücellemez olsaydım telf.ingizlizceye döndü...

detvaider

Üye
arkadaşlar ben n73 kullanıyorum aradan 3-4 ay geçti telde hafıza dolu diyordu halbu ki hafızada bi sorun yoktu,teli güncelleştirdim hiçbir sorunu kalmadı fakat aradan 4 ay filan geçti telefonun yine hafıza dolu diyo nr yapıcam ben yardım edin lütfen acilllllllllllllllllllllllllllllllllll

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
dosyaları download ederken ben çıkarttım telefonu hiçbitşey olmadı öylede olması gerekir ztn diyelimki bnm net gitti nolacak nokia öle bişi yapmaz türk yetkililer yanlış biliyo ztn tamamını indirince telefonla iletişim kurup firmware atmaya başlıyo
doğru söylüyor olabilisin ama bi arkadaşımın tel gittiy öyle :hmmm

SEYBAN

Üye
arkadaşlar ben nokia n73 yazılım yüklerken hata oluştu dedi daha sonra da hatayı temizlemek için onbeş dk daha bekledim sonra devam dedim bir kaç dk sonra pc de yazılım güncelleme proğramı kayboldu ..daha sonra usb yi çıkardım telefon donup kaldı bende bataryayı çıkardım geri taktım vebir daha açılmadı şu anda teknik servisten telefonum geri açılırmı

lütfen acilen başından geçen biri yazsın

Üst Alt