Calaissien
Üye
Hepinizden Özür Dilerim :(
Arkadaşlar bazılarınızda biliyor ki bu sitede bir zamanlar Pınar diye bir arkadaşımız vardı.Ben kendisini çok severdim davranışları ve sözleri bana çok sıcak gelirdi.Sık sık msn'de konuşurduk birbirimize dertlerimizi anlatırdık.Bir süre sonra çok samimi olmuştuk(ben öyle sanıyordum.).Bana dedi ki : Maxicep'de artık insanlara değer verilmiyor sen ww.(Maxicep'in taklit bir sitesi).com'a üye ol orada seni krallar gibi yaşatırız dedi(Aynen böyle inanmayanlara msn konuşma kayıtlarımı verbilirim.).Bende beni çok sevdiğini sandığım benimde onu bir zamanlar çok sevdiğim Pınar'ın sözünü dinledim.O siteye üye oldum 1-2 gün site ile ilgilendim,konular açtım mesajlar falan yazdım.Fakat gelin görün ki Pınar hiç de öyle bir insan değilmiş.Yalancının ta kendisiymiş.Hareketleri yapmacık,bana söylediği çoğu şey yalanmış.Bunu anlamamda bana yardımcı olan değerli arkadaşım Salih ve bir diğer değerli arkadaşım,ablam Fairy'ye çok teşekkür ediyorum.Meğer ben Pınarı hiç tanımamışım.Bunları öğrendiğim gün O siteden üyeliğimin silinmesi için Pınar'a bir mesaj yazdım.Ve Pınar son darbeyi de bana vurdu : Kendi isteğimle üyeliğim iptal edilmişti fakat Pınar bir konu açmış ve aynen şöyle yazmış Calaissien adlı üye iki site arasında büyük sorunlara neden olmuş ve çıkarttığı sorunlar yüzünden Adminlerimizin ortak kararı ile üyeliği iptal edilmiştir...
Bir insan nasıl bu kadar duygusuz ve yalancı olabilir anlamıyorum.1 yıldan fazla bir süredir bir arkadaşlığımız aramızda abla-kardeş ilişkisi var sandığım kişi beni tek kalemde gerçekleri öğrendim diye silip attı.
Sizlerden de özür diliyorum Maxicep ailesi o siteye üye olduğum için aramızda taşkınlık yapıp banlandıktan sonra gidip oraya üye olan kişilerin sitesine katıldığım için sizden çok özür diliyorum.Umarım beni affedersiniz.Emin olun ki ben oranın öyle bir site olduğunu bilseydim kesinlikle üye olmazdım.Sadece değer verdiğimi sandığım bir kişinin isteği üzerine katıldım o siteye.
Bir insan nasıl bu kadar duygusuz ve yalancı olabilir anlamıyorum.1 yıldan fazla bir süredir bir arkadaşlığımız aramızda abla-kardeş ilişkisi var sandığım kişi beni tek kalemde gerçekleri öğrendim diye silip attı.
Sizlerden de özür diliyorum Maxicep ailesi o siteye üye olduğum için aramızda taşkınlık yapıp banlandıktan sonra gidip oraya üye olan kişilerin sitesine katıldığım için sizden çok özür diliyorum.Umarım beni affedersiniz.Emin olun ki ben oranın öyle bir site olduğunu bilseydim kesinlikle üye olmazdım.Sadece değer verdiğimi sandığım bir kişinin isteği üzerine katıldım o siteye.

s