Hepinizden Özür Dilerim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
Bu site iyice sıkmaya başladı ama :@

Salihyet

Salihyet

Üye
Bir iki söz de ben söylemek isterim.. Herkes adı geçen şahsı çok iyi tanıdığını söylüyordu, fakat daha ilk aylardan sürekli iki yüzlü şekilde konuşmaları dikkatimi çekmişti fakat konduramamıştım.. NEDEN mi? Çünkü vicdanı olan her insan, bir insan evladının bu kadar alçalacağını konduramaz, hele ki bu insan maxicep ile ilişkiliyse insan hiç konduramıyor.. Fakat biz bir mühlet sonra duvarları yıktık, ( başka şeylerde yıkıldı, o şahıs ne cevizler kırdığını biliyor.. ) bir parça çalmış olabilir fakat ama adalet her zaman bu çalınan parçaları sahibine teslim eder, emek hırsızları, terbiye yoksunu bir grup insan bizim için asla sorun teşkil etmez.. Başından bu yana güveniyordum uğur'a ve aldığı kararla da mutlu oldum.. ( nasıl karşılandığını gördüm, bebemmm yavrummm tarzı bir karşılama :) hiç şaşırmadık nedense bu her üyemizi bağrına bastığı bir tipdi.. ) ( Nasıl uğurladıklarını da gördüm.. )
Uğur bu konuyu görmezden gelebilir, hatta silebilirim.. Bu özüre hiç mi hiç gerek görmemiştim ben..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Boşverin, üzülmeye konuşmaya değmez.

Ben belki site manasında açmam ağzımı ama eğer açarsam da çok fena olur Pınar açısından. Burada tanıdığı bir arkadaşının bile yüzüne bakamaz hale gelir. Uzun uzadıya yazarım ama Pınar'ın dişiliğine saygımdan ötürü şimdilik bende kalsın...

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Off Catty yönetimden alın mış...

--------------- Ekleme ---------------

Yaw dediğiniz sitede herkes yönetici. Pınar dediğiniz kişi ne olduğunu hemen belli ediyor. Herkese bebeğim canım...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Off Catty yönetimden alın mış...

--------------- Ekleme ---------------

Yaw dediğiniz sitede herkes yönetici. Pınar dediğiniz kişi ne olduğunu hemen belli ediyor. Herkese bebeğim canım...

Sanki bişeyler biliyormuşsun gibi :hmmm:hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
site admini msn imi bulup kaydetmiş bizim site hakkında bıseler yazdı gel bura gelecek vaat ediyor dedi. Biraz konustuk sen bizim siteye üyemisin dedi evet dedim adın ne dedi hemen üye oldum adımı söledim o andan itibaren siteye arada girdim saçma konularımın yarısı silindi :D SOnra olayların farkına vardım çünkü bizim siteden 1 kaç kişi orda moddu. Sonra burda pluscep i görünce tamam dedim bu adam burdaki henüz siteyi tam tanımamış kişilikleri kendi sitesıne taşıyor. Sıtede konu açtım faust üyeleri çalıyor dedim 10 konuştuk adam baktı konuya site sakinleri giriyo ban attı bana bi sorunun varsa pm at dedi:D SATEN BENİM AMACIMda faust deil site üyelerını uyarmaktı. Faustun sitesine ayda 100ytl ödediğinide biliyorum elbet bu işten zararlı çıkacak. Adamlar maxıcepi çok iyi biliyor

Salihyet

Salihyet

Üye
From demet akalın ; Küçük maxicepler olarak dolaşsınlar :)

:ehe

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Sen suclu değilsin kardeşim sevdiğin,inandığın ve güvendiğin insanlar işte böle oluyor bazen:oke:Banada cok adminlik teklifi geldi bircok yerden fakat gitmedim benim yerim burası baska yer yalan...Dediğim gibi kimseye güvenmiceksin bu sana ders olsun;)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Çok Uzadı Bu Konu Bırakın Parazit oLarak yaşasınLar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt