Hepinizden Özür Dilerim :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Calaissien

Üye
    Konu Sahibi
Hepinizden Özür Dilerim :(
Arkadaşlar bazılarınızda biliyor ki bu sitede bir zamanlar Pınar diye bir arkadaşımız vardı.Ben kendisini çok severdim davranışları ve sözleri bana çok sıcak gelirdi.Sık sık msn'de konuşurduk birbirimize dertlerimizi anlatırdık.Bir süre sonra çok samimi olmuştuk(ben öyle sanıyordum.).Bana dedi ki : Maxicep'de artık insanlara değer verilmiyor sen ww.(Maxicep'in taklit bir sitesi).com'a üye ol orada seni krallar gibi yaşatırız dedi(Aynen böyle inanmayanlara msn konuşma kayıtlarımı verbilirim.).Bende beni çok sevdiğini sandığım benimde onu bir zamanlar çok sevdiğim Pınar'ın sözünü dinledim.O siteye üye oldum 1-2 gün site ile ilgilendim,konular açtım mesajlar falan yazdım.Fakat gelin görün ki Pınar hiç de öyle bir insan değilmiş.Yalancının ta kendisiymiş.Hareketleri yapmacık,bana söylediği çoğu şey yalanmış.Bunu anlamamda bana yardımcı olan değerli arkadaşım Salih ve bir diğer değerli arkadaşım,ablam Fairy'ye çok teşekkür ediyorum.Meğer ben Pınarı hiç tanımamışım.Bunları öğrendiğim gün O siteden üyeliğimin silinmesi için Pınar'a bir mesaj yazdım.Ve Pınar son darbeyi de bana vurdu : Kendi isteğimle üyeliğim iptal edilmişti fakat Pınar bir konu açmış ve aynen şöyle yazmış Calaissien adlı üye iki site arasında büyük sorunlara neden olmuş ve çıkarttığı sorunlar yüzünden Adminlerimizin ortak kararı ile üyeliği iptal edilmiştir...
Bir insan nasıl bu kadar duygusuz ve yalancı olabilir anlamıyorum.1 yıldan fazla bir süredir bir arkadaşlığımız aramızda abla-kardeş ilişkisi var sandığım kişi beni tek kalemde gerçekleri öğrendim diye silip attı.
Sizlerden de özür diliyorum Maxicep ailesi o siteye üye olduğum için aramızda taşkınlık yapıp banlandıktan sonra gidip oraya üye olan kişilerin sitesine katıldığım için sizden çok özür diliyorum.Umarım beni affedersiniz.Emin olun ki ben oranın öyle bir site olduğunu bilseydim kesinlikle üye olmazdım.Sadece değer verdiğimi sandığım bir kişinin isteği üzerine katıldım o siteye.

researcher

Üye
son darbeyi vurdu....

bir kalemde silip attı...

biraz fazla sey degilmi bu cumleler.. ?... Bir site bile bu kadar kolay bolunuyorsa uyler arasında husumet cıkıyorsa ulke boyutunda dusununce su anki durum pek de sasırtıcı diil...

xxxooo

xxxooo

Üye
kusura bakma ama sende abartmışsın altı üstü 1 sitenin üyeliğinden ayrılmışsın tabiki arkadaş sandığın kişinin sana ihanet etmesi kötü birşey ancak böyle olmanı ve özür dilemeni gerektirmez

arslansem

arslansem

Üye
Salla :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Uğurcan onların nasıl karekterli insanlar olduğu ortada. Fazla sorun etme. Zaten siteden çaldıkları üç beş çapulcuyu da bu vaatlerle çektiler. 800.000 üyeli sitede iyi yerlere gelmişken 10.000 kişinin arasında gel sana küçük hediyeler verelim dediler. Dert etme. Karakterin ortada. Biz büyük bir aileyiz. Küçükler sadece midemizi bulandırır.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
"Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz." derler atalarımız.
Çok güzel gördüğün ve değer verdiğin nesnenin gerçek yüzü ortaya çıktığında nasıl bir canavara dönüştüğünü görmek hoş olmasa gerek. Bu açıdan duygularını bizimle paylaştığın ve özür dilediğin için de ayrıca teşekkürlerimi sunarım Uğurcan.

Taklitler asilleri yüceltir. Biz taklit eden olmadık hiç bir zaman arkadaşlar. Ve asilliğimizden de hiç taviz vermedik!..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Özür işe yaramıyor bak , ben onun yüzünden çıkarıldım, yani Pınarın...

researcher

Üye
pınar naptiki sana... ?

Bora

Bora

Üye
Adem abiyle aynı düşüncedeyim.

researcher

Üye
catty cabuk yaz cok merak ettim... :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Akrep kadınları iki tip oluyor.
Bir tipi var ki uzak durulması gereken, çok tehlikeli oluşumlar oluyor.

Seni orada gördüğümde şaşırmış ve üzülmüştüm Uğurcan.
Tekrar hoşgeldin aramıza.

researcher

Üye
İlginc bi durum...kime karsı alyhine cevirdi peki... ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maxicep Yönetimine.. !

Hellboy®

Hellboy®

Üye
salla önemsiz bir sitenin önemsiz bir sorunu :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
SaLLa Bencede :P Geçmişi Boşver iLeriye bakaLım :)

ism@il 54

ism@il 54

Üye
:@:@:@

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Pınarı hatıırlıyorum.Hatta bir kaç hafta öncesine kadar görüşüyordum.Ama hiç aklıma gelmezdi böyle bir olay:ss
Bana da cana yakın gelirdi hayret..
Sen en iyisini yapmışsın buraya dönerek:oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Pınarı hatıırlıyorum.Hatta bir kaç hafta öncesine kadar görüşüyordum.Ama hiç aklıma gelmezdi böyle bir olay:ss
Bana da cana yakın gelirdi hayret..
Sen en iyisini yapmışsın buraya dönerek:oke:
Öyle bir ***********'in yanına gidecek değildim herhalde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt