NVIDIA mı ATI mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
NVIDIA mı ATI mi?
NVIDIA mı ATI mi?Yorumlarınızı
bekliyorum...:)

• Beğen
Tepkiler: krugersavaşı

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
KesinLikLe Ati :)

casannova

casannova

Üye
Arkadaşımiki türünde güzel kartları var ama ben nvdia geforce serisini öneririm oyun için nvdia daha iyi..ama Atı de fena değil Atı readon çok güzel mesela.

djserkan37

djserkan37

Üye
Ben NVIDIA Diyorum.

Doğan

Üye
nvidia geforce serisi ;)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
:oke:nvidia geforce

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ati sanki görüntülerde keskinlik yaratıyo gibime geliyo benim, çizim işleri için bu çok iyi. ama oyun meraklısı biri için nvidia gforce.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar yorumlar için.

Mebuchadnezzar

Üye
Benim hiç fikrim yok ama oyuncuların çoğu nvidia geforce kullanıyor die biliyorum

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Atı Radeon çok güzel,bu da benim kendi düşüncem.:pro:

Uruloki

Uruloki

Üye
kesinlikle ati diyorum youtube girin yazın mesela hd4850 diye yada hd 4870 x2 bakın videolara sonra karar verin şu anda bende palit marka hd4850 var ve fabrika çıkış overlocklu 9800gx2 kapışamıyo bunla ve crysis'i 1440*900 çönürlükte 2x AA
yüksek detayda oynadım takılma görmedim
şu linkteki videoyu izleyin:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Nvidia

Atakan

Atakan

Üye
Nvıdıa Geforce GS

1011101

Üye
ati diyorum. fiyat - performans olarak mükemmel. 4800 serisi kartları muhteşem.

xkadir61

xkadir61

Üye
kesinlikle ati diyorum youtube girin yazın mesela hd4850 diye yada hd 4870 x2 bakın videolara sonra karar verin şu anda bende palit marka hd4850 var ve fabrika çıkış overlocklu 9800gx2 kapışamıyo bunla ve crysis'i 1440*900 çönürlükte 2x AA
yüksek detayda oynadım takılma görmedim
şu linkteki videoyu izleyin:

oraya birde gtx 295 yazıverseydin keşke

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Hero48 adlı arkadaş,çok kötü atmışsın.9800GX2'yi kullandım.GTX 280'den bile iyi.4850 ile karşılaştırılması imkansız.

Uruloki

Uruloki

Üye
ii bakın lütfen 3d mark puanlarına bi kere nvidia iki gpu kartlarda battı ondan gtx serisi çıktı hiçbr kart kendi abisinden hızlı olamaz bide bunu yapsın 9800gx2 görelim

buda 9800gtx takılmalara dikkat lütfen

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
3DMARK sentetik bir test,NVIDIA da bu konuda iyi iş çıkaramıyor.Bu normaldir ancak,3DMARK'ın oyunla alakası yoktur ;)

xkadir61

xkadir61

Üye
ii bakın lütfen 3d mark puanlarına bi kere nvidia iki gpu kartlarda battı ondan gtx serisi çıktı hiçbr kart kendi abisinden hızlı olamaz bide bunu yapsın 9800gx2 görelim

buda 9800gtx takılmalara dikkat lütfen

takılma derken o oyun sorunlu bence ,çünkü gtx295te bile taklılıyor. kart denemeden video incelemelerde her yazılana inanma.
ve bu verdiğin linklerde sistem bileşenleri aynımıdır? bunun delili nerde aynı olsada her kartın ihtiyacı olan güç vardır. en az 500watt psu ve güçlübir c2d cpu gerekir