Arkadaşlar N70'ten Sonra Kullanabileceğim Bir Telefon Arıyorum Yardım Edin Lütfen.??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N70'ten Sonra Kullanabileceğim Bir Telefon Arıyorum Yardım Edin Lütfen.??
Arkadaşlar uzun zamandır Nokia kullanıyorum ve en son olarak N70 kullandım. Artık biraz tarz değiştirmek istiyorum ve yeni bir telefon almayı düşünüyorum ve de Nokia olmamasına dikkat edeceğim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Biraz araştırma yaptım ama yeterli derecede ve inandırıcı olmadığını düşünüyorum. O nedenle sizlerden gelecek yorum ve tavsiyeleri dikkate alacağım. Şimdiden yapacağınız yorum ve yardımlar için teşekkür ederim...

Aradığım özellikler;

Görüntülü konuşma
Kamera (en az 2mp)
Mp3
Hafıza kartı
Bluetooth
Wi-Fİ (o kadar önemli değil ama olursa ii olur)
Son olarak en fazla 400 TL olan bir telefon

Biliyorum çok şey istedim ama ne yapalım kriz ortamı.. :oke:

Tekrar teşekkür ederim. Ellerinize ve emeğinize sağlık... AEO..

Saygılar....

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

eQooo

eQooo

Üye
Nokia N73

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N73 çok düşündüm ama dediğim gibi nokia almayacağım bu sefer yeter ona yedirdik birazda başkaları nasiplensin diye düşünüyorum. Yoksa dediğim gibi N73 almayı çok düşündüm.

Yinede önerin için çok teşekkür ederim. Yorumlarının devamın bekliyorum..

Ellerine ve emeğine sağlı

--------------- Ekleme ---------------

Ek olarak arkadaşlar birazda dayanıklı olmasını istiyorum. Çok kullanıyorum elimden düşmüyor telefon.
O nedenle geç yıpranacak bir telefon olmalı yorumlarınızı bekliyorum.

Çok teşekkür ederim.

Saygılar....

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Nokia E51 i tavsiye ederim....
O dediklerinin hepsi var....Wi-fi side var ama görüntülü konuşma özelliği var mı bilmiyorum fiyatıda en ucuz wi-fi olan tel heralde.....

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Salih baba evet biraz önerini inceledim güzel özellikleri isteğim üzerine lakin ben yazımda da belirttiğim üzere Nokia istemiyorum. Başka önerilerini bekliyorum. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. Ellerine ve emeğine sağlık

Saygılar.....

ceza0408

ceza0408

Üye
lan git ne alıyorsan al yaw allahalla bizim derdimize kimse bakmıyomu yaw bi alttaki konu hemde çok önemli böle lüzümsüz konu deil

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
lan git ne alıyorsan al yaw allahalla bizim derdimize kimse bakmıyomu yaw bi alttaki konu hemde çok önemli böle lüzümsüz konu deil

hoca senin derdin servisle benimle bi işin yok servise gideceksin cihazın serviste bekleme süresi 30 gün niye bekletiyorsunuz davacı olacağım deyip kapıyı çarpıp çıkacaksın sinirlerini boşaltacağın bi forum değil burası kardeş. :nono:

böyle ters bi cevap verene kadar bildiğin bi telefonu önerebilirdin. unutmaki başkası için ne düşünürsen başkası da senin için aynını düşünür bana ne senin telefonun serviste kalmış o servisin sorunu benim değil ben bilgili ve o konuda tecrübeli insanlardan yardım istedim o kadar yoksa girersin telefoncuya bana bu özellikte telefon dersin ama güvenemezsin bu ortamda ise öyle bi olay yaşanmaz

Saygılar....

..escape..

..escape..

Üye
Gerçekten baya şey istiyorsun ben bir iki tane gördüm ama dayanıklı olsun diyorsan nokia biraz dha diğer tellere göre iyi Samsung J800 Luxe -Samsung L700 ben bunları gördüm ama dayanıklı mıdır bilemiyorum..

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş önerilerini bi inceliyeyim ama sanırım L700 olmaz kardeşimde var pek sağlam gelmedi bana ilgin için teşekkürler...

Saygılar...

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten sağlam telefonmuş ama o kadar da demedim kardeşim yaw :oke:

ben sadece elimde yıpranmasın dedim o kadar n70 in tuş yazıları görünmüyor artık ondan öyle dedim...

ilgin için teşekkürler..
ellerine ve emeğine sağlık..

Saygılar...

Da®kness

Da®kness

Üye
Arkadaşım bende de var. ben orjinal tuş ve orjinalini aratmayan, iki tane aldım ve orjinaline 15 TL diğerine 5 TL verdim . Ne olur olmaz diye çin orjinalinin yanında ClubNOKIA bayisinden orjinalini aldım. Her parçada tavsiye etmem. Ancak orjinalinden hiç bir farkı yok. Hala taklit olanı kullanıyorum. Orjinali ise yedekte bekliyor.

Tabi çok kötü taklit olanlar da var tuş takımına zarar bile verebilir. Bunu aklından çıkarma.

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
bende baktım sonu yok senin yaptığın gibi yaptım çin malı bi kapak kullanıyordum şimdiye kadar
fakat telefonun şarj sorunundan dolayı garantiye vermeyi düşünüyorum o nedenle orjinalini taktım gidemedim de şimdi bakıyorum oda yıpranmaya başladı. bakalım sonu ne olur

tekrar teşekkür ederim ilgin için...

Saygılar...

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şöyle biraz araştırdım da samsung i560 ile g810 arasında kaldım.
para sorunu olmasa g810 alırdım diye düşünüyorum. ama var işte sizce i560 nasıl biraz tüyo verir misiniz.

teşekkür ederim..

Saygılar.....

mami24

mami24

Üye
6600 slide 2.el o paraya bulabilirsin
valla kaya gibi telefon...

maki20

maki20

Üye
arkadaşlar şöyle biraz araştırdım da samsung i560 ile g810 arasında kaldım.
para sorunu olmasa g810 alırdım diye düşünüyorum. ama var işte sizce i560 nasıl biraz tüyo verir misiniz.

teşekkür ederim..

Saygılar.....

samsung i560

Multimedya Özellikleri
3.2 Megapiksel Kamera
Stereo FM Radyo
Müzik Kütüphanesi (MP3, AAC, AAC+, e-AAC)
Hafıza Kartı ile Sınırsız Sesli Video Kayıt
Navigasyon Sistemi
Donanım Özellikleri
Symbian v9.2 / S60 v3.1 işletim Sistemi
3G (UMTS) Görüntülü Konuşma Teknolojisi
262.144 Renkli 2.4" TFT Ekran
Bağlantı Özellikleri
HSDPA 3.6Mbps (Hızlı Veri Aktarımı)
Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / EDGE
3.5mm Stereo Kulaklık Girişi

samsungun en iyi ses kalitesi olan ve en iyi 3G ye sahip telefonu fiyatıda 450 500 civarı

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
abi bu nokia neymiş yaa bi telefon değiştirelim dedim bütün öneriler nokiadan ama açıkçası daha para vermek istemiyorum nokia ya ulusal nedenler dolayısıyla...

ilgin için teşekkürler mami24 ...

Saygılar...

maki20 önerin için teşekkür ederim..
benim de hoşuma gitti ama bakalım alabilir miyim?
fiyat meselesi biraz sıkıntılı gibi ama inşallah almaya çalışacağım...

tekrar teşekkür ederim ellerine ve emeğine sağlık...

Saygılar...

maki20

maki20

Üye
sağol yardımcı olmaya çalışıyoruz herkese burada

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah Allah yardımlarınızı daim etsin maki20

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaş o özellikte başka marka telefon bulamazsın sanırım. Ben de N70 kullanıyorum ve değişmeyi de düşünüyorum ama şimdi değil. Kafama taktığım telefonu önceden belirler sonra alırım. Şu ana kadar araştırıp da karar verdiğim telefonların hepsini aldım ve hiçbirinden de beklemediğim birşey çıkmadı ortada bırakmadı ve hepsinden de memnun kaldım. şimdi hangi telefonu seçtin? dersen şunu söyleyeyim, teknolojiye ayak uydurmaya bütçem yettiği kadar uymaya çalışıyoruz ve aradığım uzelkillerdeki en iyi ve en özellikli telefonu alırım, lafı fazla uzatmadan şu an düşündüğüm ve kararlaştırdığım telefon Nokia N80. Aradığım ve senin aradığın özellikler hepsi var kamera 3.2 . Işletim sistemi s60 v3. Artık bu sisteme geçiliyor. Fiyatı ise özelliklerine bakılırsa gayet uygun. Biraz daha vakit geçsin almayı düşünüyorum. Tek sorun olarak gördüğüm şarjı N70 den biraz daha az tutuyormuş. Olsun ne zaman istediğim bütün ozelliklerdeki telefonu buldum ki. Buna da katlanacağız. Sana önerebileceğim başka telefon bilmem. Tercih senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt