Arkadaşlar N70'ten Sonra Kullanabileceğim Bir Telefon Arıyorum Yardım Edin Lütfen.??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
oflu recep yaa haklısın da n80 de güzel özelliklere sahip kullanmak istediğim ve n70 ten önce kafaya koyduğum telefondu n80 bütçe nedeni ile vazgeçmiştim. şimdi biraz önce i560 ı gördüm baktım tam kafamdaki telefon 370 ikinci eline dediler siz maxicep ekibince uygun mu yoksa yüksek mi demişler...

ama kafaya koydum onu alacağım hem stil hemde s60 versiyonlu bi telefon ve tam benlik tekrardan tüm arkadaşlara teşekkür ederim bide son olarak şu fiyat konusunda yardımcı olursanız minnettar kalırım.

Saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar sadece bi cevap bekliyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen!!!!!!!!!!!!!!!

Saygılar......

ask_adami88

Üye
N70 Baba telefon niye değiştiriyorsun ki kardeşim yaa taş gibi telefon atılır mı???

:nono:

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
hadi arkadaşlar yaa son bir cevap bekliyorum....
lütfennn......!!!!!!!!!!!!!!

Saygılar...

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin ilgisi için teşekkür ederim. Samsung GT-S5603 Aldım arkadaşlar..

sherenclup

sherenclup

Üye
biraz bekle benim gibi n70ten n86 8MPe gec tasarımı güzel kamerası güzel işletim sistemi s60 v3 fp2 8GB dahili 16 gb destekli sd hafıza(zaten benım laptopun harddıskıde 72 gb alıyo en fazla image dosyasını hafıza kartına almayı dusunuom:):-)

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeş Nokia dan bıktık yaa yeni ufuklara yelken açtık:) şu an memnunum yeni telefondan..Hemi de karizmatik..

Saygılar...

djsalih91

djsalih91

Üye
wifi olan versiyonunu mu aldın

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Samsung Star wi-fi al bence :)
Veya b3410

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
Yok Preston zaten avatarda var 5603 bu wifi olan değil ama sanırım ondan iyi en azında 3G var :D

Samsung Star wi-fi al bence :)
Veya b3410

yaa aldıktan sonra öneriyorsunuz ama araştırdım epey... en son bunda karar kıldım... yine de teşekkürler..

Saygılar...

djsalih91

djsalih91

Üye
wi-fi yi 3g ye tercih ederim bence o kadar para verdin wi-fi li alsaydın :nono:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Kesinlikle ama neyse hayırlı olsun artık ne diyelim . :)

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
yani şu zamanda wifi nin bi anlamı kalmadı ki, tespitlerimde 3G daha hızlı, işyerinde ki ağ ile denedim 3G daha hızlı onda saniye de 30 kb inerken 3G ile 100 kb dan fazla idi hızı... herkesin tercihi farklıdır....

Saygılar...

eyvallah sağolasın öyle zaten elektronik cihazda şansım pek yoktur.. inşallah bunda şans benden taraf olur... hayırlısı bakalım..:)
:hmmm

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İnşallah :)

djsalih91

djsalih91

Üye
neyse hayırlı olsun sonuçta almışsın :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Yani

Necmati

Necmati

Üye
5800 ne dersin.... ?

e_memet88

e_memet88

Üye
    Konu Sahibi
5800 çok dandik yaa kullandım hatta evde var şuan bir tane N70 bozuldu diye KVK 1 yıl sonra değişim uyguladı. Tabi o bir yıl boyunca N70 KVK'da, sonra gelen telefon ilk başta güzel geldi ama biraz kullanınca çok eksiği olduğunu gördüm. Yine en iyisi S5603

Önerin için eyvallah...

Saygılar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt