Samsunspor
Emekli Yönetici
Lütfen acil yardım!!!! Menü 1 i seçince direk menüye atıyo secmani de denediğimde de aynısı oluyo program yükleniyor telefonun içindeki setup a gelince direk iptal edip menuye atıyor ne yapabilirim??
Sayın Ferret arkadaşım Nokia 6210 Navigator telefonum var ama bu sertifikalandırma olayına nereden başlıyacam hiçbişey anlamadım sanırım Os 9.3 oluyomuş...Bu version için olanı yokmu acaba?
Saygılarıma,
arkadaşım paylaştıgın bilgi için teşekürler ama ben bu işi beceremiyecegim galiba
benim cihaz n79 yardımcı olurmusun
arkadaslar e63 te HelloCarbide i açıyorum menü 1 diyorum program kapanıyor soru falan sormuyor ne yapmam gerekır yardımcı olursanız cok sevınırım
Arkadaslar
Sybian destek bolumunde, anl_tr arkadasimizin n95 hack konusu var, forumda aratip bulun ve hackleyin n95 olmayanlar da denesin bir cok farkli modelde ise yariyor.. Cepden baglandgm icin link veremiyorum,hepinize yardm edicm insallah,konuyu bulun gerisini yaparz.
ys/bin/ i ve private i göremiyorsanız x-plore ayarlarından sistem klasörlerini göster gibi bi seçenek var.onu seçerseniz sorununuz çözülür.
ama bende c:/sys gosterıyor ama acmıyor acılcak bısey yok yani