• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N96 v30.033 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N96 v30.033 Firmware

Nokia N96 için yeni firmware güncellemesi yayınlandı. Peki, ama ne gibi yenilikler ve iyileştirmeler geldi. Sorumuzun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Çok büyük umutlar ile piyasaya sürülen ancak beklenilen satış oranı yakalanamayan N96 için bugün yen bir firmware güncellemesi yayınlandı. V30.033 ismini alan bu yeni versiyon ile önceki sürümün birçok hatası giderilirken, fotoğraf çekimi, ses düzeyi ve genel performansta çok büyük iyileştirmeler oldu. İsteyenler N96 v30.033 sürümüne FOTA veya Software Updater ile sahip olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: cihat87, BEKZEYDER, battalgazi_52 ve 9 diğerleri

apache1974

Üye
güzelde nerde

ca_sus

Üye
yapıyorum ama olmuyo kardeş v20.050 çıktı diyolar burdada başka rakamlarla yeni çıktı deniyo nasıl iş bu *??????

bahar1221

Üye
tesekkurler

Ozan

Ozan

Admin
yapıyorum ama olmuyo kardeş v20.050 çıktı diyolar burdada başka rakamlarla yeni çıktı deniyo nasıl iş bu *??????
nokia software updater yazılımı son sürüm ise, tekrardan çalıştırın güncelleme aynı anda çıkmayabiliyor her zaman

devvrim

Üye
bu versiyonun hacklenmeme gibi bi durumu var mı ?

emesut

emesut

Üye
bu versiyonun hacklenmeme gibi bi durumu var mı ?
Çoğumuzun sorunu aynı..!
Acaba yeni versiyon h*ckleniyormu..
Cevabını bilen varsa ve bizi aydınlatırsa bende dahil tüm N96 kullanıcıları sevinecek kanısındayım.

devvrim

Üye
benim telefon en son 12.043 olarak kaldı başka güncelleme bulamıyor ne yapmalıyım

jeepers42

Üye
Arkadaşlar ben yeni versiyonu yükledim telefona, Wlan ile, yükleme sorunsuz tamamlandı.
Görsel olarak değişiklik bulamadım ama telefonun genel hızının arttığını farkedip sevinmiştim ki şu an eski telefonumu kullanmama sebep olacak kadar önemli bir hata ile karşılaştım ve hayal kırıklığına uğradım. inanılmaz yavaş mesaj yazıyor, belirli bir karakterden sonra SMS özelliği adeta kilitleniyor. En fazla 12 saat tahammül edebildim, tabi bu süreçte kaç defa kapatıp açtım.

Sorun benim telefonda mı hiç bir fikrim yok. Yeni güncellemeyi yükleyenler lütfen buraya yorumlarını yazssınlar, yeni update beni telefonumdan etti resmen. :(

civcivim76

civcivim76

Üye
arkadaşlar bu ne sacmalık bi iştir ya kaç zamandır çıktı denilen 20.0 firmware yi ben bir türlü indiremedim ne pc üzerinden nokıa software ile nede tel üzerinden indiremedim her defasında kullandığım 12 sürümünden başka versiyon yok diyor...şimdi bide 30 çıkmış indirebilirsiniz deniliyo.bunları indirip yükleyenler nerden indiriyorlar bi acıklasalar aynı zamanda acemi bir kullanıcıda değilim ....ama var bu işte bit yeniği...kim biliyosa açıklasın merak içindeyim

devvrim

Üye
arkadaşım telefonunun nss yardımı ıle dıl kodunu degıstırırsen guncellestırmelerı gorebılırsın

memolim83

memolim83

Üye
benim tele bu 30 versiyonu yüklenmiyor enson 20 yi buldu acaba dil kodunumu değiştirmek lazım.eskiden enson vers 12 buluyordu dilkodunu 0543721 yaptım şimdi versiyon 20 yüklendi acaba 30 nasıl yüklenir

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım aynı sorun bendede vardı dil kodunu 0543721 yaptım versiyon 20 yi yükledi ama şimdide 30 var onu yükleyemiyoruz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım telin arkasındaki prodük code numarasını verebilirmisin versiyon 30 yüklemek için benimki 0543721 bununla ben enson ver 20 yi yüklüyorum teşekkürler

jeepers42

Üye
arkadaşlar hem soft format hem hard formatı denedim yine olmadı yine olmadı. SMS sorunum hala çözülmedi. yavaş yazdığı gibi yanlış gönderiyor msjları. v20.50 ye dönmenin bir yolu yokmu, lütfen yadımm!!!

emesut

emesut

Üye
arkadaşlar hem soft format hem hard formatı denedim yine olmadı yine olmadı. SMS sorunum hala çözülmedi. yavaş yazdığı gibi yanlış gönderiyor msjları. v20.50 ye dönmenin bir yolu yokmu, lütfen yadımm!!!

Bu sorun halledene kadar v30.033 ü yüklemem ben..
Arkadaşım senin adınada cok üzüldüm..
Ben cok mesaj yazan birisiyim seninki gibi bir sorunla karşılaşsam sanırım kafayı yerdim..
Gecmiş olsun..

civcivim76

civcivim76

Üye
arkadaşlar daha dün yeni firmware yi yani 30 yükledim.telefonda gözle görünür bazı özellikler var hızı artırılmış gibi ama internet bağlantısı yavaşladı.sonra batarya sanki daha az gitmeye başladı sanırım ...orjinal skype koymuşlar buna bu iyi bişey...ses daha iyi...mail ile ilgilli özellikler var var ve teldeki programları güncelleyn bir seceğide gelmiş...sadece nokıanın orjinal programlarını tabiiii...ama en büyük hatası mesaj yazmada bir kaç karakterden sonra müthiş yavaşlıyor yazılar ve yazmakta güclük çekiliyor..mesaj yazmayı saevmeyenler bu yeni sürümü yüklesinler tavsiye ederim

sercan325

Üye
bende 1 hafta kadar önce sorunsuz yükledım ama çok yavaş mesaj yazıyor bır an önce bu kronik arızanın düzeltilmesini beklemekten başka yapacak yok:):megafon:

memolim83

memolim83

Üye
v30 yükledim sonunda hiç bir sorun yok bende mesajlar felan düzgün

seref.sarıkaya

Üye
ben niye linki göremiyorom

gorky3434

Üye
Mesaj sorunu bendede var Bna bi cözüm olursa yazın buraya cok berbat bir olay:S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt