Haber Google Play Store 8.3.42 Sürümü Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Google Play Store 8.3.42 Sürümü Yayınlandı
Google Play Store uygulama mağazası için v8.3.42 sürümü bugün itibariyle yayınlanmaya başladı. Sizde haberimizin devamından APK dosyasını cihazınıza indirerek güncelleyebilirsiniz.


Google, 8.3.42 sürümüyle beraber Play Store mağazasına yeni bir uygulama güncellemesi getirmiş oldu. Hatırlayacağınız üzere bu ayın başlarında piyasaya sürülen en son Google Play Store güncellemesiv8.3.41 sürüm numarası ile beraber geliyordu ve daha da önceki 8.2.58 sürümüne göre önemli bir sürüm numarası sıçraması yapmıştı.

https://www.maxicep.com/google-play-store-8255-surumu-yayinlandi
Google Play Store 8.2.55 Sürümü Yayınlandı
Önceki yayınlanan Play Store 8.3.41 sürümünde FAB düğmesi, hızlı Kaydırma ve hızlı kurulum gibi farklı özellikler bulunuyordu. Bununla birlikte, uygulamanın kodlarında yeni şeyler bulmak her zaman Play Store mağazasına yeni özellikler geleceği anlamına gelmiyor. En azından Android cihazlarda yeni yayınlanan Google Play Store 8.3.42 sürümüyle bu durumun böyle olmadığını görebiliyoruz.

Play Store 8.3.42 APK dosyasının kodlarına bakıldığı zaman söz etmeye değecek önemli değişiklikler bulunmuyor. Bu güncelleme ile beraber Google büyük olasılıkla Android kullanıcılarının Play Store mağazasında yaşadığı bazı önemli sorunları gidermeyi amaçlıyor.

Her zaman olduğu gibi yeni Google Play Store uygulama mağazası güncellemesi aşamalı olarak tüm dünya üzerinde desteklenen Android cihazlarına dağıtılıyor. Google Play Store v8.3.42 sürümünün Android cihazlarınıza ulaşması birkaç gün veya birkaç hafta sürebilir. Bununla birlikte eğer güncellemenin gelmesini beklemek istemiyorsanız tıklayarak Google Play Store 8.3.42 APK dosyasını Android cihazınıza indirebilir ve hemen yükleyerek en son sürüm Play Store uygulama mağazasına sahip olabilirsiniz.
Google Play Store 8.3.42 Sürümü Yayınlandı
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


bilisimler

bilisimler

Üye
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt