• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N96 v30.033 Firmware

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ersin13

Üye
bende yeni dürümü yükledim dedikleri gibi , performansta ve ses düzeyinde büyük artış oldu.. hatta sürgüyü açıp kapatırken gelen fışırtı sesi bile arttı.. arkadaşın yazdıgı mesajlar bölümündeki takılma olayı bende hiç olmadı, gayet hızlı bir şekilde mesaj yazabiliyorum

moris600

Üye
bende yükledim 30.033 ü fazla bi gelişme yok mesajlarda takılma var ses arttı biraz ama eski hali daha iyi bataryadada sıkıntı var 3 günden 1 güne düştü şarj olayı sıktı hata var sanırım arkadaşın biride skype orjinal var diyor nerde bizde niye çıkmıyor ya boşuna sallıyorlar herkeste aynı olur bi program eklenmişse versiyona artı olarak hepsine yüklenir güncelleme yapıldığı taktirde bu versiyon pek hoş değil özellikle şarj ve mesaj olayında güncelleme yapmayan arkadaşlar bence hiç oynamasınlar telefonlarını bundan sonraki güncelleme çıkınca onu yüklesinler yazık nokia bi hatayı düzeltiyor başka hataları çıkıyor vede n96 haclenmiyor yaparım diyenede inanmıyorum ben bu versiyonda denemedim ama sanmıyorum bu n96 hack olayına da bi çözüm bulunursa sevinirim forumdaki aramalarımdaki tüm yöntemleri denedim.

mustafagunaydin

Üye
kardeş merak etme telinde bir sorun yok benimkine su kaçtı bendede n96 var. nokia ya 125 tl bayıldım. bu son 30.033 müdür nedir onu yükledim yüklemez olaydım aynı sorun bendede var inanılmaz bir kasılma söz konusu msj yazarken.İnsanı sinir eden daha 3-5 kelime yazdıktan sonra bu kasılma olayının başlaması telinde %100 bi problem yok çünkü benimkide yükledikten sonra aynı oldu.çok sinir bozucu acaba eski update ini gerisi geri yükleyebilirmiyiz? bu sorun nokia dan yeni güncellemesinden kaynaklanıyor acaba yeni güncelleme nezaman çıkar? bilgisi olan lütfen yazsın saygılar HEE bu arada yeni xbox 360 elite aldım harbiden ps3 ten iyi tabi almadan önce iyi bir araştırma yaptım ve öyle aldım yazılanlara değil gözlerime inandım gerçekten grafik ve hız olarak ps3 ten iyi bir adım önde ama sadece bir adım:) çünkü ps3 ünde hakkını yememek lazım

nazar1eros

Üye
emeğine sağlık

beylerbeyi

Üye
Arkadaşlar n96 nın kamerasından şikayeti olan varmı. Benim kamera çok kötü çekiyor her ayarı denedim. Güncelleme yapan arkadaşlar kameranızda bir değişiklik oldumu . Sanki N95 in kamerası daha iyiydi gibi geliyor bana.

uenal15

Üye
Kardes indirelimde nereden Nokia sayfasindan indirdigim hata buluyor Aktualisieren yapmiyor
Nereden indire biliriz Tesekür ederim bilgileriniz icin

bronzeman

Üye
Arkadaşlar şu msj sorununun asıl nedeni türkçe karakterlerdir. türkçe karakter kullanmazsanız eskisi gbi hızlı sms yazabilirsiniz.

gencdost1982

Üye
cokguye

osmanygunes

Üye
Saolo.................................................................

alotel0532

Üye
Bende yeni yükeldim 30.033 ü ama dedigin gibi mesajlarda iki kelimeden sonra yazmıyor desem yeridir çoook kötü çook...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar çözüldü olay mesaj yazma dilini ingilizcer yapın mesajları uçarak yazıyor cihaz :)

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar N96 Versiyon güncelleyince mesajlarda sorun yaşayan arkadaşlar okusun

mesaj yazma dilini ingilizce yazın olay çözülüyor.... umarım bi sonraki versiyonda tamamen çözülür.

bandolero35

Üye
yaw nası yüklüonuz anlamıyom.. nokia software updater ı kullanıorum en eski versiondan baska bişe cıkmıo..

ouzhnn

Üye
millet aynı sorunu bende yasadım mesaj dilini ingilizce yaptıgınızda sorun olmuo ;) eğer t9 kullanıosanız ki ben kullanıorm ingilizceye bütün sözcükleri kaydettim napıosun nereye iste nasılsın falan filan hepsini kaydettm bu is anca böyle olur cözümü cıkana kadar

benersedat

Üye
nerde ya

selçuk2789

Üye
emeye sayğı

cenka_20

cenka_20

Üye
kardeş aynen yeni versiyon tlf batırdi sms yazmayı severdim ama n96 nin yeni yazılımı sayesinde mesaj yazmaktan nefret ettim yokmu bunun bi çaresi

muratcan25

muratcan25

Üye
Güzel İçerik Sağol :)

mustafa2326

Üye
:oke:bende yeni yüklettim nokıa yetkili servisinde n96 33.033 versiyonunu.pek değişen bişey yok gibi menü geçişleri biraz daha seri olmuş.mesajda benim telofon takılmıyor.ancak galeri kaybolmuş yok :(.bunun içinde tekrar servise gönderme gereği duymadım.bence kimse yüklemesin bu versiyonu...

tommy.2580

Üye
İnternet Telefonu ? ? ? ??

fraari

Üye
ıtokmltymk,

sekokose

Üye
birakin tel.lerin orijinal halleri kalsin,ne kadar ugrasirsaniz o kadar kotu olur tel,n96 kullaniyorum hic bir sorun yok,ama yukleme bozar tel.i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt