Elveda Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
abi şimdi paylaştıın dosyaların linkini wer ben sana durumu izah edecemm

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
dogan kardeş etme eyleme daha senle hundayi modifiyesine dewam edecektik olmuyo böyle ama bırak ayın üyeligi batsın biz biliyoruz senin nasıl paylaşımlar yaptıgını takma kafana bunu

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
dogan kardeş etme eyleme daha senle hundayi modifiyesine dewam edecektik olmuyo böyle ama bırak ayın üyeligi batsın biz biliyoruz senin nasıl paylaşımlar yaptıgını takma kafana bunu

sağol ahmet abi sende çok değerlisin benim için artık msn den fln devam ederiz :agla

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
sağol ahmet abi sende çok değerlisin benim için artık msn den fln devam ederiz :agla
yaw kardeşim ayıpsın ama ya burdanda dewam edek msn dende şimdi msn de resim yollada alda iki saat kim ugraşacak mazicep dururken burda :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye

artık umrumda değil ayın üyeliği harbiden... sana forumda başarılar herşey gönlünce olsun

tek hamLede siLiyormusun peki ?
Daha antaLya buLusması yapacaktık.
Fifa2008 Turnuvamız vardı. ?
Er Yada Geç Emeğinin KarşıLığını aLırsın. Herşeyin iLacı Zamandır.

Consul9

Consul9

Üye
abi tmm seninde emeğin çok fazla ama senden ricam s60 bölümüne gir ordan uydulamalardan rasgele bir kaç tanesine tıkla kaçtane türkçeleştirme kaç tane aq life arkadaşımızın yaptığı pro. ları bana söyle...
ya tmm seninde paylaşımların çok ama sadece başka sitelerden dosya eklemekle olmuyor.
biz böyle yapınca sanki ersin abinin hiç paylaşımı yokmuş gibi görünüyor...
lütfen artık bu konu kapansın sen emeklerinin karşısını eninde sonnunda alırsın
bir yere filanda gitmiosun abi

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
dogan kardeşim hadi beni kırıyosun ya diger insanları yapma bunu bak onca kişi senin için buralarda ayın üyeligiymiş bıraktıgın konuya bak :@ daha iki üç gün önce pırıl pırıl araba muhabbeti yapıyodun ne güzel hayat pc başında değilki bu ayda geçti diger aya bak bu ayda arabayla ilgilen yaz geldi turistler gelid arabayla hawa atma ayı geldi senin düşündügün şeye bak :@

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
abi tmm seninde emeğin çok fazla ama senden ricam s60 bölümüne gir ordan uydulamalardan rasgele bir kaç tanesine tıkla kaçtane türkçeleştirme kaç tane aq life arkadaşımızın yaptığı pro. ları bana söyle...
ya tmm seninde paylaşımların çok ama sadece başka sitelerden dosya eklemekle olmuyor.
biz böyle yapınca sanki ersin abinin hiç paylaşımı yokmuş gibi görünüyor...
lütfen artık bu konu kapansın sen emeklerinin karşısını eninde sonnunda alırsın
bir yere filanda gitmiosun abi

[email protected] ekle senle özel konusalım:bann:

--------------- Ekleme ---------------

dogan kardeşim hadi beni kırıyosun ya diger insanları yapma bunu bak onca kişi senin için buralarda ayın üyeligiymiş bıraktıgın konuya bak :@ daha iki üç gün önce pırıl pırıl araba muhabbeti yapıyodun ne güzel hayat pc başında değilki bu ayda geçti diger aya bak bu ayda arabayla ilgilen yaz geldi turistler gelid arabayla hawa atma ayı geldi senin düşündügün şeye bak :@

bosver abi ya ben onları çoktan geçtim...

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Doğan Bana Cvp Vermeyecekmisin ?

Consul9

Consul9

Üye
Ekledim konuşalım

Doğan

Üye
    Konu Sahibi

tek hamLede siLiyormusun peki ?
Daha antaLya buLusması yapacaktık.
Fifa2008 Turnuvamız vardı. ?
Er Yada Geç Emeğinin KarşıLığını aLırsın. Herşeyin iLacı Zamandır.

haklısın abi sağol ;)

Cynical

Cynical

Üye
Aslında ne demek istediğini anlıyorum kardeşim ama bunu ayın üyeliği ile bağdaştırmak biraz sanki "ünvan" peşinde koşmak gibi olmuş. Niyetinin bu olmadığının farkındayım ama bu konuda yapılan yorumları da hoş görmek gerek diye düşünüyorum.
Emeğine duyulan saygı, sana verilen "Ayın üyesi" ünvanı değil ki. O konunun okunması, altına yorum yapılması, teşekkür edilmesi vs. de birer saygıdır. Ha, sen yine emeğinin karşılığını alamadığını düşünüyorsan, atalarımız çok güzel bir laf etmiş. İyilik yap, denize at. Balık bilmesse, Halık bilir.
Bak bu konuya yazılan cevaplar bile ne kadar sevildiğini gösteriyor. Ben "gidiyorum" desem, bi Allah'ın kulu "kal" demez. :ehe

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ne demek istediğini anlıyorum kardeşim ama bunu ayın üyeliği ile bağdaştırmak biraz sanki "ünvan" peşinde koşmak gibi olmuş. Niyetinin bu olmadığının farkındayım ama bu konuda yapılan yorumları da hoş görmek gerek diye düşünüyorum.
Emeğine duyulan saygı, sana verilen "Ayın üyesi" ünvanı değil ki. O konunun okunması, altına yorum yapılması, teşekkür edilmesi vs. de birer saygıdır. Ha, sen yine emeğinin karşılığını alamadığını düşünüyorsan, atalarımız çok güzel bir laf etmiş. İyilik yap, denize at. Balık bilmesse, Halık bilir.
Bak bu konuya yazılan cevaplar bile ne kadar sevildiğini gösteriyor. Ben "gidiyorum" desem, bi Allah'ın kulu "kal" demez. :ehe

ünvan peşinde değilim bunun farkındasınızdır... sizide çok seviyorum ben ama boswer ya dediğim giib bazen gitmek gerekiyor kal diyenler olsada ;)

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
yaw ayın üyeligi için gidiliermi be kardeşim sen elinden geleni yap onlar anlamazlarsa . salla gitsin senin ünwan peşinde olmadıgını herkes biliyo zaten

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Önce bir sorsaydın bizlere, neden ayın üyesi seçilmedim ya da seçilemedim; eksiklerim neydi? diye..

Sen sormadın, ben PM'den yazıyorum.

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Önce bir sorsaydın bizlere, neden ayın üyesi seçilmedim ya da seçilemedim; eksiklerim neydi? diye..

Sen sormadın, ben PM'den yazıyorum.

boswer abi hiç uğraşma ben sessiz sedasız gidicem ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
Arkadaşımız ikna edilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt