Elveda Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
Neyse sonunun tatlıya bağlanması iyi olmuş Doğan.Bence bu konu burada kapansın ve hatta silinsin.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
konuyu sanırım dün açmışsın ama şimdiden 9 sayfa olmuş mesajlarda defol yazısına rastlayamadım :D
demekki burda seviliyorsun ve kalmanı istien bi dünya insan var buna rağmen sen yok ben gidecem diyosan ben sizi tınlamıyom diyosan o lafı ben söyleyeyim ßayßay

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Konu kilit.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
konuyu sanırım dün açmışsın ama şimdiden 9 sayfa olmuş mesajlarda defol yazısına rastlayamadım :D
demekki burda seviliyorsun ve kalmanı istien bi dünya insan var buna rağmen sen yok ben gidecem diyosan ben sizi tınlamıyom diyosan o lafı ben söyleyeyim ßayßay
MaxiCep böyle bir yer işte!..
Bir kişi gidiyorum dese o konu uçar gider.
Herkes kucaklar gitmek isteyeni! Sorun neyse çözmek ister. Gitmek isteyen de vazgeçer, aramızda kalır.
Ancak bazıları vardır ki yemek yediği kaba tükürmeyi matah sayar. Sahte üyelik açar, siteye küfreder.
Böyle kalitesiz oluşumları gördükçe MaxiCep ailesinin mensubu olan yüzbinlerce kaliteli üyeye saygım katlanıyor.
Bu derin sevginin ve saygının bende yaratılmasına vesile olan tüm gereksiz mahlûkatlara sonsuz teşekkürler.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt