Elveda Maxicep

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Elveda Maxicep
Evet arkadaşlar Doğan=Dqn Desinq siteden ayrılıyorum...
Bu ay seçilecek olan ayın üyeliğine diyordunuz ki %99 sensin doğan diye bende hake ttiğimi düşünüyordum...Ama artık anladım ki bu sitede ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsamda görülmüyor
Adminler kesinlikle izlemedeyiz... hepini,zin çalısmalarını izliyoruz gibi cümleler kurmayın hayır izlemiyorsunuz... Ben bu sitede kimse yokken gece 5'te paylaşım yapıyordum en azından bi ayın üyeliğini hak etmiştim Hepinize özellikle yönetime çok kırgınım moralimde çok bozuldu İnşallah bundan sonra hak edene hak ettiği görevi verirsiniz ve bu siteden hatırlaycağım 3 kişi var

Diablos (Ali Abi)
Catty (Bilal Abi)
Adem (Adem Abi)
3'nüz bana çok iyilik yaptınız her zaman yanımda oldunuz... teşekkür ederim

ELVEDA...:cry:

hepinizden özür dilerim :(

Derdim ünvan değil bunuda unutmayın eğer öyle bişey olsa kimseye söylemeden ayrılırdım forumdan

Odysseus

Odysseus

Üye
Doğan saçmalama yapmayacaksın herhalde böyle birşey. Bizde yolu yarıda bırakmak var mı ? Başarı için savaşmak gerekmiyor mu ? Hiçbirşey olmasa da benim hatırım için gidemezsin bir yere. :dover: Kızdırma beni. :)

Pure Life

Pure Life

Üye
yaa bak yapma öyle birşey senin emeğini herkes görür gelecek ay sen ayın üyesi olursunki ayın üyesi olmak önemli değil üyeler tarafından sevilmek önemli sen sevilen birisin bunu unutma gitme hiç bir yere yaaa

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Doğan saçmalama yapmayacaksın herhalde böyle birşey. Bizde yolu yarıda bırakmak var mı ? Başarı için savaşmak gerekmiyor mu ? Hiçbirşey olmasa da benim hatırım için gidemezsin bir yere. :dover: Kızdırma beni. :)

abi senin için herşeyi yaparım ama lütfen üstüme gelme bu konuda savaşmaktan yoruldum insan bi vakit sonra karşılığını bekliyor :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Doğan , kızıyorum sana abicim ..!

Pure Life

Pure Life

Üye
Evet arkadaşlar Doğan=Dqn Desinq siteden ayrılıyorum...
Bu ay seçilecek olan ayın üyeliğine diyordunuz ki %99 sensin doğan diye bende hake ttiğimi düşünüyordum...Ama artık anladım ki bu sitede ne yaparsam yapayım ağzımla kuş tutsamda görülmüyor
Adminler kesinlikle izlemedeyiz... hepini,zin çalısmalarını izliyoruz gibi cümleler kurmayın hayır izlemiyorsunuz... Ben bu sitede kimse yokken gece 5'te paylaşım yapıyordum en azından bi ayın üyeliğini hak etmiştim Hepinize özellikle yönetime çok kırgınım moralimde çok bozuldu İnşallah bundan sonra hak edene hak ettiği görevi verirsiniz ve bu siteden hatırlaycağım 3 kişi var

Diablos (Ali Abi)
Catty (Bilal Abi)
Adem (Adem Abi)
3'nüz bana çok iyilik yaptınız her zaman yanımda oldunuz... teşekkür ederim

ELVEDA...:cry:
bunu sana kim söyledi dogan

Odysseus

Odysseus

Üye

abi senin için herşeyi yaparım ama lütfen üstüme gelme bu konuda savaşmaktan yoruldum insan bi vakit sonra karşılığını bekliyor :(

O zaman benim için birşey daha yap. Paylaşmanın değerinin isminin altına yazılacak "ayın üyesi" cümlesinden daha değerli olduğunu, arkadaşlıkların kalıcı olduğunu, ne olursa olsun bir gün hedefine ulaşacağını buraya yaz ve konuyu kapattıralım.

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
yaa bak yapma öyle birşey senin emeğini herkes görür gelecek ay sen ayın üyesi olursunki ayın üyesi olmak önemli değil üyeler tarafından sevilmek önemli sen sevilen birisin bunu unutma gitme hiç bir yere yaaa

eyvallah kardesim sağol ama bosver artık ;) bensizde gider bu site görürsün bak hatta çok daha iyi paylaşım yapan arkadaşlar inş onlar görür emeğinin karşılığını

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yaz günü bu soğuk espriler öyle iyi geliyor ki , Bak kardeşim Kalkar Bu kadar işimin arasından Antalyaya gelir seni eşşek sudan gelmeyinceye kadar köteklerim ;) Sana kimse ayın üyesi olmayacaksın mı dedi.. hatta daha fazlasını , Abilerini dinle , bizleri kırma , Sen Sakin ve örnek tavırınla devam et , bak göreceksin nerelerdesin :):) Hadi abicim İlk defa bu kadar '' Grup As Gitme Dur '' Dinliyorum , bak abini ne hale soktun , :(:(

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
O zaman benim için birşey daha yap. Paylaşmanın değerinin isminin altına yazılacak "ayın üyesi" cümlesinden daha değerli olduğunu, arkadaşlıkların kalıcı olduğunu, ne olursa olsun bir gün hedefine ulaşacağını buraya yaz ve konuyu kapattıralım.

işte bunu yapamam adem abi üzgünüm ben hakkımı istiyorum sadece hak etmiyorsam söyleyin ve kapatın konuyu

--------------- Ekleme ---------------

Yaz günü bu soğuk espriler öyle iyi geliyor ki , Bak kardeşim Kalkar Bu kadar işimin arasından Antalyaya gelir seni eşşek sudan gelmeyinceye kadar köteklerim ;) Sana kimse ayın üyesi olmayacaksın mı dedi.. hatta daha fazlasını , Abilerini dinle , bizleri kırma , Sen Sakin ve örnek tavırınla devam et , bak göreceksin nerelerdesin :):) Hadi abicim İlk defa bu kadar '' Grup As Gitme Dur '' Dinliyorum , bak abini ne hale soktun , :(:(

:agla:agla

EroL

EroL

Emekli Yönetici
kardeş ben yeniyim ama burdaki ortam güzel yaa yapma. bu sadece burda değil hayatta da sen yaptıklarının karşılığını bulamayacaksın bazen. ama gün gelecek en buyuk ödülü alacaksın, inişli çıkışlı herşey pes etmek en kolay çözüm. ayakta kalıp mücadele edeceksin.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sen yapacağını biliyorsun , bir kişi senden bunu istemiiyor eğer sevilmeseydin kimse takmazdı bas git derdi :)

Consul9

Consul9

Üye
abi bir ayın üyesi olmadın die neden bu kadar kendini bu kadar yıpratıosun...
her ayın üyesi olamayan siteden ayrılsa ohoooo
tmm belki aqlife_07 de ayın üyesi olacağını beklemiodu ama
daha 15 yaşındasın yolun başındasın(bnm gibi:) aylar bitmiyoya bu ay olmassa gelecek ay hem burdan dostlarını ayın üyesi olamadın die bırakıp kaçacakmısın lütfen akıllı ol burda ol.
yöneticilerimizinde günahını alma belki snn çalşmalarını gözden kaçırmış olabililer...
hem burdan gidip ne yapacann böyle bi forum bırakılırmı!!!!

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
abi bir ayın üyesi olmadın die neden bu kadar kendini bu kadar yıpratıosun...
her ayın üyesi olamayan siteden ayrılsa ohoooo
tmm belki aqlife_07 de ayın üyesi olacağını beklemiodu ama
daha 15 yaşındasın yolun başındasın(bnm gibi:) aylar bitmiyoya bu ay olmassa gelecek ay hem burdan dostlarını ayın üyesi olamadın die bırakıp kaçacakmısın lütfen akıllı ol burda ol.
yöneticilerimizinde günahını alma belki snn çalşmalarını gözden kaçırmış olabililer...
hem burdan gidip ne yapacann böyle bi forum bırakılırmı!!!!

beni anlamamıssın dostum derdim ayın üyesi olmak değil emeğimin karşılığını almak ;)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Doğan saçmaLama.
Bu ayın üyesi konusunu seninLe msndede Hamachidede konuşmuştuk. Sana FikirLerimi söyLemişitm.
ha istediğin ayın üyesi rütbesi ve sararmak ise yöneticilerden rica edeyim sen oL . benim için probLem yok.

aslanyurekli

Üye
Yeniyim daha kimseyi tanımıyorum ama kararını gözden geçirmeni diliyorum.
Bu kadar üyenin ve yöneticinin dikkatini çekmişsin bence o kadar takma.
Eğer kararın kesinsede bundan sonraki forum yaşantında bol rütbeler..

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Doğan saçmaLama.
Bu ayın üyesi konusunu seninLe msndede Hamachidede konuşmuştuk. Sana FikirLerimi söyLemişitm.
ha istediğin ayın üyesi rütbesi ve sararmak ise yöneticilerden rica edeyim sen oL . benim için probLem yok.

sorunum ayın üyesi olmak değil ya anlatamyorum ben emeğimin karşılığını istiyorum ersin abi yapma lütfen anlamamak için mi uğraşıyosun

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye

sorunum ayın üyesi olmak değil ya anlatamyorum ben emeğimin karşılığını istiyorum ersin abi yapma lütfen anlamamak için mi uğraşıyosun

Emeğinin KarşıLığı er yada geç mutLaka aLırsın..beLki biraz geç olur ama mutLaka aLırsın orasını merak etme... bende senin oLmanı bekLiyordum gerek msnde gerek hamachide söyLedim bunu.
ama ne yapacaksın hayatta sürprizlerde oLuyor. iyi veya kötü.

Doğan

Üye
    Konu Sahibi

Emeğinin KarşıLığı er yada geç mutLaka aLırsın..beLki biraz geç olur ama mutLaka aLırsın orasını merak etme... bende senin oLmanı bekLiyordum gerek msnde gerek hamachide söyLedim bunu.
ama ne yapacaksın hayatta sürprizlerde oLuyor. iyi veya kötü.

artık umrumda değil ayın üyeliği harbiden... sana forumda başarılar herşey gönlünce olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt