iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

kusim

Üye
dosya gönderebiliyorum ama alamıyorum neden olabilir acaba paylaşım için tesekkurler

unutyan

Üye
müziği nereye atıyor bulamadım ??? eline sağlık güzel çalışma

kukma8

Üye
çok saol ilgilendiğin için,, bluetooth la gelıo fakat bluetooth ıcınde dosyaların oldugu yerde buluyorum resımlerde bulamıorum vıdeoda bulamıyorum mp3te yok anlamadım teşekkürler yinede..

boksorburak

Üye
hocam elıne saglık. ama mp3 attıgımda nereye kaydetmelıyım we nasıl dınlıyebılırım?

ihsan123

Üye
3.0 da çalışıyomu ?

widemoon

Üye
slm benim cihaz 3.0 versiyonu sorunsuz yüklüyorum açılıyor dosya transferi yapamıyor ve almıyor cihazları buluyorum gönderme yaptıgımda şu uyarı cıkıyor (unable to connect to remote device) 20 defa kurup sildim her seferinde restart yaptım olmuyor olmuyor olmuyor yardım edebilecek kimse yokmu

drd

Üye
selam... ellerine ve emeğine sağlık yanlız program link nerde ben bulamadım yardımını rica ederim. syg.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam... ellerine ve emeğine sağlık yanlız program link nerde ben bulamadım yardımını rica ederim. syg.

Abim burda link yok ben cydiadan nasil yuklenir onu annlatim link yok

kalbimyarali57

Üye
programi nasil bulacagiz yardimlarinizi bekliyorum

Mihris

Üye
nerden indiriyoruz kı:(

emre-71

Üye
arkadasim bu gelen ve giden müzikler hengi dosyanin ici nede sakli nereden ulasabiliriz..
var
usr
tmp
sbin
iste hangisinde aciklarsan sevunurum

atakan53

Üye
sağol çok işe yaradı

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
arkadaslar bılıgısı olan varmı..ben resım veya hergangı bırsey gönderırken programdan atıyo cıhazı buluyo atarken blttan cıkıyo?hep yapyo nedenı nedır acaba?ılk yukledıgımde atıyodu sımdı atmıyor gerı cıkıyor prodan.acıl cvp yardım .sımdıden tesekkurler

zorrr

Üye
tşk ler kardes emeğine sağlık bende de sorunsuz çalışıyor

mehmet kurt

Üye
slm lar müzik dosyaları nerede bir türlü bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirimm....

mystaad

Üye
yüklediğim mp3 ü silemiyorum
ayarlarıyla oynamadan kaydettim
oradan nasıl silinir?

broper

Üye
hersey mukemmel calısıyor tek sorun alınan resmı acamıyorum var /mobıle vs. gırıom resmı buluom tıklıom acmıo

Üst Alt