envoy
Üye
Installous Alternatifi iPASTORE [ Resimli Anlatım ]
Sürpriz bir şekilde yayınını durduran Installous uygulamasının da gelişticisi Hackulous, iOS cihaz sahiplerini bir hayli şaşırtmıştı. Jailbreak‘li cihaz sahiplerinin yakından tanıdığı Installous artık kepenk kapatmış ve uygulama desteğini çekmişti.
En azından bu sıralar boşluğu doldurmaya çalışan 25pp gibi Çin’ce olmayıp kullanım açısından daha kolay olan bir uygulama iPASTORE bize pek Installous’u aratacak gibi görünmüyor.
Şimdi nasıl yükleyeceğimizi ve nasıl kullanacağımızı anlatıyorum.
Öncelikle belirtmeliyim ki iPASTORE'yi kullanmak için cihazınızda AppSync uygulamasının yüklü olması gerekmektedir.
Her iki uygulama da da kullanacağımız repo;
Şimdi repomuzu ekleyelim. Cydia'dan Manage kısmına giriyor ve Source'a tıklıyoruz. Sağ üst köşede bulunan Edit butonuna tıkladıktan sonra Sol üst kısımda Add butonu beliriyor ve son olarak ona tıklıyoruz karşımıza bu şekilde bir ekran geliyor.
Program yüklendikten sonra, Restart springboard uyarısı alacak ve tıkladıktan sonra cihazınız yeniden başlayacaktır.
Ardından cydia'dan tekrar search kısmına gelerek asıl kullanacağımız iPASTORE programını arıyoruz.
Programımızı seçtikten sonra install butonuna tıklıyoruz.
Confirm diyoruz.
Yükleme tamamlandıktan sonra yine Restart Springboard uyarısı alacaksınız ve cihazınız yeniden başlayacak. Şimdi ana ekranınıza gelmiş olan iPASTORE uygulamanızı açın ve Search kısmına yüklemek istediğiniz uygulama (oyun vb) yazın. Ben Fruit Ninja ile devam ettim.
Uygulamanızı seçip karşınıza çıkan download kaynaklarından bir tanesine tıklayınız.
Site üzerinden download yapınız.
Download Barı bu şekilde dolmaya başlayacaktır.
Yükleme tamamlandıktan sonra dosyanın üzerine tıklayınız ve açılan pencereden install kısmını seçiniz.
Yükleme tamamlandığında gelecek uyarı
ve oyunumuz yüklendi
Buda görseli
Hayrını görün
En azından bu sıralar boşluğu doldurmaya çalışan 25pp gibi Çin’ce olmayıp kullanım açısından daha kolay olan bir uygulama iPASTORE bize pek Installous’u aratacak gibi görünmüyor.
Şimdi nasıl yükleyeceğimizi ve nasıl kullanacağımızı anlatıyorum.
Öncelikle belirtmeliyim ki iPASTORE'yi kullanmak için cihazınızda AppSync uygulamasının yüklü olması gerekmektedir.
Her iki uygulama da da kullanacağımız repo;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi repomuzu ekleyelim. Cydia'dan Manage kısmına giriyor ve Source'a tıklıyoruz. Sağ üst köşede bulunan Edit butonuna tıkladıktan sonra Sol üst kısımda Add butonu beliriyor ve son olarak ona tıklıyoruz karşımıza bu şekilde bir ekran geliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazıp add source dedikten sonra, eğer yüklememişsek Search bölümünden AppSync programını yüklüyoruz.Program yüklendikten sonra, Restart springboard uyarısı alacak ve tıkladıktan sonra cihazınız yeniden başlayacaktır.
Ardından cydia'dan tekrar search kısmına gelerek asıl kullanacağımız iPASTORE programını arıyoruz.
Programımızı seçtikten sonra install butonuna tıklıyoruz.
Confirm diyoruz.
Yükleme tamamlandıktan sonra yine Restart Springboard uyarısı alacaksınız ve cihazınız yeniden başlayacak. Şimdi ana ekranınıza gelmiş olan iPASTORE uygulamanızı açın ve Search kısmına yüklemek istediğiniz uygulama (oyun vb) yazın. Ben Fruit Ninja ile devam ettim.
Uygulamanızı seçip karşınıza çıkan download kaynaklarından bir tanesine tıklayınız.
Site üzerinden download yapınız.
Download Barı bu şekilde dolmaya başlayacaktır.
Yükleme tamamlandıktan sonra dosyanın üzerine tıklayınız ve açılan pencereden install kısmını seçiniz.
Yükleme tamamlandığında gelecek uyarı
ve oyunumuz yüklendi
Buda görseli
Hayrını görün