bu sisteme bu ekran kartı uyar mı? performans nasıl olur(yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratan_183

Üye
    Konu Sahibi
bu sisteme bu ekran kartı uyar mı? performans nasıl olur(yardım)
almak istedihim ekran kartı Sapphire HD3850 512 MB 256Bit GDDR3 16X sistemım: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Anakart Adı Gigabyte GA-8I945GMF (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) (DirectX 9.0c) PCI-E 1.0 x1 port #1 Boş ekran kartım ise Intel(R) 82945G Express Chipset Family (128 MB) yanı onboard dedihim ekran kartını alsam bilgisiyarıma taksam uyar mı ? performans nasıl olur? hangı oyunları oynuya bilirm? bu konuda benı bilgilendirir misiniz?

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
arkadaşım birçok oyunu oynarsın bu özelliklerle ama böyle gta IV gibi oyunları açmak istiyorsan iyi bir işlemci almalısın core 2 duo gibi ama istemiyorsan bu özelliklerle bircok oyunu çalıştırabilirsin

paluz

paluz

Üye
arkdşma katılıyorm bi çok oyunu orta ayarlarda açarsın ama ii bi görsellik istiosn en az çift çekirdek işlemci ve sağlam bi ekran kartı almalısn. bnm ekran kartı ve işlemci konusunda tavsiyelerim olabilir. İşlemci olarak AMD Phenom X4 9850 2.5 GHZ önerebilirm. Ekran kartı olarakta ATI RADEON SAPPHİRE VAPor-X HD 4890 1GB GDDR5 önerebilirm. Eğer maddi durumun iyise bi bu parçları çalıştırack anakartta alırsın (asus un olabilir.)her oyunu çözünürlükte oynarsın GTA 4 de dahil.:oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
amd yerine c2duo al bence

Symbiont

Üye
gta ü en son ekran ayarında en zorlu grafikte lıkır lkır oynabiliyorum Hatta Fraps la Vidyo kaydı yaparken bile kasmıyo(Ati Radeon Hd 4280X2 4GB)(İntel i7 .. 4.1ghz)(4gb ram) 102 ekran lcd 10+2 ses sistemi dehşet oluyor

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
çok müthiş bilgisayarın

xkadir61

xkadir61

Üye
gta ü en son ekran ayarında en zorlu grafikte lıkır lkır oynabiliyorum Hatta Fraps la Vidyo kaydı yaparken bile kasmıyo(Ati Radeon Hd 4280X2 4GB)(İntel i7 .. 4.1ghz)(4gb ram) 102 ekran lcd 10+2 ses sistemi dehşet oluyor
4280 derken? 4850x2 demek istedin herhalde

vic353

vic353

Üye
Brainyak o ne bilgisayardır yawww öle pc ye can kurban:) bn 512 ram 128 ekran kartıyla idare ediyom:)

muratan_183

Üye
    Konu Sahibi
ben ekran kartını alırsam zor alcam sız işlemci soluyosunuz xd :D gta sevmem zaten (sevsemde çalışmıyo :D) ekran kartı uyar mı dedım sız anakarttan gırıp gta dan çıkmışınız çalışırmı benım bılgısıyarda onu soruyorum :pro:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
onu alırsan birçok oyunu açarsın rahat bir şekilde ama çok büyük oyunları değil 3 4 dvdlik oyunlar açmaz işlemci alırsan daha fazla oyun açarsın

xkadir61

xkadir61

Üye
ben ekran kartını alırsam zor alcam sız işlemci soluyosunuz xd :D gta sevmem zaten (sevsemde çalışmıyo :D) ekran kartı uyar mı dedım sız anakarttan gırıp gta dan çıkmışınız çalışırmı benım bılgısıyarda onu soruyorum :pro:

ben 5 ay kadar hd3870 olanını kullandım zaten arada çok farkta yok. çalıştıramadığım oyun yoktu.
eğer kartı sıfır almayı düşünüyorsan. bence vereceğin paraya az kullanılmış kutusu garantisi olan. daha iyi bir kart alabilirsin. mesela 110-120 tl ye hd 3870 hiçbir oyunda seni yarı yolda bırakmaz.

arslansem

arslansem

Üye
Oyun meraklısıysanız 1 gb ekran kartından aşağı almayın derim :) ileride çıkacak yeni oyunları da çalıştırabilsin :oke:

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
iyi forumlar bilgi için teşekkürler daha öğreneceğim çok şey var bu forumdan :oke::)

djserkan37

djserkan37

Üye
Çok Harika Bir Pc.

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
Oyun meraklısıysanız 1 gb ekran kartından aşağı almayın derim :) ileride çıkacak yeni oyunları da çalıştırabilsin :oke:

haklısın arkadasım sonra alıoz oyunları kuruoz açılmıo bi sürü uğraşıoz bastan pc alırken bunlara dikkat etmek lazım derim

Symbiont

Üye
ewet ya yeni farkettim 3 ekran kartı takılıymış teki ati radeon hd 4580 diğerileri ati radeon hd 4280 x2 ye özel siparişle getirdim (namussuzlar 2 ay sıra beklettiler bide bunlar için anakart falan felan istediler bide onlar )

xkadir61

xkadir61

Üye
ewet ya yeni farkettim 3 ekran kartı takılıymış teki ati radeon hd 4580 diğerileri ati radeon hd 4280 x2 ye özel siparişle getirdim (namussuzlar 2 ay sıra beklettiler bide bunlar için anakart falan felan istediler bide onlar )
yaw sen 3 kart derken 3lü crossfreemi yoksa 1 4850 ve x2 olarak bahsettiğin şu 4280 mi.
bana kalırsa her ne olursa olsun cf. olayında 48xx ve 42xx pek performans vermez gibi.
sadece göz boyamak içn yapılmış birşey olabilir.
illa yapacaksan aynı marka ve model kartlarla yap.
cf nin amacı mesela 1 tene 800 tl lik gtx 295 yerine, 2 adet gtx 260 (320+320: 640tl )vererek o performansı yakalamaktır.

muratan_183

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar geç olcak ama bişi sorcam ben ekran kartı alırsam bilgisiyar ekran kartını çalıştırırmı güç kaynağı almam gerekıyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt