Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
masa üstü pc nin ekranını leptopun monitöründe görme
Sponsorlu Bağlantılar
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
masa üstü pc nin ekranını leptopun monitöründe görme
arkadaslar masa ÜStü ve leptop pc lerim var masa üstü pcnin ekranın leptopun ekranında görmek istiyorum SİZCE MÜMKÜNMÜDÜR n:n:
djserkan37
Üye
Böyle Birşey Mümkün Olabilir Ama Çoooook Uğraşman Gerekir Bence.
ahmettttt37
Üye
Konu Sahibi
DET LEYN BİLMEDEN YAZMISSIN D:d AZMI ARADIM HİÇÖ BİR YERDE bulamadım
Hiç Bi Yerde Bulamadın Diye Böyle Bişey Yokmu Anlamına Geliyor.
-LiveYourLife-
Üye
uzak masaüstünümü kasdetiyorsunuz ?
nlgzrgn77
Üye
masaüstünün ekranı laptopta olmaz ama laptopunki masaüstünde olur.
S'nek Valesi
Üye
Tam anlamadım ama Benim emektar toshiba da sol tarafta bildiğin masaüstü monitörnün girdiği yer var onu kullanarak bişiler yapabilirsin..
Marchegiani
Üye
Biraz daha detaylı anlatsanız?
oglaker
Üye
xp pogramı cok me yap tı bu pogramı nsıl duzetılır.
xp loptop nasıl duzetılır.bu konuda bızlerı aydın latılır mısınız.
ispir loptop ları nasıl duzetıle bılır acrer kullanıyorum bu konuda aydınlatır mısınız .
saygılarla
sercan_54_54
Üye
bu işlem laptoplarda asuslar için fn+f8 ile oluyor ben lcd ye 17 inç monitore rahatlıkla bağladım yani sadece fn tuşlarıyla alakalı
Symbiont
Üye
internet den 1 adet notebook ile ilgili kart alıp pc ye takılır sonra laptopun monitörü dikkatle sökülür girişler takılır ve zafer NOT:PC işinden ÇOOOk iyi Anlamıyorsan Deneme Bile Hardwaremania Modifikasyon Bölümüne Bak Orada Bu Proje Var
1 kere Konuyu Okumadan Cevap Yazma
2.o söylediğn Çıkış Verme Zeki Arkadaşım Alma Değil Notebooklar Genelde TV Kartı Olmadığından Yayın alma Fonksiyonunu Kullanamaz Birde Bu İşi Sadece ülkemizde Sınırlı Sayıda İnsan Yapabiliyor
Monitörü sök kart ile pc ye dönüştür donanımı tanıt Zor İş söylediğin Gibi değil (Öff Be Sinirlendim)
3. 17.inch ne ki 22 inch 1920x1440(HD)(HDMI)(HDREADY) monitörde Kullanıyorum