Turkcell'in Gücü--->>>>Ve Turkcell Neden Daha İyisini Yapmıyor ? --->>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in Gücü--->>>>Ve Turkcell Neden Daha İyisini Yapmıyor ? --->>>
TURKCELL GÜCÜ

Turkcell, 1994 yılında faaliyete başlayan, Türkiye'nin ilk GSM operatörü. 2007 yılsonu itibariyle 35,4 milyon aboneyle Türkiye'nin en çok abonesine sahip operatörü ünvanına sahip. Borsaya açık bir şirket olan Turkcell'in hisseleri, ayrıca New York Stock Exchange'de de işlem görüyor. Turkcell, bu yazının yazıldığı Kasım 2008'de hisseleri NYSE'de işlem gören tek Türk şirketiydi.
Turkcell, uluslararası alanda da faaliyet gösteriyor. Turkcell'in Fintur aracılığıyla sahip olduğu Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan ve Moldova'daki iştirakleri 31 Aralık 2007 itibarıyla 10,8 milyon aboneye, Kuzey Kıbrıs'taki iştiraki 300 bin aboneye ulaştı. Ayrıca Turkcell'in Ukrayna'da çoğunluk hissesine sahip olduğu Astelit şirketi, "life" markası ile yine 2007 sonu itibariyle 8 milyon aboneye sahip.
Bütün bu yatırımlarla birlikte Turkcell, Avrupa'nın en büyük üç mobil operatöründen biri olarak pazardaki liderliğini sürdürüyor.

Not=Alıntıdır.
PEKİ TURKCELL NEDEN DAHA İYİSİNİ YAPMIYOR ?

Yani Bu Demek Oluyorki Arkadaşlar Turkcell Gerçekten Müthiş Bir Güç.Geçen Gün İşim Gereği Bir Turkcell Görevlisiyle Sohbet Etmiştik Ben Neden Daha Güzel Kampanyalar Yapmıyorsunuz Deyince Hemen Şöyle Girdi Konuya Biz İstesek 10 Kontöre 10000 Sms Veririz İstesek Kontör Fiyatlarını Aşağı Çekeriz Örneğin 18 Tl'yse 15 e Hatta 12'ye Çekeriz ve Böyle Bir İki Tane Daha Yapabiliriz Tarzında Cümleler Kurunca Peki Neden Yapmıyorsunuz Dedim O Da Cevabı Çok Basit Karşımızdaki Rakipler Bizim Çok Ama Çok Gerimizde Rekabet Denilen Bir Olgu Var Eğer Biz Bu tip Kampanyalar Yapsak İnanın Ortada Diğer Operatör Diye Bir Kavram Ve Bir Pazar Kalmaz Dedi..Yani Arkadaşlar Umarım Turkcell'in Neden Daha iyisini Yapmadığını Hep Birlikte Anlamışızdır.

LasT EraseR

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
@LasT EraseR yazını kısaca özetlemek gerekirse; Turkcell'in yapmış olduğu kampanyalar ile 2008 yılının en fazla kontör dağıtan Operatörü olduğunu bilmek, kontöre aslında hiç para vermediğimin belgesi durumundadır. Nasıl oluyor derseniz? Şuanda hattımda 1400 Normal kontör var. Bu kontörlere para vermedim yani hepsi de hediye geldi. Sayın piri.reis'in hattında benden daha fazla kontör var. Ne kadar dersiniz? Hediye olarak kazandığı kontörleri toplasak 30.000 den fazla kontörü var.

Turkcell 1. Numara evet, 1. numarayken rakipleri ile kontörü aynı ücretten satıyor. Ama Turkcell'in ayrı bir özelliği var, Turkcell'i tanıyan abonesini ciddi anlamda ücretsiz konuşturuyor. Kampanyaları takip etmek, bedava konuşmaya yetiyor.

Bu yüzden Turkcell gibi diğer operatörler kampanya yapamıyor.

Bakınız; Telsim'in iflas etmesinin sebebi, dönemim başbakanı tarafından Telsim'e 2 yıl boyunca " Tüm kazancının olduğu gibi devlet hazinesine gönderme " cezasının verilmesiydi. Yani Telsim 2 yıl boyunca sattığı kontörler ve fatura tutarlarını olduğu gibi devlete gönderdi. Telsim şuanda Türkiye'de olmuş olsa Turkcell bu kadar rahat hareket edemeyecek, " Ben 1 numarayım, istediğimi yaparım. " havasına bu kadar da giremeyecekti.

Dolayısıyla Turkcell şuan 1 Numara. Yaptığı kampanyalarla, verdiği hizmet kalitesiyle, elinde bulundurduğu abonesiyle ve her şeyiyle... Bize de tebrik etmek düşüyor.

Ve bu yüzden diyoruz ki:

sweety_boy_43

Üye
Bu siteye üye olmadan önce hiçbir kampanyadan haberm olmuyordu.100kntr alıyodum 2haftada bitiyordu.snralarında bu siteye üye oldum her kampanyalardan faydalandım hattmda yaklaşk 2300 kntrüm vardı(nrmal kntr).
tabi şmdi bitti ama yeni kampanya çknca daha çok kazanrz.arkadaşlarada kampanyalar hakknda bilgi veryom her kampanyayı anlatıyom.gerektğnde tellerne program yüklüyom. Arkadaslar telefon KURDU dmeye bşladlar bana.
Bunlarn hepsni önce maxicep e borçluyum.
Teşekkürler maxicep.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcell'den bende memnunum. Bunun kanıtı ise kontörlu hattı faturalı yaptığımdır. Cayma bedelliden her yöne 2 saat veriyor hemde ücretsiz. Daha ne olsun? 4 tane kontörlu var.

Maxicep'e gelince; sadece avantajlardan değil zararlı bilgilerden de uzak kalıyorsunuz.
" Maxicep'le bağlan Turkcell'e "

arslansem

arslansem

Üye
Turkcell neden daha iyisini yapmıyor sorusunun cevabı çok ilginç.Hiç kimse bu boyuttan bakmamıştır sanırım..
Ezeli rekabet ebedi dostluk gibi:)

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell neden daha iyisini yapmıyor sorusunun cevabı çok ilginç.Hiç kimse bu boyuttan bakmamıştır sanırım..
Ezeli rekabet ebedi dostluk gibi:)

Evet Gerçekten Öyle Gibi İnsan Duyduğunda Şaşırıyor ama Sonra Anlıyor Mantığı.

tksharmely Bencede ;

darülmendep

darülmendep

Üye
Yasa maxicep ve sağol turkcell

ilo53

ilo53

Üye
bende hic birsey bilmiyodm kampanyalar hakkinda maxicep e uye oldum ve butun kampanyalardan haberdar olmaya basladim.turkcelldn bende memlunum avea ve vodafoneyi sevemedm sevemicm. tessekkurler maxicep

paradox1026

paradox1026

Üye
Tüm operatörleri tüm üyeleri Maxicep markasını Maxicep serverlerini maxicep konularını hepsini seviyorum:D

piri.reis

piri.reis

Üye
@LasT EraseR yazını kısaca özetlemek gerekirse; Turkcell'in yapmış olduğu kampanyalar ile 2008 yılının en fazla kontör dağıtan Operatörü olduğunu bilmek, kontöre aslında hiç para vermediğimin belgesi durumundadır. Nasıl oluyor derseniz? Şuanda hattımda 1400 Normal kontör var. Bu kontörlere para vermedim yani hepsi de hediye geldi. Sayın piri.reis'in hattında benden daha fazla kontör var. Ne kadar dersiniz? Hediye olarak kazandığı kontörleri toplasak 30.000 den fazla kontörü var.

kontörler artık o kadar fazla geldiki, toptan sattıklarım dışında, şu anda mutfak alışverişi için bile kontör kullanıyorum artık.
not: kontör ile alışveriş için adresini ziyaret edebilirsiniz.

sweety_boy_43

Üye
kontörler artık o kadar fazla geldiki, toptan sattıklarım dışında, şu anda mutfak alışverişi için bile kontör kullanıyorum artık.
not: kontör ile alışveriş için adresini ziyaret edebilirsiniz.

bilal abi kargo ücreti kime ait.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt