http://img236.yukle.tc/images/6242By_10uR_1022.jpg SÖZE NE HACET =) :bigstar: :bigstar:
turkiminator Üye Konu Sahibi buda çorumun meşhur filozof delisi :D Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız SÖZE NE HACET =)
Catty Emekli Yönetici Çok Üzülüyorum Bunlara Ayrıca Bu Resimden Korktum Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Lina_TR Üye (Şu darknight bi izleyemedim hep yarıda kaldı).bende bizim erzincandada var bakkallar saolsun hep yardım eder
(Şu darknight bi izleyemedim hep yarıda kaldı).bende bizim erzincandada var bakkallar saolsun hep yardım eder
turkiminator Üye Konu Sahibi Korkulucak neyi var yaw. Catty' Alıntı: Çok Üzülüyorum Bunlara Ayrıca Bu Resimden Korktum Genişletmek için tıkla ...
Korkulucak neyi var yaw. Catty' Alıntı: Çok Üzülüyorum Bunlara Ayrıca Bu Resimden Korktum Genişletmek için tıkla ...
turkiminator Üye Konu Sahibi Aynen burdada öyle.. Lina_TR' Alıntı: (Şu darknight bi izleyemedim hep yarıda kaldı).bende bizim erzincandada var bakkallar saolsun hep yardım eder Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Beyin varda işlev görmüyor kardeşim heralde xD berkan55' Alıntı: beyin yok galiba bi se anlamadim ama korkutucu olsun emege saygi Genişletmek için tıkla ...
Aynen burdada öyle.. Lina_TR' Alıntı: (Şu darknight bi izleyemedim hep yarıda kaldı).bende bizim erzincandada var bakkallar saolsun hep yardım eder Genişletmek için tıkla ... --------------- Ekleme --------------- Beyin varda işlev görmüyor kardeşim heralde xD berkan55' Alıntı: beyin yok galiba bi se anlamadim ama korkutucu olsun emege saygi Genişletmek için tıkla ...