Siz Bir Telefon Tasarlasaydınız Nasıl Olurdu

Sponsorlu Bağlantılar

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Siz Bir Telefon Tasarlasaydınız Nasıl Olurdu

BUDA BENİMKİ

Ace 3 :kop2:

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Nokia 6220c

hikmet366

hikmet366

Üye
nokia 6020

PriZm

PriZm

Üye
Benim aklımdaki tasarım

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Dede ve Cihanî Sultan
Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
vallahi güzel olurdu ama :)

TheCower

TheCower

Üye
Valla tasarım tekdüze olsa da içine 5000mah pil koyardım cazibesiyle fethederdi milleti.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
nokia 700 gibi altta hoparlörü koyardım ve hoparlörün tam üstündede xperia u nun ışıklandırması olurdu 5800 ın hoparlörlerini koyardım lumia lar gibi arka kapak yapardım yani farklı bir şey yapardım aslında

fingerback5

fingerback5

Üye
Çerçevesiz olsa yeter :D tuşlar da nexus gibi olacak.

fk555897

fk555897

Üye
Ben öncelikle telefonun arkasına Lumia 920'nin kapağını koyardım. Sonra 20x optik zoomlu bir lens koyardım, 5" HD ekran. Kameranın arka tarafına siyah renkli flaşlar yerleştirirdim. Kameranın etrafına konumlandırırdım.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
samsungun kasayı değiştirmesi lazm

avcitalip

avcitalip

Üye
ben eskiden çok güzel bir tasarım yamıştım ancak bilgisayarım bozulma arifesinde olduğu için gitti kendini kapattı dayanamayıp(Chipset Arızası) sonra bende sinirlenip vazgeçtim :evet: ama aklında çinde üretim düşünen ensesi kalın bir abimiz varsa aranızda güzel donanım tavsiyeleri ve tasarımlar üretirim :)

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye

Tasarım benim değil ama çok güzel :D Nokia Android inadını bıraksa keşke :D

Invoke

Invoke

Üye
nokia 700 gibi altta hoparlörü koyardım ve hoparlörün tam üstündede xperia u nun ışıklandırması olurdu 5800 ın hoparlörlerini koyardım lumia lar gibi arka kapak yapardım yani farklı bir şey yapardım aslında

Hepsinden biraz biraz diyorsun :D

Üst Alt