Tam anlamda ayrı bi kategoride açılmasını istediğimi kastedmiştim

O da olabilir.Bölüm şart değilBence de güzel olur.Ama ben şahsen verilen bilgilerin kalıcı olması için, sohbet bölümünden yardım veya anlatım yapılmasını onaylamıyorum.Sadece birbirimizi tanıyıp eğlenmek için kullanmak şartıyla olursa ; deneme için html kodlarından oluşan basit bir chat kutusu koyabilir bence Negative.![]()
Farklı bişeyden bahsediyoruz Doğuşhttp://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/ Tam burası tanışın, makara yapın.
Neden?Sohbet bölümü tadında, konu dısı bölümlerimiz var ancak sohbet uygulaması yada sohbet kutusu anlamında birşey düşünmüyoruz düşünmeyeceğiz de..

Forum içerisinde ve sadece forum anlamında kaldıgımız sürece foruma baglı herhangi bir chat düşünmüyoruz .Sitemiz chat sitesi değil çünkü, alanında en profesyonel bir sitedir ve site içerisinde chat gibi aktiviteler bu ciddiyeti bozacaktır. Sitemize günde 2000 yeni üye kayıt oluyor ortalama ve günde 10 000 civarı üye sadece Login olup çıkıyor dolayısı ile her Login olan üye "dsfsdfds", "selam", "küfür ****" yazıp da çıksa o chat teki ciddiyeti düşünemiyorum
Ancak ancak ancak, ileride ap ayrı bir chat sayfası kuracak kadar büyürsek ve bu forumdan bağımsız olacak sekilde ayrı bir chat alanı olarak kurulur bu kesinlikle mümkündürForum içerisinde ve sadece forum anlamında kaldıgımız sürece foruma baglı herhangi bir chat düşünmüyoruz .

Sitemiz chat sitesi değil çünkü, alanında en profesyonel bir sitedir ve site içerisinde chat gibi aktiviteler bu ciddiyeti bozacaktır. Sitemize günde 2000 yeni üye kayıt oluyor ortalama ve günde 10 000 civarı üye sadece Login olup çıkıyor dolayısı ile her Login olan üye "dsfsdfds", "selam", "küfür ****" yazıp da çıksa o chat teki ciddiyeti düşünemiyorum
Ancak ancak ancak, ileride ap ayrı bir chat sayfası kuracak kadar büyürsek ve bu forumdan bağımsız olacak sekilde ayrı bir chat alanı olarak kurulur bu kesinlikle mümkündürForum içerisinde ve sadece forum anlamında kaldıgımız sürece foruma baglı herhangi bir chat düşünmüyoruz .

Gelmek isterizForum harici msn üzerinden sohbet etmek isteyen arkadaşlar için MaxiCep MSN Chat grubu adresimiz: [email protected]
Her zaman bekleriz![]()
sağol