Sohbet Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Sohbet Bölümü
Çoğu sitede sohbet bölümü mevcut fakat maxicep te böyle bi bölüm yok.Birbirimizi daha iyi tanıyabileceğimiz,yorumları bi kenara bırakıp soluklanabileceğimiz,sohbet edebileceğimiz bir bölüm olsa iyi olmaz mı? :)

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Tam anlamda ayrı bi kategoride açılmasını istediğimi kastedmiştim

Bora

Bora

Üye
Bence de güzel olur.Ama ben şahsen verilen bilgilerin kalıcı olması için, sohbet bölümünden yardım veya anlatım yapılmasını onaylamıyorum.Sadece birbirimizi tanıyıp eğlenmek için kullanmak şartıyla olursa ; deneme için html kodlarından oluşan basit bir chat kutusu koyabilir bence Negative. :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bence de güzel olur.Ama ben şahsen verilen bilgilerin kalıcı olması için, sohbet bölümünden yardım veya anlatım yapılmasını onaylamıyorum.Sadece birbirimizi tanıyıp eğlenmek için kullanmak şartıyla olursa ; deneme için html kodlarından oluşan basit bir chat kutusu koyabilir bence Negative. :)
O da olabilir.Bölüm şart değil ;)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Semihi destekliyorum böyle bir bölümün olması herkesin birbirini tanıması için iyi olabilir Chat olayı biraz sakıncalı olabilir....

Bora

Bora

Üye
Bende sohbet derken chat kutusunu kastediyor sandım ya! Şimdi düştü jeton :) :) Evet bu bölüm olabilir .

Ozan

Ozan

Admin
Sohbet bölümü tadında, konu dısı bölümlerimiz var ancak sohbet uygulaması yada sohbet kutusu anlamında birşey düşünmüyoruz düşünmeyeceğiz de..

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
alperen1313

alperen1313

Üye
bu neden sorusunu bende sormak istiyorum?
çünkü bir şeye hayır cevabını veriyorsanız mutlaka bunu bir açıklşamasını yaplısınız?

Ozan

Ozan

Admin
Sitemiz chat sitesi değil çünkü, alanında en profesyonel bir sitedir ve site içerisinde chat gibi aktiviteler bu ciddiyeti bozacaktır. Sitemize günde 2000 yeni üye kayıt oluyor ortalama ve günde 10 000 civarı üye sadece Login olup çıkıyor dolayısı ile her Login olan üye "dsfsdfds", "selam", "küfür ****" yazıp da çıksa o chat teki ciddiyeti düşünemiyorum :)

Ancak ancak ancak, ileride ap ayrı bir chat sayfası kuracak kadar büyürsek ve bu forumdan bağımsız olacak sekilde ayrı bir chat alanı olarak kurulur bu kesinlikle mümkündür :) Forum içerisinde ve sadece forum anlamında kaldıgımız sürece foruma baglı herhangi bir chat düşünmüyoruz .

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Doğru galiba :hmmm

Doğan

Üye
Sitemiz chat sitesi değil çünkü, alanında en profesyonel bir sitedir ve site içerisinde chat gibi aktiviteler bu ciddiyeti bozacaktır. Sitemize günde 2000 yeni üye kayıt oluyor ortalama ve günde 10 000 civarı üye sadece Login olup çıkıyor dolayısı ile her Login olan üye "dsfsdfds", "selam", "küfür ****" yazıp da çıksa o chat teki ciddiyeti düşünemiyorum :)

Ancak ancak ancak, ileride ap ayrı bir chat sayfası kuracak kadar büyürsek ve bu forumdan bağımsız olacak sekilde ayrı bir chat alanı olarak kurulur bu kesinlikle mümkündür :) Forum içerisinde ve sadece forum anlamında kaldıgımız sürece foruma baglı herhangi bir chat düşünmüyoruz .

teşekkürler :)

Odysseus

Odysseus

Üye

Hem bir gün maximessenger neden olmasın değil mi Ozan ? Ne dersiniz hoş olmaz mı ?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Forum harici msn üzerinden sohbet etmek isteyen arkadaşlar için MaxiCep MSN Chat grubu adresimiz: [email protected]

Her zaman bekleriz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt