Vodafone Sms'i 1 kontorden 2 kontore çekti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Sms'i 1 kontorden 2 kontore çekti
Arkadaşlar dün mesaj geldi 12 hazirandan itibaren tarifeniz gereği(cep öğrenci) kontor ücreti 2 kontor olacaktır diye ayıp ettin şimdi vodafone ya ne güzel şebeke içi 1 kontor iyiydi...

arslansem

arslansem

Üye
Her yöne kampanyasına katılımı arttırmak amaçlı bence :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu gidişle abone kaybetmeye başlar. Zaten verdiğin hizmet kaliteli değil, üstüne üstün birde fiyat değiştiriyorsun. Ama kimsede sms 2 kontör oldu diye de tarifesini değiştirmez. Çünkü paket almadan kimse 100-200 mesaj yollamaz, bu yüzden o kadarda etki yapacağını sanmıyorum. Ama iyi yapmadı bunu söyleyeyim.

C01aY

C01aY

Üye
Sırf Sms aboneliklerine katılalım diye yapıyo :nono:

sarıoklar

Üye
hiç önemli değil.

paradox1026

paradox1026

Üye
Bu gidişle abone kaybetmeye başlar. Zaten verdiğin hizmet kaliteli değil, üstüne üstün birde fiyat değiştiriyorsun. Ama kimsede sms 2 kontör oldu diye de tarifesini değiştirmez. Çünkü paket almadan kimse 100-200 mesaj yollamaz, bu yüzden o kadarda etki yapacağını sanmıyorum. Ama iyi yapmadı bunu söyleyeyim.

Elinde ABONE KALMADI ki Kaybetsin:):):):P:

sarıoklar

Üye
aylar öncesinin haberi.
üst mesajıma bak.

sarıoklar

Üye
Polemik yaratacak mesajlar atma lütfen ağzımı bozmak istemiyorum

öyle bir niyetim yok.
konu açmıyorsun uzun zamandır o yüzden sana fikir vereyim dedim.
ne var bunda.:yuru
özledik senin son dakikalı flaşlı vodafone konularını.

paradox1026

paradox1026

Üye
vodafonenun şu an yapmış olduğu 2 kampanya
SMS-CEP1 yerinde 1 çıkıştı eleştirdiğim noktalarda kampanya yaptılar konu açmama gerek yok
önermiş olduğun başlık biraz ukalaca ve bana saygısızca geldi dalga geçmişssin resmen benim açtığım konularla buna hakkın olduğunu sanmıyorum
burası bir forum millet görüşünü paylaşıyor seni neden acıttı anlamıyorum ben seni acıtacak bir şey yazmadım ki çok arkadaşım

sarıoklar

Üye
tamam mesajımı editliyorum alındıysan.

paradox1026

paradox1026

Üye
tamam mesajımı editliyorum alındıysan.

Mobil numara taşıma ile ilgili henüz her ay veriler açıklanmıyor belli aralıkları var ve elimdeki nette bulunan en güncel veri MART ayına aitti onu gönderdim eski olduğunu bende biliyorum eski ama en güncel bilgi bu çok.
Editlemeler için teşekkürler

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bide bu başlık altından birşey sorucam vodafone nun sitesinde tarife değişkliği var istediğimiz tarifeye oradan geçebiliyoruz peki tarifenin aktif olması için kontor yüklemek şart mı bilgisi olan paylaşabilir mi?

paradox1026

paradox1026

Üye
geçiş yapılabilir avantajlardan faydaanmak için kntr yüklemelisin

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler..:)

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Vodafone Bunu da Yapmışsa Bitmiştir.Hatlarını Kullanmam Daha.

excelance333

excelance333

Üye
Vodafon çok kötü bende avea 39 kontöre şebeke için 5000 sms şebeke dışı 500 sms beleş türkcell 35 kontöre şebeke içi 10000 sms(bundan enim değilim sadece duydum) vodafon 35 kontöre 3000 sms yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt