Samsung D-600 'e Oyun ve Program Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

deli_cocug

Üye
slm arkadaşlar eline saglık kardeş cok güzel anlatmışsın ama bende tel hep kapanıyo acılıyo olmuyo ya daha detaylı bi şekilde anlata bilirmisin acaba saygılar

DaGeTe

Üye
ben kurdum arkadaşlar aslında basit ama istenilenleri tam manasıyla girmek lazım bazı kodları atlarsak oyunu atmadan tel kapanıyor istisnasız belkide 10 defa denedim ama iki tane oyun yükledim dahada yüklemeye devam edicem :):oke:

kağan215

Üye
ben javaları sildim.dediğiniz yer açılmıyor

--------------- Ekleme ---------------

ben javaları sildim. java dünyası açılmıyor

bnde de öle yavf java dunyasıı acılmadan yapabilcegmz bişy yok mu :(

the_doctorr

the_doctorr

Üye
ya gerçekten bu kadar yıldır nokia kullanıyordum ama bu kadar saçma bir oyun yükleme sitili yok...kamerası fln süper ama şu ayun işi adamı sıkıyor gerçekten... anlatım için çok teşekkürler...

schumici

schumici

Üye
ooo dostum baya karışık bişey gözüm korktu

furkanozy

Üye
beyler bende d600 var di olmuo diodum yaptim kücük bi hata yapioruz tel 05557669882 yapamayan arasin yardim edeyim

--------------- Ekleme ---------------

beyler yapamayan 05557669882 arasin ben yaptim

manly5

Üye
Teşekkürler...

yama53

yama53

Üye

ÇOK GÜZEL SAĞOLUN!!!1

ghuntar

Üye
Topic biraz eski ama ben şansımı deniyip sorayım
OYun yüklemede son aşamaya kadar geldim kodu girdim PPPUp Usb seçtim oyunu uploaderda falan seçtim ondan sonra seri yüklemeye bastığımda yükleme hatası diyip kapanıyor acil yardım lazım şimdiden tşkler...

KADER UTANSIN

KADER UTANSIN

Üye
yaw kardeş benim telde hiç oyun yok dolayısıyla proxy ayarlarına giremiyorum nolur bi yardı msn:[email protected]

özdemir71

Üye
teşekkürler

ghuntar

Üye
Topic biraz eski ama ben şansımı deniyip sorayım
OYun yüklemede son aşamaya kadar geldim kodu girdim PPPUp Usb seçtim oyunu uploaderda falan seçtim ondan sonra seri yüklemeye bastığımda yükleme hatası diyip kapanıyor acil yardım lazım şimdiden tşkler...

Ya bende güncel iyi bir site sanmıştım öyle diyip tavsiye etmişlerdi bir yardım eden yok.

armador24

armador24

Üye

intercot

Üye
abi yardim edin bende tam tamina 100 jar den vazla oyun var ama samsung d 600 dier dosyalar klasorune tasiyor nie? yardim... [email protected]

defender88

Üye
Ya bi yardım edin her yere baktım (benim telefon e250) Uygulamalar --> Java Dünyası'nın içinde AYARLAR yok. Resim koyarsanız çok sevinirim.

28laz28

28laz28

Üye
link çalışmıyoo.

Bora

Bora

Üye
3 yıllık telefon hala d600 kullanan arkadaşlar var mı?

amele gençlik

Üye
biz size D600 için bilgi gerek diyoruz siz ne diyosunuz oooooooo yaniii

izmarit1259

Üye
yaw arksım su programları uplama sitresine giriyoz bi yok go diyo dovunload diyo tıklıyoz bisi olmuyo bana o programları msnden atacak olursa [email protected] (Ellerine saglık ugrasan arkm)

Takipçi Satın Al

Üst Alt