Flaş!!!Aykut Kocaman Fenerbahçe'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Flaş!!!Aykut Kocaman Fenerbahçe'de
Aykut Kocaman Fenerbahçe'de

Aziz Yıldırım ile görüşen Aykut Kocaman imzayı attı

F.Bahçe’de Başkan Yıldırım ile teknik direktör Daum arasında köprü görevi üstlenecek isim olarak düşünülen Aykut Kocaman, imzayı attı.

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulüpte oluşturmak istediği yeniden yapılanma süreci için sürpriz bir karar aldı.

Aykut Kocaman, önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında da konuşulan ve kendisini Fenerbahçe’de sportif direktörlüğe getiren imzayı attı.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Salihyet

Salihyet

Üye
Umarım gerçek bir haberdir.. Doğru işler yapılmaya başlanıyor demektir fenerbahçede..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne daum ile ne de Aykut kocaman ile ilgili klüpten halen yapılmış tek bir açıklama dahi yok..Acaba neden..!

:pro:

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1402744' Alıntı:
Ne daum ile ne de Aykut kocaman ile ilgili klüpten halen yapılmış tek bir açıklama dahi yok..Acaba neden..!

:pro:
Zaten haberi ilk okuduktan sonra yalan haber demekten başka bi cevabın yok ki senin :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yalan haber nerede demişim ben bu konu hakkında.. :pro:

Nitekim bir açıklama da yok yani...Doğruya doğru..Açıklama yapılmışta ben mi yapılmamış diyorum..Hey Allahım ya..! :pro:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Resmi açıklama yapılamayışının sebebi henüz aragones efendiyle tazminat konusunda anlaşamamışlar onun için açıklayamıyorlarmış. Bir iş yapılmadan önce temeli sağlam olmalıdır..Sağlam olmayan bir iş veyahut ev yıkılır...Umarım bu sefer yanlışlarla başlamayınız sezona..Daum iyi bir tercih mi derseniz , lig standartlarında iyi iş yapacaktır ve bunu da gittiği klüplerde kanıtladı..Ama avrupa konusunda açıkcası ümitli değilim Daum la..

Doğan

Üye
gercek haberse FB camiasına hayırlı olsun :)

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Cevabını kendin buldun bile :pro:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Biz de yalan haber yok..Ntvspor da dün açıkladı :pro:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Daum geldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt