Daum: "Aykut eğitilmeyi istemedi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Daum: "Aykut eğitilmeyi istemedi"



Sarı-lacivertlilerin eski hocası Cristoph Daum, son zamanlarda Alex ile yaşadığı gerginlikten dolayı tepki toplayan Aykut Kocaman'ı eleştirdi.


Fenerbahçe'nin eski teknik direktörüChristoph Daum,Bugün Gazetesi'ne yaptığı açıklamada Aykut Kocaman'ı eleştirdi.

Aykut Kocaman'la beraber çalıştıkları dönemde kendisinin de Kocaman ile sorunlar yaşadığına değinen Alman teknik adam, "Aykut Kocaman ile iyi ilişkiler kurabilmek için her şeyi denedim. Ancak maalesef hiç bir zaman kendisiyle iyi ilişkiler kuramadım." dedi. Aykut Kocaman'ın kendisinin deneyimlerinden yararlanmak istemediğini de belirten Daum, "Ona tecrübelerimi aktarabilir, onu teknik direktörlük için eğitebilirdim. Fakat o bunu hiç istemedi." diye konuştu.

Alex ile Aykut Kocaman arasındaki gerginliğe de değinen deneyimli teknik adam, Ryan Giggs örneğini verdi ve futbolda yaşın değil kalitenin önemli olduğunu savundu. Daum, "Bence futbolda en önemli şeyler kalite ve karakterdir. Alex bunların her ikisine de sahip." cümlelerini kullandı.


Fenerbahçe hakkında da görüşlerini belirten Cristoph Daum, Fenerbahçe'nin lige beklendiği gibi başlamadığını ancak toparlayacağına inandığını söyledi. Taraftarlara ve yönetime övgüler yağdıran Alman teknik adam, "Fenerbahçe'nin muhteşem bir taraftarı ve yönetimi var. Lige istedikleri gibi başlayamadılar, ancka toparlayacaklardır." dedi.

Kendisinin bir gün Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceği sorusuna ise, "Bu konuda bir şey söyleyemem. Aziz Yıldırım'la ve yönetimle mümkün olan en iyi ilişkileri kurmak istiyorum. Daima bu ailenin bir parçası olacağım." sözleriyle cevap verdi.





Goal
 
haltie

haltie

Üye
Zaten daumuda yollatan çukur kazan adam aykut denmişti ve sözlü atismalari olmuştu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt