n95 8gb ? 5800 xpressmusic ?

Sponsorlu Bağlantılar

carom_

carom_

Üye
    Konu Sahibi
n95 8gb ? 5800 xpressmusic ?
n95 8gb'la takas yapıcamda önce fikirlerinizi alim dedim n95 8gb vericem 5800 alıcam sizce nasıl olur ?

• Beğen
Tepkiler: danyel2, ajan579, SavinMe ve 2 diğerleri

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
dostum 5800 ı pek tavsiye etmem...5800 dokunmatik ekrana sahip oldugu icin zamanla dokunmatik ekran işlevselligini yitiriyor...bence telefonun uzun ömürlü olması daha güzel...zaten kıyaslama yaptıgında arada 3-5 fark var...5800 cok hos bi durusu var ama tavsiyem N95 8GB olur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
dostum 5800 ı pek tavsiye etmem...5800 dokunmatik ekrana sahip oldugu icin zamanla dokunmatik ekran işlevselligini yitiriyor...bence telefonun uzun ömürlü olması daha güzel...zaten kıyaslama yaptıgında arada 3-5 fark var...5800 cok hos bi durusu var ama tavsiyem N95 8GB olur

arkadaşa aynen katılıyorum.. N95 8GB Derim

osezer10

osezer10

Üye
ya 2sini karşılaştırman pek ii bişey deil sonucta türleri farklı biri dokunmatik ekranlı biri kayan kapaklı senin isteklerin neye hitap ediyo bide şöyle düşün 5800 iphone ye karşılık olarak üretildi eğer dokunmatik hoş bişey istiyorsan 5800 al.ama taş gibi bi telim olsun yere düşsün hiç bişey olmasın diosan n95 8gb devam et ;)

n95eray

n95eray

Üye
bende hem n95 var hem 5800 bence 5800 dahagüzel arkadaş demiş dokunmatiklik özelliği gidiyorkardeş hiç bişey olmuyor tabi güzel kullanırsan yoksa n95in tuşlarınıda hor kullanırsan oda sorun veriyor kızak gevşemesi ve ekran kararma hatası veriyor n95 8gb işlemcisinden 5800 işlemcisi yüksek 16 gb takılıyor ilerdse cıkarsa 32gb garanti calışır stero ses harika ötesi bataryası 1350mAh cok güzel bence 5800 al derim ikiside bende var kıyaslamaları bizzat yaptım karar senin

alperen1313

alperen1313

Üye
arkadaşların hepside güzel yazmış tabiiki
ben bu iki cihazıda yakından inceledim şahsıma kalırsa demiyorum tamamen kullanıcının ne istediğiyle ilgili bir durumdur aslında bu durum...
ama özellik açısından çok yakın iki cihaz bunlar..
hangi cihazı kullanırsan kullanın kötü kullanırsan hepsi de çöker...
5800 nazik hoş bir cihaz ... çom işlevsel aynı zamanda..
n95 kaba görünümünün altında dayanaklılığı gösteriri bir yapıya sahip...
ama dediğim gibi size hitap şekilleri çok önemli...
şahsıma kalırsa deme vakti geldiiiiii...
n95 in üretimi ile ilgili daha doğrusu kapağıyla ilgili zamanla sorunlar vukuu bulmaya başlıyor..kapak kendiliğiyle kaymaya başlıyor..
5800 bana kalırsa da bir çok konuda size hız ve verimlilik kazandıracak bir cihaz..
ben size 5800 ı tavsiye ederim...
saygılar.. alperence

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşların hepside güzel yazmış tabiiki
ben bu iki cihazıda yakından inceledim şahsıma kalırsa demiyorum tamamen kullanıcının ne istediğiyle ilgili bir durumdur aslında bu durum...
ama özellik açısından çok yakın iki cihaz bunlar..
hangi cihazı kullanırsan kullanın kötü kullanırsan hepsi de çöker...
5800 nazik hoş bir cihaz ... çom işlevsel aynı zamanda..
n95 kaba görünümünün altında dayanaklılığı gösteriri bir yapıya sahip...
ama dediğim gibi size hitap şekilleri çok önemli...
şahsıma kalırsa deme vakti geldiiiiii...
n95 in üretimi ile ilgili daha doğrusu kapağıyla ilgili zamanla sorunlar vukuu bulmaya başlıyor..kapak kendiliğiyle kaymaya başlıyor..
5800 bana kalırsa da bir çok konuda size hız ve verimlilik kazandıracak bir cihaz..
ben size 5800 ı tavsiye ederim...
saygılar.. alperence
ne güzel anlatmışsın demek istediğimi n95 güzel telefon ama kızak sorunu ve kızak sorunun ilerlemesiyle kızağı kapatırken ekran kararmasıda oluyor bende hem n95 hemde 5800 var ama ben n95 ikinci tel olarak kullanıyorum 5800 harika:oke:

yilpa

yilpa

Üye
5800'ın kamerası iyi değil.

Doğan

Üye
bende 5800 xprmsc tavsiye etmem...

e_korn

e_korn

Üye
Hata yaparsın, eski telini mumla ararsın deyip bitiriyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Ha şöyle birşey var eğer ben özellik, kamera, vs fasla uğraşmam değişiklik istiyorum diyorsan doğru yoldasın devam :)

pavilion

pavilion

Üye
yahu bu n95 i (8gb) nasıl kullanıyorsunuz da kızağını bozuyorsunuz, ben 1 senedir kullanıyorum daha tık yok sapasağlam... soruya gelince takıl kafana göre.. ben olsam asla değişmezdim.

n95eray

n95eray

Üye
yahu bu n95 i (8gb) nasıl kullanıyorsunuz da kızağını bozuyorsunuz, ben 1 senedir kullanıyorum daha tık yok sapasağlam... soruya gelince takıl kafana göre.. ben olsam asla değişmezdim.
kardeş sen demekki cok mesaj kullanan biri değilsin kızak her mesaj atarken kapatıp açıyorsun ben mesela günde en az 150 sms atıyorum ve kızak ister istemez gevşiyor bu gevşeme olayı kullanıcı hatası değil üretim hatası olduğu için garanti kapsamına giriyor neyse burda 5800 konuşuyoruz benim tercihim 5800 ama n95de asla küçümseyemem :oke:

mehmet2112

mehmet2112

Üye
n 95 8gb çok ararsın benden sölemesi!!!

arslansem

arslansem

Üye
5800 ekranı çabuk bozuluyormuş öyle duydum :hmmm

bafralimk

bafralimk

Üye
N95 in sağlamsa böyle bir cahillik yapma diğer arkadaşları dinle

pavilion

pavilion

Üye
kardeş sen demekki cok mesaj kullanan biri değilsin kızak her mesaj atarken kapatıp açıyorsun ben mesela günde en az 150 sms atıyorum ve kızak ister istemez gevşiyor bu gevşeme olayı kullanıcı hatası değil üretim hatası olduğu için garanti kapsamına giriyor neyse burda 5800 konuşuyoruz benim tercihim 5800 ama n95de asla küçümseyemem :oke:

bak dostum, ayda binlerce mesaj atıyorum, telefon elimden düşmez, sık sık wlan kullanırım, tam bi fotoğraf delisiyim anlayacağın o kapak günde yüzlerce kere açılır kapanır. sen bozduysan geçmiş olsun benimki ilk günkü gibi ha imalat farkı vardır onu bilemem benimki orjinal made in finland. buna bişey olursa gider yine aynısından alırım. hadi iyi forumlar...

uA_abdül

uA_abdül

Üye
tartışmasız n95 8gb

n95eray

n95eray

Üye
bak dostum, ayda binlerce mesaj atıyorum, telefon elimden düşmez, sık sık wlan kullanırım, tam bi fotoğraf delisiyim anlayacağın o kapak günde yüzlerce kere açılır kapanır. sen bozduysan geçmiş olsun benimki ilk günkü gibi ha imalat farkı vardır onu bilemem benimki orjinal made in finland. buna bişey olursa gider yine aynısından alırım. hadi iyi forumlar...
kardeş bendekide finland şunuda belirtiyim ben hem n95 hemde 5800 kullanıyorum ben kızak bozulmasının nokianın kalıp hatasından kaynaklanıyor hatta bu kızak gevşemesine bende önlem olarak konu paylaştım al bak
http://www.maxicep.com/symbian-dest...zum-yanlis-duymadiniz-204631.html#post1307265
şunuda belirtiyim 5800 artıları geniş ekran yüksek hızlı işlemci 128mb 256 hz chip destekli ses 16gb kartdokunmatik ekran 1350 ve 1500mAh batarya
n95 artıları 5mp kamera başka yok sanırım 5800 yanında bu arada fiyatlarıda aynı sayılır fark yok
bunlarda 5800 videoları izlemeden değerlendirmeyin

tek uyarım size ocak 2009 sonra üretilenleri almanız aksi takdiede öncesinde üretilenlerin bazıları sorunlu ekran ile ilgili tıpkı n95 8gb kapalı olduğu halde şarj harcaması gibi bu bazı tellerde ki sorun ocak 2009dan sonraki 5800lar sorunsuz ve mükenmell:oke:

yagizbogac

yagizbogac

Üye

benim n95 8gb kullanmaya başlayalı 2 yıl oluyor kapağında hiçbir gevşeme yok günde en az 200 defa açar kaparım elimde sıkılınca ble kapağını açıp kapıyorum öyle elimde hiçbir sorun çıkarmadı şu ana kadar 4-5 defa yüksekten düştü tık yok telefonda ve ihtiyaçlarımıda karşılıyor çok iyi msn internet kamera gibi ama geçen dershanede arkadaş yeni bir 5800 almış onu inceliyordum telefonu bir kere düşürmüş yere durduk yere kapanıyordu falan birde dokunmatiği kalem kulanırsan iyi ama biraz basman gerekiyor sanki hoşuma gitmedi ama o arkadaş telefonun ekran korruyucusunu çıkarmaya kıyamamış sanırım ondan :D (hiç sevmem ekranda jelatiniyle telefon kullananları madem kıyamıcan alma kardeşim:D ) böylelikle birden soğuyuverdim 5800dan iyiki varsın n95im :D

S@H!N

Üye
arkadaşlar ne olursa olsun bi telefonu insan gibi kullanırsa bi insan o telefon uzun ömürlü olur ben bunu bilirim bende gördüm böyle bozuluyor diyen arkadaşları telefonları falan ama bozmayanda var sorduğumda ben böyle böyle kullanıyorum dedi önce tel kullanması öğreneceksin sonra insan gibi kullanacaksın..

Üst Alt