dostum 5800 ı pek tavsiye etmem...5800 dokunmatik ekrana sahip oldugu icin zamanla dokunmatik ekran işlevselligini yitiriyor...bence telefonun uzun ömürlü olması daha güzel...zaten kıyaslama yaptıgında arada 3-5 fark var...5800 cok hos bi durusu var ama tavsiyem N95 8GB olur
ne güzel anlatmışsın demek istediğimi n95 güzel telefon ama kızak sorunu ve kızak sorunun ilerlemesiyle kızağı kapatırken ekran kararmasıda oluyor bende hem n95 hemde 5800 var ama ben n95 ikinci tel olarak kullanıyorum 5800 harikaarkadaşların hepside güzel yazmış tabiiki
ben bu iki cihazıda yakından inceledim şahsıma kalırsa demiyorum tamamen kullanıcının ne istediğiyle ilgili bir durumdur aslında bu durum...
ama özellik açısından çok yakın iki cihaz bunlar..
hangi cihazı kullanırsan kullanın kötü kullanırsan hepsi de çöker...
5800 nazik hoş bir cihaz ... çom işlevsel aynı zamanda..
n95 kaba görünümünün altında dayanaklılığı gösteriri bir yapıya sahip...
ama dediğim gibi size hitap şekilleri çok önemli...
şahsıma kalırsa deme vakti geldiiiiii...
n95 in üretimi ile ilgili daha doğrusu kapağıyla ilgili zamanla sorunlar vukuu bulmaya başlıyor..kapak kendiliğiyle kaymaya başlıyor..
5800 bana kalırsa da bir çok konuda size hız ve verimlilik kazandıracak bir cihaz..
ben size 5800 ı tavsiye ederim...
saygılar.. alperence

kardeş sen demekki cok mesaj kullanan biri değilsin kızak her mesaj atarken kapatıp açıyorsun ben mesela günde en az 150 sms atıyorum ve kızak ister istemez gevşiyor bu gevşeme olayı kullanıcı hatası değil üretim hatası olduğu için garanti kapsamına giriyor neyse burda 5800 konuşuyoruz benim tercihim 5800 ama n95de asla küçümseyememyahu bu n95 i (8gb) nasıl kullanıyorsunuz da kızağını bozuyorsunuz, ben 1 senedir kullanıyorum daha tık yok sapasağlam... soruya gelince takıl kafana göre.. ben olsam asla değişmezdim.

kardeş sen demekki cok mesaj kullanan biri değilsin kızak her mesaj atarken kapatıp açıyorsun ben mesela günde en az 150 sms atıyorum ve kızak ister istemez gevşiyor bu gevşeme olayı kullanıcı hatası değil üretim hatası olduğu için garanti kapsamına giriyor neyse burda 5800 konuşuyoruz benim tercihim 5800 ama n95de asla küçümseyemem![]()
kardeş bendekide finland şunuda belirtiyim ben hem n95 hemde 5800 kullanıyorum ben kızak bozulmasının nokianın kalıp hatasından kaynaklanıyor hatta bu kızak gevşemesine bende önlem olarak konu paylaştım al bakbak dostum, ayda binlerce mesaj atıyorum, telefon elimden düşmez, sık sık wlan kullanırım, tam bi fotoğraf delisiyim anlayacağın o kapak günde yüzlerce kere açılır kapanır. sen bozduysan geçmiş olsun benimki ilk günkü gibi ha imalat farkı vardır onu bilemem benimki orjinal made in finland. buna bişey olursa gider yine aynısından alırım. hadi iyi forumlar...

bak dostum, ayda binlerce mesaj atıyorum, telefon elimden düşmez, sık sık wlan kullanırım, tam bi fotoğraf delisiyim anlayacağın o kapak günde yüzlerce kere açılır kapanır. sen bozduysan geçmiş olsun benimki ilk günkü gibi ha imalat farkı vardır onu bilemem benimki orjinal made in finland. buna bişey olursa gider yine aynısından alırım. hadi iyi forumlar...
(hiç sevmem ekranda jelatiniyle telefon kullananları madem kıyamıcan alma kardeşim
) böylelikle birden soğuyuverdim 5800dan iyiki varsın n95im