6220 classic - maps (haritalar) sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

draligus

draligus

Üye
    Konu Sahibi
6220 classic - maps (haritalar) sorunu
Merhaba,
Nokia 6220 classic kullaniyorum. Telefonumu bir defa *#7370# yaparak formatladim. Sonra nokia software updater ile versiyonunu 4.13 ile güncelledim. Ancak malesef maps (haritalar) programinda bir sorun var. Haritayi normal formatta acinca yerimi tespit ediyor. Ancak UYDU formatina cevirdigimde, uydu goruntusu olmuyor. ekran yesil kaliyor. ancak goruntuyu cok uzaklastirdigimda normal uydu resmini gosteriyor. ilk aldigimda boyle degildi. turkiye haritasini birkac defa yukledim pc den. ama degisen birsey olmadi.

• Beğen
Tepkiler: sedat_karadag36

androgen

androgen

Üye
hafız kartına bilgisayar üzerinden nokia maps uygulamasıyle haritaları tekrar yükle sorun düzelecek kardeşim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Merhaba,
Nokia 6220 classic kullaniyorum. Telefonumu bir defa *#7370# yaparak formatladim. Sonra nokia software updater ile versiyonunu 4.13 ile güncelledim. Ancak malesef maps (haritalar) programinda bir sorun var. Haritayi normal formatta acinca yerimi tespit ediyor. Ancak UYDU formatina cevirdigimde, uydu goruntusu olmuyor. ekran yesil kaliyor. ancak goruntuyu cok uzaklastirdigimda normal uydu resmini gosteriyor. ilk aldigimda boyle degildi. turkiye haritasini birkac defa yukledim pc den. ama degisen birsey olmadi.

Nokia Mapsi boşver sen GARMİN yukle bendede 6220c var navigasyonun babası bu.

Link aşağıda:

http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...umu-and-kilavuzu-by-reis-i-eagles-149961.html

goblet

goblet

Üye
Garmin güzel program ama nokia haritalar ile uydu görüntüsüne (binaların yolların vs.. fotoğrafına) ulaşmakta çok önemli. Bende ne yaptıysam uydu görüntüsünde yeşil ekran ve yolları alabiliyorum ama google mapstaki gibi binaların göründüğü uydu modunu açıp görüntüleri göremiyorum.

behcet98

Üye
Garmin güzel program ama nokia haritalar ile uydu görüntüsüne (binaların yolların vs.. fotoğrafına) ulaşmakta çok önemli. Bende ne yaptıysam uydu görüntüsünde yeşil ekran ve yolları alabiliyorum ama google mapstaki gibi binaların göründüğü uydu modunu açıp görüntüleri göremiyorum.
nokia maps, uydu görüntüleri her yerde net değil. bulunduğunuz yerde uydu görüntüsü detaylı olarak nokia map tarafından desteklemediği için yakından göremiyorsunuz. map çalışırken google eart e geçerseniz bir taraftan yol yardımını sesli alırken, diğer taraftan ayrıntılı uydu görüntüsüne ulaşabilirsiniz. Bu şebekeden veri indiriyordur ve kontör gidebilir. Ben aylık 100 mb lık pakete üyeyim, birçok ihtiyacımıda görüyor.

McBuraqq

Üye
Beyler bu harıtalara gırınce kontor gıdıormu ? yoksa ucretsısmı

aslkerf

Üye
hafıza kartına bilgisayar üzerinden nokia maps uygulamasıyle haritaları tekrar yükle sorun düzelecek kardeşim.

fossyasam

Üye
teşekkürler

mevlutali

Üye
garmini yüklediğimizde peki ücretlendirme de bir değişiklik oluyormu?

asdtak

Üye
Beyler Nokia 6220 Classic telefonumun kamerasını actıgımda kontörlerim gidiyor bunu düzeltme sansımız yokmu delirecem yüzlerce kontör telef oldu :S

xarax

Üye
kamerayı aç.seçenekler tıkla.ayarları tıkla.kayıt yeri seçenegi kapalı yap.sorun çözülecektir.

Üst Alt