İnternete bağlanmıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

osurock

Üye
    Konu Sahibi
İnternete bağlanmıyor..
Merhabalar.. Samsung L700 marka telefona sahibim.Bugün Turkcell in ''Haftalığı 7 kontöre msn'' kampanyasına katıldım.7 kontörü aldılar.Windows live messengeri yüklemek için link geldi.Link e gir e basıyorum ama telefonum hiç bir şekilde ne yolladıkları linke yada başka bir internet adresine girmiyor.Girmek istediğim zaman bastığımda '' Şebekeye başka ayarlarla bağlanmalısınız'' şeklinde bir yazı çıkıyor.İnternet ayarım şuan Turkcell Gprs de bütün ayarları denedim ama sonuç hala aynı .Turkcell e tekrar gittim oradaki yetkili bayan telefonunuzda program hatası var dedi.Ama daha bir ay önce internete girebiliyordum.Sonra ise üst üste yanlışlıkla internete girmem sonucu telefonumdaki interneti silmiştim.Ama lazım olunca internet ayarlarını geri alıyordum ama şimdi ne yaptıysam sonuç aynı.Sizlerden yardım bekliyorum..

sweety_boy_43

Üye
ayarları sıldıysenız yenı ayar aldıgınız zaman yıne gıremessınız.kntr yukleyın ozmn gırıs yapabılırsınız.
l700 telefon arkadasım kullanıyor ınternet paketı olmasına ragmen ınternete gıremıyor gırmeyı denedıgınde farklı ayarlar kullanarak gırmenız gerekıyor yazısı gelıyordu.
kntr (100) yukledııkten sonra gırmeye basladı.

osurock

Üye
    Konu Sahibi
1 2 saat önce o sorunu nihayet hallettim.Telefonu yeniden başlattım internete girmeye başladı fakat bu seferde msn e girmiyor.Sistem sorunu filan diyor.Çıkıyorum 2 kontör gidiyor. :S

ilo53

ilo53

Üye
Msn de kntr gitmeski internet paketin varsa turkclin msn varsada gitmez.cunku haftalik ucretini pesin aliyor

sweety_boy_43

Üye
Msn de kntr gitmeski internet paketin varsa turkclin msn varsada gitmez.cunku haftalik ucretini pesin aliyor

turkcellın sundugu msn e gırılıyorsa ve turkcell msn ın ayarlarını kullanarak gırmeye calısınca msn acılmaz ancak 2 kntr her gırıs denemesınde düşer

vaynett

Üye
osurock nick süpermiş:)))))

Takipçi Satın Al

Üst Alt