• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Flash Lite : Symbian S60 5. sürümlü cep telefonları için güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Flash Lite : Symbian S60 5. sürümlü cep telefonları için güncellendi
Cep telefonunda video izlemek ve Flash içerikli dosyaları açmak isteyen kullanıcıların adresi Flash Lite için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Symbian S60 5. sürümlü ( Nokia’nın dokunmatik ekranlı cep telefonlarının işletim sistemi ) cihazlar için güncellenen Flash Lite’nin, güncelleme yayınlanmasının en büyük nedeni ise 5800 XpressMusic’in dünyada rekor kıran satış rakamları. Nokia 5800 XpressMusic’in son bellenim ( firmware ) yükseltmesini yükleyen kullanıcılar aynı zamanda Flash Lite’nin son sürümüne de sahip olmuş olacaklar.

Yeni sürüm ile gelen yenilikler ve yeni özellikler;

• Flash 9 desteği,
• Css desteği,
• 3D donanım hızlandırması,
• HTML metin desteği,
• H.264 desteği,
• Linux erişim portu,
• Daha hızlı resim görüntülemesi

• Beğen
Tepkiler: nsolmaz21, alperdemirbas, calipso_anka ve 3 diğerleri

isoq2

Üye
yha bunu nasıl yüklicez

eL-Aziz

Üye
dosya bozuk diyor ne yapıcaz şimdi?

calipso_anka

Üye
yükleme nasıl olacak:)

wertuy07

wertuy07

Üye
n73 teli. güncelleyebilirmiyiz

metropolajans

Üye
tşk

kingsage1

Üye
beyler ben yukledım hala acmıyor youtube dosyalrını elımde 5800 express muzık var..

mardinli3570

mardinli3570

Üye
ben bu adobe flash player 9 u nasıl indircem bi yardımcı olabilirmisiniz

ermucahid

Üye
tesekkur ederim

samoneus1860

Üye
evet ya telefonu aldım ama ındıreıyorum ızlıeyemıyorum hıcbırsey oyle kaldı buna kımse cozum bulamıyor mu bırı lınk koysun yada rapıd yapsın allah askına ya

diego_x

Üye
Arkadaşlar Flash Lite sayfasında destekleyen Telefonlar listesinde malesef 5800 yok...konuyu açanlar ve bazı çok bilmiş arkadaslar soruna çözüm bulmuş gibi konuşmasınlar...!
Ayrıca Skyfire da 5800 ı desteklemiyor...! Malesef bi 5800 kullanıcısı olarak şunu söylmeek zorundayım iPhone dokunmatik telfonlarda 1 numara ve herşey artık iphone üzerine yapılıyor bütün oyunlar ,uygulamalar vs. bizde hala bu sorunlara çözüm arıyoruz ve Nokia ise bu durumu sadece izlemekle yetiniyor...Adamlar iphone karsılık 5800 üretiyor ama Multimedya açısından çok geri kalmış bi cihazı piyasaya sürüyolar bunu aklım almıyor :S ve artık 5800 çoktan eskimeye başladı bile :(( kimse beklenti içinde olmasın...

ErraynN_

ErraynN_

Üye
Yuklendi denendi sonuç facede test ettim operada baktım denedim olmadı ama yuklendi

harslan76

harslan76

Üye
haklisin adamlar fiyati dusurdu bile aldigima pisman oldum

ibofatih123

Üye
çok süper

gökbörüxm

Üye
emegine saglık

loyloyy

Üye
bide indirebilsek iyi olacak ya neyse

apsis

Üye
yaaa dowload nerde

tarik72

Üye

kashmyre07

Üye
helal saol :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt